Forum » Pomoč in nasveti » Kako preprečit samodejno naložitev gonilnikov, po odstranitvi naprave?
Kako preprečit samodejno naložitev gonilnikov, po odstranitvi naprave?
Klemenn ::
Torej, odstranim grafično, zaženem še enrkat, in se avtomatsko naložijo gonilniki stari.
kak to onemogočim, da bom lahk sam naložil gonilnike?
pa, s čim bi odstranu ostanke verzije 29.58 (le te mi winsi sami vztrajno skoz nalagajo), detonator destroyer sem že probal, pa nimam .NET pa mi ne dela..kej druzga?
kak to onemogočim, da bom lahk sam naložil gonilnike?
pa, s čim bi odstranu ostanke verzije 29.58 (le te mi winsi sami vztrajno skoz nalagajo), detonator destroyer sem že probal, pa nimam .NET pa mi ne dela..kej druzga?
Dr_M ::
instaliri nove detonatorje cez...to je to.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ElectricMan ::
sej itak ni treba odstraniti ostanke, z drugim detonatorjem boš povozil te fajle.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ElectricMan ()
Mercier ::
Lahko plug and play servis ustaviš (začasno), pa ne bo prepoznavalo hardwarea. (čeprav sem prepričan, da se da rešiti kot ti je bilo svetovano)
Mercier ::
>kako
- To open Services, click Start, click Control Panel, double-click Administrative Tools, and then double-click Services.
- For information about using Services, click Help on the Action menu in Services.
- To open Services, click Start, click Control Panel, double-click Administrative Tools, and then double-click Services.
- For information about using Services, click Help on the Action menu in Services.
Mavrik ::
Pogooglaj za Driver Cleaner 2. S tistim se dajo lepo driverji počistit s sistema.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30794 (23995) | xmetallic |
» | Gajba piva za rešitev mrežneag problema Vista-W2KOddelek: Omrežja in internet | 3212 (2336) | just_a_cook |
» | En zelo čuden bugOddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1051) | fastfury |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7415 (5971) | krneki0001 |
» | router dela na nekih url jih samo polovičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1429) | Medo_m |