Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik za navijanje
Hladilnik za navijanje
Boki_ ::
A je tale zverinica dovolj zmogljiva (beri dobro hladi) za navijanje AMD Duron1466@AthlonXPxxxxMHz. xxxx pomeni vsaj 2 GHz.
Moti me le položaj ˝paličic˝pri tisti turbinici. Namreč obrnjene so nekako tako ) torej če se vent vrti tako > ne lepo potisne zraka če pa se vrti tako < pa vleče zrak iz reber.Najbolje bi blo da bi ble ravne nekako tako / ali tako \.
Moti me le položaj ˝paličic˝pri tisti turbinici. Namreč obrnjene so nekako tako ) torej če se vent vrti tako > ne lepo potisne zraka če pa se vrti tako < pa vleče zrak iz reber.Najbolje bi blo da bi ble ravne nekako tako / ali tako \.
I'm back
- spremenil: Boki_ ()
iskra ::
Kolikor sem bral reviewe o tej zadevi, je bilo precej razočaranja. Ne vem več kje sem bral o tem, vem pa, da ga ne priporočajo navijačem - je bolj šminka kot kaj drugega ...
Boki_ ::
Katerga pa naj vzamem. Dajte mi tudi link kje ga naročim al pa ime trgovine kje ga kupim naj bo pa v okolici Nove Gorice ali ob meji z Italijo.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klinasti jermen DIY menjavaOddelek: Na cesti | 2042 (1841) | phuntaox |
» | vrtenje luneOddelek: Znanost in tehnologija | 2382 (1866) | Thomas |
» | Cooler Master Aero 7Oddelek: Kaj kupiti | 1025 (793) | Clemento |
» | CPU hladilnik Igloo Silent Breeze 462 (19dBA) - ima kdo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1119) | hokuto |
» | cpu temp.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1569 (988) | HardwareMaster |