Forum » Omrežja in internet » On line radio
On line radio
OmegaBlue ::
No da bo kratko in jedernato:
-Winamp
- Shoutcast
-Shoutcast plugin za winamp
In seveda močno linijo.
-Winamp
- Shoutcast
-Shoutcast plugin za winamp
In seveda močno linijo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
sash ::
pa še dovoljenje avtorjev za predvajanje njihove muzike
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
mwrave ::
Živjo,
na Shoucast strani sem prebral da dela Shoucast (za Winse) samo na WinAmp 2.0
jaz sem inštaliral 5.0 pa mi je normalno dodalo plugin. Tudi ShoutCast Source kaže, da se Output nekaj dogaja.. če pa se konektam na IP:8000 se nič ne dogaja...
Ima kdo kakšno idejo?
hvala!
na Shoucast strani sem prebral da dela Shoucast (za Winse) samo na WinAmp 2.0
jaz sem inštaliral 5.0 pa mi je normalno dodalo plugin. Tudi ShoutCast Source kaže, da se Output nekaj dogaja.. če pa se konektam na IP:8000 se nič ne dogaja...
Ima kdo kakšno idejo?
hvala!
mwrave ::
Evo, da se ne bo kdo preveč ukvarjal:)
Torej... problem je bil v XPjih.. v sami povezavi je treba disejblat Firewall od Winsow. Pol dela.
Še ena zadeva... stream dela samo za nek demo od WinAmp-a. Če hočem katerikoli MP3 streamat.. mi ga ne output-a
Kakšna ideja?
Torej... problem je bil v XPjih.. v sami povezavi je treba disejblat Firewall od Winsow. Pol dela.
Še ena zadeva... stream dela samo za nek demo od WinAmp-a. Če hočem katerikoli MP3 streamat.. mi ga ne output-a
Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27349 (18326) | Hayabusa |
» | internetni radioOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1000) | Kami |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10670 (7398) | Microsoft |
» | Program za poslusanje radio postaj?Oddelek: Programska oprema | 5657 (5319) | Dzonson |
» | Snemanje glasbe z radia na internetuOddelek: Omrežja in internet | 2454 (2339) | Tr0n |