Forum » Pomoč in nasveti » midi na mobilni telefon.
midi na mobilni telefon.
Sims ::
Zdravo,
imam Siemens A60.
Pesem "golica.mid" bi rad spravil v telefon. Nimam kabla za povezavo na računalnik. A je kdo, ki ima to možnost, pa mi pol pošlje pesem preko EMS? Ali je kaka možnost preko maila na telefon? Če je kdo se naj javi, pa mu pošljem golica.mid po mailu in telefonsko.
Hvala.
LP,
Sims
imam Siemens A60.
Pesem "golica.mid" bi rad spravil v telefon. Nimam kabla za povezavo na računalnik. A je kdo, ki ima to možnost, pa mi pol pošlje pesem preko EMS? Ali je kaka možnost preko maila na telefon? Če je kdo se naj javi, pa mu pošljem golica.mid po mailu in telefonsko.
Hvala.
LP,
Sims
Sem klical na Siemens Slovenije. Pravijo, da se kabel dobi in stane 10.000 SIT in da pa ni programske opreme.Kajti, da ta aparat ni namenjem, da bi ga povezoval preko rač ... Pol me je pa poslala na neko wap stran ... Dvomim, da bom tam dobil, na golico ...
Torej ideja ostaja, nekdo ko ima možnost pošiljanja EMS, da mu pošljem midi, on preko rač., da v telefon in mi pošlje EMS ...
LP,
Sims
Torej ideja ostaja, nekdo ko ima možnost pošiljanja EMS, da mu pošljem midi, on preko rač., da v telefon in mi pošlje EMS ...
LP,
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Hvala, sem rešil tako ...
šel sem na wap.mobisux.com in celo dobil pesem na golico ...
LP,
Sims
šel sem na wap.mobisux.com in celo dobil pesem na golico ...
LP,
Sims
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | največkrat natisnjena knjiga, največkrat igrana skladbaOddelek: Loža | 5328 (1198) | schurda |
» | Srečni klic - nateg (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32301 (20751) | fullOFclever |
» | Tiste slovenske ki zažgejo...Oddelek: Sedem umetnosti | 1992 (1588) | BSD-jas |
» | Black Isle Studios odpuščenOddelek: Novice / Igre | 2177 (2177) | Freelancer |
» | Logotipi!Oddelek: Loža | 1364 (1054) | Tero |