Forum » Programska oprema » Winamp 5 ne deluje tako kot winamp 3
Winamp 5 ne deluje tako kot winamp 3
Tero ::
Imam integrirano zvočno kartico 5.1.
Čeprav ne uporabljam 6 zvočnikov pa imam priklopljen poleg sprednjih zvočnikov še izhod na subvufer. Tako da imam sprednja zvočnika in subvufer. ki zelo dobro špila. No v Winamp 3 mi lepo subvufer trga in je vse je kewl. V winamp 5 pa nikakor . Čujeta se samo sprednja dva zvočnika. Subvufer pa noče delovat, je pa vse prav priklopljeno sem probal v programu za test zvočnikov in tam se čuje zvok. En prijatelj mi je celo pravo da tak sploh mi nebi smela delat muzika kot mi je v Winamp 3 in da je to neka napaka winampa3. Če je to res, ki bi lahko downlodal winamp 3?
Mogoče se take nastavitve kot so v trojki dajo ki nastavit?
Čeprav ne uporabljam 6 zvočnikov pa imam priklopljen poleg sprednjih zvočnikov še izhod na subvufer. Tako da imam sprednja zvočnika in subvufer. ki zelo dobro špila. No v Winamp 3 mi lepo subvufer trga in je vse je kewl. V winamp 5 pa nikakor . Čujeta se samo sprednja dva zvočnika. Subvufer pa noče delovat, je pa vse prav priklopljeno sem probal v programu za test zvočnikov in tam se čuje zvok. En prijatelj mi je celo pravo da tak sploh mi nebi smela delat muzika kot mi je v Winamp 3 in da je to neka napaka winampa3. Če je to res, ki bi lahko downlodal winamp 3?
Mogoče se take nastavitve kot so v trojki dajo ki nastavit?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Tero ::
Kaj res noben ne ve?
Morem ostat na trojki?
Morem ostat na trojki?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Predator ::
poskusi vklopit allow hardware acceleration ( properties -> plug-ins -> output -> directsound output -> tab device )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Bass0 ::
V Winampovih nastavitvah (Preferences, CTRL+P) imaš tudi Plugins>Output. Tu probaj izbrati kak drug output: verjetno imaš na voljo DirectSound in WaveOut. Ta dva lahko tudi še bolj natančno nastaviš. Ni vrag, da ti ne bo uspelo spravit signala do wooferja!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bass0 ()
blabla ::
Iz Winampovega FAQja:
http://www.winamp.com/player/faq/#30
Does Winamp support Surround Sound in 4.1 or 5.1 output?
No, Winamp 5 currently does not support any form of SurroundSound. You may download third party Winamp Plug-ins that enable this from our Plug-ins section.
http://www.winamp.com/player/faq/#30
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3260 (2729) | nokia6310 |
» | Problem s 5.1 zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1025) | neoto |
» | Kvaliteten media player za Windows...Oddelek: Zvok in slika | 1076 (913) | neres |
» | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1161 (977) | Tilen |
» | Winamp problemOddelek: Zvok in slika | 1404 (1355) | ~Panter~ |