Forum » Igre » mafia - problem pri zvoku
mafia - problem pri zvoku
alkoo ::
mam sorround zvočnike. včeraj sm namestil mafio kr sm jo spet hotu mal špilat. nastavm zvok na 5.1, poženem igrco in vse dela normalno (vsi zvočniki delajo). pol sm pa danes namestil call of duty in sm jo tud mal igral.
in odkar sm igral cod mi zdej pr mafii ne delajo več vsi zvočniki, kr rač avtomatsko pri zagonu igre spremeni na 2.1 nastavitev zvočnikov. ko pridem vn iz igre mam v nadzorni plošči nastavlen na 2.1 zvočnike (nastavitve pri mafii pa se nič ne spremenijo).
ve kdo ka nardit???
že vnaprej hvala za nasvete
in odkar sm igral cod mi zdej pr mafii ne delajo več vsi zvočniki, kr rač avtomatsko pri zagonu igre spremeni na 2.1 nastavitev zvočnikov. ko pridem vn iz igre mam v nadzorni plošči nastavlen na 2.1 zvočnike (nastavitve pri mafii pa se nič ne spremenijo).
ve kdo ka nardit???
že vnaprej hvala za nasvete
ganzi ::
A maš nforce2 plato?
K men se isto dogaja na Abit NF7-s in isto se mi je dogajal na Epox 8rda+..
Kere mas pa zvočnike?
K men se isto dogaja na Abit NF7-s in isto se mi je dogajal na Epox 8rda+..
Kere mas pa zvočnike?
alkoo ::
ECS K7VTA3
xp 1800+
256 MB ddr 333
GF4 MX440
Creative sb live player 5.1
labtec arena 675 (5.1)
sm dau na nov xpje gor, je vse delal, odkar pa sm cod špilu ne dela (to mi je full čudn).
xp 1800+
256 MB ddr 333
GF4 MX440
Creative sb live player 5.1
labtec arena 675 (5.1)
sm dau na nov xpje gor, je vse delal, odkar pa sm cod špilu ne dela (to mi je full čudn).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3480 (3010) | connel |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 5962 (5016) | Medo |
» | creative x-fi v navezi z genisu 5.1 woodOddelek: Zvok in slika | 1919 (1531) | NotMe |
» | Zvočna kartica + PC + Ojačevalec... Katero?Oddelek: Kaj kupiti | 2495 (2213) | Oblivion |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1913 (1532) | igorjan |