Forum » Zvok in slika » DirectDraw
DirectDraw
vise ::
Imam problem. Imam eden tv tuner na usb in potrebuje graficno kartico ki podpira DirectDraw . Jest jo sicer imam ampak je stara in ni hitra. Zaradi tega mi slika od tv tunerja kar zmrzne. Dela samo v 256 barv in se tam kdaj zmrzne. Ima pa samo 1 mb rama razserljiv na 2 mb. To kartico nujno rabim ker imam na to vezan lcd monitor in monitor dela lahko samo s to kartico. Sedaj me pa zanima ali ve kdo za program ki simulira oz. omogoca da DirectDraw ki je hitrost odvisna od kartice, namesto da ga kartica poganja, da nastavis da ga poganja procesor (CPU). Ali kdo ve za resitev. Hvala.
lordgreg ::
poskusi s kakšnim emulatorjem.. če to ne gre.. kontaktiraj izdelovalca te kartice in mu točno povej tvoj problem.. nič bati!!
Jinxy ::
Vise, to ne obstaja, če je grafična tolk stara in počasna, kot je tvoja, ti noben CPU ne more pomagat, da bi delala hitrejš.
Moj predlog je, da si pač v računalnik daš še eno grafično in jo imaš samo za to, da ti bo prek nje laufal TV Tuner.
Moj predlog je, da si pač v računalnik daš še eno grafično in jo imaš samo za to, da ti bo prek nje laufal TV Tuner.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows igra (AirXonix) preko Wine na Linuxu in 3D pospeševanjeOddelek: Programska oprema | 640 (581) | Hayabusa |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (1347) | Venta20 |
» | Vista x64 in Nvidiini driverjiOddelek: Zvok in slika | 2116 (1146) | Senitel |
» | Zamrzovanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1674 (1273) | R-H-O |
» | računalnik mi zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (906) | Modri dirkač |