Forum » Hlajenje in modifikacije » Xaser III in Fan 1,2,3,4
Xaser III in Fan 1,2,3,4
Andrej_ID ::
A ma kdo Xaser III? tist k ma mi bo vedu pomagat, tm ko se da nastavt s kasno mocjo naj delajo ventilatorji in k je tut LCD zasloncek ki prikazuje temperaturo, no tm me zanima ker je FAN 1, FAN 2, FAN 3, in pa FAN 4. vem da so to tisti k upihavajo zrak v ohisje sam ne vem ker je kej. ce kdo ve nej pise.
bloy-er ::
Če si slučajno upaš odpret kišto pa pogledat kable, boš na njih vidu da so listki na katerih piše FAN 1, FAN 2.....
Čeprav ti hardcone zdaj nič ne nuca, ker se ventilatorji vrtijo pri max. 2000obr. več se jih pa tud ne da navit in manj tud ne
Zamenjaj ventilatorje, kot sem jst naredu , ker ti so samo za lepoto.
Čeprav ti hardcone zdaj nič ne nuca, ker se ventilatorji vrtijo pri max. 2000obr. več se jih pa tud ne da navit in manj tud ne
Zamenjaj ventilatorje, kot sem jst naredu , ker ti so samo za lepoto.
2600+@2340Mhz, ATI Radeon 9800(417/351)zracno hlajenje, TwinMos 2x 256MB
.::Xaser III::.
DjTonic ::
Barthez najbolje je, da odpreš kišto in pogledaš kam je kaj priključeno. Če ti priključitev ne ugaja si jih priključi tak ko ti paše. Aja pa po dva daj na kanal, ker je 7 ventov in ti zmanjka priključkov.
bloy-er ::
DJtonic ... no dej povej kolk je kej temperatura v tvoji kišti pa kakšno temperaturo maš od zunaj, ker s to kišto se ne da nardit nekega prepiha ,da bi blo notr manj stopin kod od zunaj, vsaj pri men ni tako.
2600+@2340Mhz, ATI Radeon 9800(417/351)zracno hlajenje, TwinMos 2x 256MB
_spirit_ ::
Barthez js imam to ohišje, vendar ti lahko povem samo kako imam js, ker sem sam sestavu vse skupaj. Pri tebi je pa lahko vse drugače. Svetujem ti, da vse daš na minimum in višaš po enega. Če bo v prostoru tišina, boš slišal katera dva se bosta začela hitreje vrtet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel PWM Arctic CoolingOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3219 (3081) | JanezH |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3024 (2528) | Pyr0Beast |
» | neki glede speedfanOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1087) | dadooo |
» | AMD 3000 Box- 6000 RPM?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1593 (1274) | BogyX |
» | preglasno hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 1477 (1123) | AngelOfDeath |