» »

Težave z internetom

Težave z internetom

Wad@ ::

Torej..imam ISDN in povezava se mi včasih vstavi, tako da moram stran tudi večkrat osvežit, da se prikaže, podobne težave so pri dl-janju in ul-danju. Lepo je opazno ko recimo igraš on-line igre in ti močno 'laga', kar prej pri 56k kljub večjemu pingu ni bilo.Mislil sem, da je kaj narobe z linijo ali modemom, ampak ni saj na prijateljevem compu dela vse ql. Torej težava je v compu, ne vem pa če je hardwerska ali softwerska.....prosim za pomoč. Modem je gigasetSX205, scentrala pa bela od iskre. Sumim, da je kaj z USB-ji.;((

Vrocipes ::

Znova naloži driverje

Od? Modema morda? Sem že, v bistvu sem tudi nekaj dni nazaj 'povozil' okna(brez formatirnaja->torej je napaka lahko softwerska a ne?)
Nisem pa nalagal kakšnih driverjev od plate...

Vrocipes ::

Če je USB integriran potem inštaliraj driverje za matično!!

Zakaj pa skener dela? Pa CD od matične sm zgubu..bom kaj poiskal po netu.
Pa recimo to: skener dela na vseh usb-jih, če pa priklopim modem na dodatne usb-je(kabli z matične) ga niti ne zazna, pa intergiranih ga zazna, samo trokira..(btw: tudi usb lučka™ na dodatnih usb-jih ne sveti:( )

Sem šel na abit-ovo stran, pa za usb popravka ni mogoče dl-jat, ker ne dobi strani, za vse ostalo(IDe, bios...) pa ja;((

Sem že obupal..nikjer ne najdem tapravih driverjev za plato, pa še tako kot dela net z to napako...a ve kro kakšno stran, ker na abitovi, in nekaterih drugih ni nič...

ali3n ::

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Login screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
6821 (624) mihec161
»

Matična plošča in usb 2.0?

Oddelek: Strojna oprema
292416 (1882) itsmeanthony
»

Intel Little Valley D201GLY2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1078675 (5930) balocom
»

SCSI skener problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101566 (1447) opeter
»

Pomoc pri izbiri DDR Mobo!

Oddelek: Kaj kupiti
6915 (812) Daishi

Več podobnih tem