Forum » Strojna oprema » 2 diska
2 diska
ddeben ::
Imam Maxtorjev disk 40gb.Malo prej sem dobil se en disk(IBM 120gb) in zdej me zanima, kako naj katerega priklucim(master,slave)?! Na Maxtorju imam ze nalozene xpje, zdej kako formatirat IBM-om disk in nanj naloziti xp-je?!
jest10 ::
Na strani proizvajalca imaš gotovo programček za formatiranje pa tudi za preslikavo starega diska na novega.
drugače bo pa tudi fdisk dober
drugače bo pa tudi fdisk dober
Blue22 ::
u bistwo imej hitrejši disk za noslilec winsow..Če bi rad prekopiral stari disk na novega ti priporočam kaki ghost program..naprimer norton ghost..drugače če boš zadewo formatirow, in na drugi disk posnel xpje ti sploh ni potrebno razdeliti particij z fdiakom ali čem drugem..to lahko storiš med inštalacijo
kurc kne vem kaj bi napisu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Error Loading Operating System - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1474 (1421) | GaS |
» | Kopiranje celotnega sistema na nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1106) | ali3n |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4629 (3983) | Boky |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (864) | VASkO |
» | Diski crkujejo kot za stavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1310) | dexter |