Forum » Zvok in slika » DVD dekoder kartica
DVD dekoder kartica
PIII850 ::
Zanima me, če kdo ve homepage od podjetja, ki proizvaja DVD dekoder kartice Holywood. Prav tako me zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njo.
thx
thx
Matty ::
Sam mam tole kartico ze kar nekaj casa (vec kot eno leto)... Ce rabis TV izhod za DVD filme (zelo dobra - drazja izbira je tudi Matrox G400 al pa G450 dualhead, slika skoraj na ravni te, pa skoraj vse DivXe lahko gledas), potem ti jo priporocam, saj je kvaliteta zelo visoka. Zal je pa to tudi vse kar lahko gledas, seveda razni DivX filmi ne delajo preko kartice na TV ...
Aja... Sem mel pa ful problemov z IRQji, saj mi je probleme delala zvocna na kartici... Od kar imam SB Live pa je vse lepo in prav... AJa, kartica (z ustreznimi driverji) dela tako pod WinMe kot Win2k.
Homepage pa je... KLIK
Aja... Sem mel pa ful problemov z IRQji, saj mi je probleme delala zvocna na kartici... Od kar imam SB Live pa je vse lepo in prav... AJa, kartica (z ustreznimi driverji) dela tako pod WinMe kot Win2k.
Homepage pa je... KLIK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3764 (2552) | bogdanv |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4642 (3563) | sokel |
» | Nakup Playstationa 2Oddelek: Konzole | 2799 (2546) | Mavrik |
» | Video CDOddelek: Sedem umetnosti | 1336 (1053) | AlchemY |
» | Kino v sobi:>Oddelek: Zvok in slika | 1606 (1316) | matevzm |