Forum » Igre » Ali ni QuickSave-av Prince of Persia?
Ali ni QuickSave-av Prince of Persia?
Joze_K ::
Enostavno ne pokapiram kakšen je sistem snemanja pozicije v tej igri - ni ne QuickSave, ni ne Save funkcije?!?!?!??
Vidim, da se samo posname po koncu poglavja, vendar če te tik pred koncem "zmanjka" je pot spet zeloooo dolga in duhamorna, in me odbija od game-a. Ćetudi mij e super všeč.
Torej, a mi lahko kdo napiše kako je s SHRANJEVANJEM POZICIJE v Prince of Persia?????
PS: Sem prekontroliral tudi Topic: Prince of Persia, pa tam ni bilo zaslediti takega problema... očitno sem samo jaz glup!
Drugače pa REŠITEV GAMEa je na naslovu:
Walkthrough Prince of Persia - The Sands of Time (PC)
PS2: sem našel tudi cel kup SAVE pozicij, pa cel kup Trainerjev, vendar si ne bi rad špasa pokvaril s tem.....
Vidim, da se samo posname po koncu poglavja, vendar če te tik pred koncem "zmanjka" je pot spet zeloooo dolga in duhamorna, in me odbija od game-a. Ćetudi mij e super všeč.
Torej, a mi lahko kdo napiše kako je s SHRANJEVANJEM POZICIJE v Prince of Persia?????
PS: Sem prekontroliral tudi Topic: Prince of Persia, pa tam ni bilo zaslediti takega problema... očitno sem samo jaz glup!
Drugače pa REŠITEV GAMEa je na naslovu:
Walkthrough Prince of Persia - The Sands of Time (PC)
PS2: sem našel tudi cel kup SAVE pozicij, pa cel kup Trainerjev, vendar si ne bi rad špasa pokvaril s tem.....
- zaklenil: Xplicit ()
Xplicit ::
Zakaj je bilo potrebno odpirati novo temo ce je ena ze odprta tukaj - Prince Of Persia: The Sands Of Time
Daj postavi to vprasanje v zgoraj navedeni temi
zaklepam
Daj postavi to vprasanje v zgoraj navedeni temi
zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life in Portal (film)Oddelek: Sedem umetnosti | 8393 (2726) | oo7 |
» | Prince of Persia: The Forgotten SandsOddelek: Igre | 5566 (4102) | opeter |
» | igre kot darksidersOddelek: Igre | 1429 (1331) | MecH |
» | Prince of Persia: Next Gen (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6417 (4027) | laught |
» | FarCry brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 17059 (10186) | R33D3M33R |