Forum » Pomoč in nasveti » Monitor + USB?
Monitor + USB?
SpyKe ::
Jest mam pa en prou zanimiu problem;
zamenou sm monitor iz 15' na 19' CRT in zej mi štekajo igrce??? Mašinco mam novo Bartona 2500, grafikuljo ATI Radeon 9600 PRO, pa RAM-a 512, kar ne-bi smel zafrkavat. Zravn sm dobu tut USB kabl, pa me zanima, če bi mogu jest to na USB prklopt, a je kej druzga ta me zafrkava??
zamenou sm monitor iz 15' na 19' CRT in zej mi štekajo igrce??? Mašinco mam novo Bartona 2500, grafikuljo ATI Radeon 9600 PRO, pa RAM-a 512, kar ne-bi smel zafrkavat. Zravn sm dobu tut USB kabl, pa me zanima, če bi mogu jest to na USB prklopt, a je kej druzga ta me zafrkava??
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
krucymucy ::
zaradi monitorja ti sigurno ne steka, kabel je pa (ce imas samsungov monitor) za upravljanje nastavitev preko vmesnika v OS-u
SpyKe ::
Ni kriva resolucija, sm že use preveru, pa osveževanje pa ta jajca. Full me zanima zakva je un USB zravn. Ga prklopm, zapiska, pa nč kr neki.
ali3n ::
kaj če bi prebral navodila od monitorja!!??
za štekanje iger pa nov monitor ne more bit kriv...
za štekanje iger pa nov monitor ne more bit kriv...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
krucymucy ::
Full me zanima zakva je un USB zravn. Ga prklopm, zapiska, pa nč kr neki.
sem ti ze povedal za kaj je kabel!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7159 (5989) | Nejc Pintar |
» | 21" CRT monitorOddelek: Kaj kupiti | 1735 (1376) | iso2000 |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4313 (3311) | Dragi |
» | INNO GF4 MX440 malo bolnaOddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (811) | grpo |
» | CpuIdle=> 100% obremenitev procesorja?! Prosm za pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1022) | Jackass |