Forum » Pomoč in nasveti » internetni radio
internetni radio
maro.dee ::
jaz mam problem z internetni radiom...mam winamp pa shoutcast...pa port pa vse mam vrei nastavleno pa mi kaže kao da oddaja - samo pol nikak na drugem kompu da se čuje kaj!!! mam pa tut ruter - ASUS WL520g...mogoče bi blo tu kaj? prosim da mi malo probate pomagat!!!!
švasaj!!!
McParson ::
najbol enostavno z windows media playerjom in je
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
ja...lej - jaz morem met prek winampa...pa me vrjetno ruter jebe - sao zdaj pa nevem kak se to naštima da bi delalo!!! to bi jaz rabo...mate kakega majstra za to???
švasaj!!!
Romancek1 ::
Ali WinAmp 5.2 nima več možnosti poslušati spletnega radia. Včasih si ga lahko odprl iz vrstice File, sedaj pa...?
OldSkul ::
Ja, pa na drugem rač. je kaj?
A se ti poveže, pa ni zvoka, a se si sploh ne poveže?
Odpri pač 8000 port oz. tistega, ki imaš naštimanega.
A se ti poveže, pa ni zvoka, a se si sploh ne poveže?
Odpri pač 8000 port oz. tistega, ki imaš naštimanega.
gumby ::
>>Ali WinAmp 5.2 nima več možnosti poslušati spletnega radia. Včasih si ga lahko odprl iz vrstice File, sedaj pa...?
file->play URL
file->play URL
ja na drugem kompu povezuje....pol napišer kao error...po pa neha povezovat...tak da niti poveže ne...
švasaj!!!
rebro ::
Tak, ko ti je že sadarj79 odzgoraj napisu: v nastavitvah routerja odpri port, na katerem oddaja tvoj radio....verjetno je v tem problem
Mene pa zanima nekaj drugega:
Ali je možno si nastaviti shoutcasta tako, da oddaja 2 kanala naenkrat, da bi lahko imel na enem kanalu recimo domačo glasbo za ata pa babico in na drugem kanalu house glasbo za mene recimo.?
LP ... Robert
Mene pa zanima nekaj drugega:
Ali je možno si nastaviti shoutcasta tako, da oddaja 2 kanala naenkrat, da bi lahko imel na enem kanalu recimo domačo glasbo za ata pa babico in na drugem kanalu house glasbo za mene recimo.?
LP ... Robert
Kami ::
Za shoutcast ne vem če podpira, icecast pa vem da.
Maš lahko več "mount pointov", na vsakem pa lahko oddajaš različno muziko.
Maš lahko več "mount pointov", na vsakem pa lahko oddajaš različno muziko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27330 (18307) | Hayabusa |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3000 (2812) | Nikolai5 |
» | Program za poslusanje radio postaj?Oddelek: Programska oprema | 5654 (5316) | Dzonson |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3133 (3133) | jlpktnst |
» | Snemanje glasbe z radia na internetuOddelek: Omrežja in internet | 2450 (2335) | Tr0n |