Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi CloneCD ugasne komp?!?
Zakaj mi CloneCD ugasne komp?!?
@ljash ::
Zdravo!
Imam 2 mesca naložene Windowse 2003 Enterprise Server in me zanima, zakaj mi je kr naenkrat (ob vstavitvi DVD-RWja) začelo vse neki se podirat).
1. njprej je "ugotovu", da mam novo mrežno
2. dj ne ve več, da ma zvočno
3. ko dam pečt sliko na cd s CLONE CD-jem, mi lepo ugasne komp. Odlogira me in ugasne brez da bi ga kdo kj prašu.
Ma kdo kšno idejo al so winsi že zreli za nov inštal?
LP
bmw-f1
Imam 2 mesca naložene Windowse 2003 Enterprise Server in me zanima, zakaj mi je kr naenkrat (ob vstavitvi DVD-RWja) začelo vse neki se podirat).
1. njprej je "ugotovu", da mam novo mrežno
2. dj ne ve več, da ma zvočno
3. ko dam pečt sliko na cd s CLONE CD-jem, mi lepo ugasne komp. Odlogira me in ugasne brez da bi ga kdo kj prašu.
Ma kdo kšno idejo al so winsi že zreli za nov inštal?
LP
bmw-f1
cortez ::
js sem mel isti problem
sliko sem posnel s Clone CD-jem 2.0.2 po pa jo hotu zapečt z zadnjo verzijo 4.3.1.9 in je se PC kr samugasnu, sploh ni peku ??
Sem pa posnel sliko z novim clonom, je delal pa ok.
sliko sem posnel s Clone CD-jem 2.0.2 po pa jo hotu zapečt z zadnjo verzijo 4.3.1.9 in je se PC kr samugasnu, sploh ni peku ??
Sem pa posnel sliko z novim clonom, je delal pa ok.
Deanu ::
Mislim, da je problem, ker hočete Clonecd "ukrast". Če mu daš kakšen ključ, ki je narejen z key generatorjem, se očitno začne to dogajat.
zlobcek ::
kako pa nej clone-cd ve, al je pravi kljuc al ne. A niso key-generatorji namenjeni generiranju vecih kljucev? pac pritisnes generate 10x pa mas zihr kljuc, ki ga skor noben nima
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1408 (1355) | Xplicit |
» | TEAC CD-RWOddelek: Programska oprema | 1691 (1434) | Boky |
» | Snemanje CdOddelek: Programska oprema | 1740 (1447) | Daniel |
» | kako pa presneti ta CD??Oddelek: Programska oprema | 1623 (1497) | PaJo |
» | snemanjeOddelek: Programska oprema | 1511 (1340) | Misty |