Forum » Strojna oprema » zakaj sisitem resetira
zakaj sisitem resetira
bombacina ::
Zanima me ce mi lahko kdo pomaga, zakaj se sistem kar naprej po dolocenem casu resetira, ze 2x sem na novo instliral win. pa je isto.
Imam 2 windows particije na c windows xp pro, ter suse 8.2 na e particiji.
je mozno, da se kak program tepe. rami so OK, disk Tudi, sistem tudi - vse stestiral, ko pa nalozim programe, pa bum se zacnejo problemi.
Hvala
Imam 2 windows particije na c windows xp pro, ter suse 8.2 na e particiji.
je mozno, da se kak program tepe. rami so OK, disk Tudi, sistem tudi - vse stestiral, ko pa nalozim programe, pa bum se zacnejo problemi.
Hvala
pa da ne bo pomote, imam 300w napajlnik, plosco epox 8rda3+, amd xp 1600+, geforce fx 5600, 512rama, 80gb disk, dvd ron in cd-rw rom.
DoBri ::
kolega je imel probleme z đifors drajverji oziroma pokvarjeno kartico [ker nismo nikakor uspel zrihtat tko, da bi delovalo brez problemov] .. kako je zadevo rešu? kupu je novo ;)
Več nas je, manj nas ni.
ma moja je stara sele 3 mesece in je se pod garancijo. Prej ko sem imel stare gonilnike je blo vse OK, ko pa dam gor nove vse k hudici, starih pa ni vec za dobit, bi se se dalo samo pravijo da z novimi dela sistem hitreje.
se en moj link z gonilniki: tle
se en moj link z gonilniki: tle
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bombacina ()
blackmumba ::
poglej če maš na plati kak kondenzator napihnjen. Sem imel podobne izkušnje in je bilo krivo to !
Senzacionale ::
kondenzator napihnjen - od kod pa vam to, ka je to sploh mozn in kako ga njt, je velk al kak, kok lahk nastane, pa saj ga menda ni mel v vod racunalnik. Po mojem so gonilniki fuc! Kok pa kondenzator v prvotn stanje das!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senzacionale ()
Jux ::
lan - kako zgleda napihnjen kondenzator? Pravkar se namreč ubadam z podobnim problemom - komp neki časa dela, prilezem do sredine ištalacije windowsov in se resetira. Ali pa mi jih uspe naložit in se potem začne besno resetirat. Pa še tko je z enim napajalnikom mi dela z drugim pa ne. Krneki.
So pa kondiji tam na vrhu tko po filingu zaobljeni - a je to to?
So pa kondiji tam na vrhu tko po filingu zaobljeni - a je to to?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
jerko4 ::
Sm mel iste probleme! Vklopi firewall ker ga maš 100% izkloplnga! To morš nunjo narest! Drgač pa upi da ti ni na sistem pršu Blaster Worm, k pol si v slabem stanju!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3777 (3047) | 333333 |
» | zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1315) | ___ |
» | Bo 300W napajalc dovolj za...Oddelek: Strojna oprema | 2190 (1283) | laaz |
» | Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1293) | Bager167 |
» | kateri napajalnik za radeona 9800pro 128mbOddelek: Kaj kupiti | 1276 (989) | LittleDevil |