Forum » Omrežja in internet » Mimovrste "pohackan"
Mimovrste "pohackan"
mchaber ::
>Sreèno vsem, ¹e veliko snega v naslednjem letu.
>Lep pozdrav,
>Koji K.
From : Koji Kurac KojiK@volja.net
Reply-To : uporabniki.mimovrste@domenca.com
Sent : Wednesday, December 24, 2003 3:25 PM
To : uporabniki.mimovrste@domenca.com
Subject : Re: Vo¹èilo
in čez nekaj dni...
-
Spostovani uporabniki,
v zanosu praznicnega vzdusja nam je za trenutek spodrsnilo: prejeli ste nekaj odgovorov ostalih uporabnikov na nase bozicno-novoletno voscilo.
Brez skrbi, vas e-mail naslov ni bil javno objavljen in je se vedno varno shranjen. Napaka na strezniku je odpravljena in podobnih e-mailov ne boste vec prejemali.
Za napako se vam iskreno opravicujem, skrata, ki nam jo je neslavno zagodel, pa bom posteno ostel.
Lepe praznike!
Jugoslav Petkovic
vodja e-poslovanja
TI, d.o.o.
-
Me zanima kdo je tisti škrat.
>Lep pozdrav,
>Koji K.
From : Koji Kurac KojiK@volja.net
Reply-To : uporabniki.mimovrste@domenca.com
Sent : Wednesday, December 24, 2003 3:25 PM
To : uporabniki.mimovrste@domenca.com
Subject : Re: Vo¹èilo
in čez nekaj dni...
-
Spostovani uporabniki,
v zanosu praznicnega vzdusja nam je za trenutek spodrsnilo: prejeli ste nekaj odgovorov ostalih uporabnikov na nase bozicno-novoletno voscilo.
Brez skrbi, vas e-mail naslov ni bil javno objavljen in je se vedno varno shranjen. Napaka na strezniku je odpravljena in podobnih e-mailov ne boste vec prejemali.
Za napako se vam iskreno opravicujem, skrata, ki nam jo je neslavno zagodel, pa bom posteno ostel.
Lepe praznike!
Jugoslav Petkovic
vodja e-poslovanja
TI, d.o.o.
-
Me zanima kdo je tisti škrat.
.
mchaber ::
Nekdo je meu res probleme, ko je spacal tak varen sistem . Vsa pošta, ki si jo poslal na uporabniki.mimovrste@domenca.com, se je razpečala po vseh uporabnikih
.
Ziga Dolhar ::
Smo opazili :-)
Me kar prsti srbe, da bi vse mejle, ki smo jih dobil, semle prilimal :)
Me kar prsti srbe, da bi vse mejle, ki smo jih dobil, semle prilimal :)
https://dolhar.si/
bradek ::
mene tudi ;))
To ni noben hekal, reply-to je bil na uporabniki.mimovrste@domenca.com in pac vsak ki je replyal... je poslal vsem ;)
To ni noben hekal, reply-to je bil na uporabniki.mimovrste@domenca.com in pac vsak ki je replyal... je poslal vsem ;)
BigWhale ::
Dober dan,
Moje ime je en mali bluz. Veckrat me opazite, ko takole vsake toliko casa obsedem kaksnega uporabnika slotecha in le-ta potem pise neumnosti.
Upam, da se mojim izpadom cim veckrat in cim bolj prisrcno prisrcno nasmejite.
Ostalih uporabnikov, pa nikarte ne zmerjajte in se jim smejte. Saj niso oni krivi...
S spostovanje,
Blues Er
Moje ime je en mali bluz. Veckrat me opazite, ko takole vsake toliko casa obsedem kaksnega uporabnika slotecha in le-ta potem pise neumnosti.
Upam, da se mojim izpadom cim veckrat in cim bolj prisrcno prisrcno nasmejite.
Ostalih uporabnikov, pa nikarte ne zmerjajte in se jim smejte. Saj niso oni krivi...
S spostovanje,
Blues Er
frenk ::
mchaber: al si pol tud moj mail dobu...jest sm tud poslal replay na uporabniki.mimovrste@domenca.com mal za štos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCDOddelek: Kaj kupiti | 2067 (1355) | osmi |
» | Nov sistem, konfiguracija: pomočOddelek: Kaj kupiti | 1186 (1060) | SodVina |
» | Kateri disk od nastetih... ?Oddelek: Kaj kupiti | 1184 (1116) | Caligula |
» | Kako se vam zdi tale računalnik... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3784 (2939) | Eru |
» | E-Trgovine!Oddelek: Kaj kupiti | 2524 (2087) | mare87 |