» »

Problem Alcohol 120%

Problem Alcohol 120%

N-E-O ::

Zakaj mi Alcohol 120% vedno, ko kopiram razne cd-je javlja napake (disc read error at 10002 itd...)... zdejle presnemavam cd že 1 uro 41 min, pa je šele pri 52%...
Zakaj sem včasih lahk vse normalno presnemavu, zdej pa kr naenkrat ne morem več... drugi pa lahka (tk da zaščita ni kriva)
Follow the white rabbit.

darkolord ::

dobivaš to napako samo pri Alcoholu al tudi drugje?

Tudi drugje... pri nerotu javi napako že pri prvih 10 sekundah, isto pa se dogaja s clone cd-jem.. ostali mi pravijo, da je alcohol najboljsi program za tako delo, vendar ne dela.
Follow the white rabbit.

mchaber ::

Smrdi po crkovanju prekača in/ali Windowsov.:|
.

darkolord ::

bolj po crkovanju pekaca...

Ja sam če pa kr tk pecem gor neki (dokumente, glasbo, video) pa ok zapece... povejte mi ce obstaja kak program, ki preverja, ce naprava deluje. Cudn se mi zdi, da bi kr tk crknu, ker ni star... drgač je pa Teac 40/12/48 W540E... lp:))
Follow the white rabbit.

Ch4N93 ::

Glede na to, da ti piše "disc read error" je problem najverjetneje v CD-ROMu ( DVD-ROMu ) v katerem je CD, ki ga kopiraš in ne v pekaču.

Še posebno ker praviš, da ti pri normalnem pečenju dela vse normalno.

LP Ch4N93

Senzacionale ::

Po mojem je tako kot je reku ch4N93 problem v mediju, ker ne more brat z njegga in ne v pekacu, drugac pa lahko stestiras rekorder enostavno z nerotom- ne vem tocno imena na pamet, mal poglej med fajli pa bos vidu nek cd narisan in to je to, tam das notr prazen cd in das naj stestira rekorder ter bos vidu s kako hitrostjo ti kopira, stabilnost, konstantnost in vse, sam po mojem rekorder ni kriv, ce drugo kopira OK.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IDE ali disk problem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
51010 (935) ender
»

tezave zapeci DVD

101961 (1761) Korenchek
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

524749 (3792) sidney
»

Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )

1168877 (6292) City
»

Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!

Oddelek: Programska oprema
202570 (2297) dualband

Več podobnih tem