Forum » Pomoč in nasveti » LCD monitor & problem z DVI
LCD monitor & problem z DVI
Grizi ::
Zdrawo!!
S5 en problem .
Mam monitor SAMSUNG Syncmaster 192T in ma samo DVI-D vhod. Moja grafikulja (geforce 4 Ti4200) pa samo DVI, tako da nikakor ne morm dobit digitalnega signala... Upam da mi lohka kdo od vas, ki se mal bol spoznate pomaga... .
Ce ne obstaja druge moznosti, zamnenjam tut graficno, to np, vendar ne vem katere podpirajo DVI-D, pa da bi bla wsaj tok dobra kot trenutna....
Hwala vsem k se mucjo s to komplikacijo
lp
stefan
S5 en problem .
Mam monitor SAMSUNG Syncmaster 192T in ma samo DVI-D vhod. Moja grafikulja (geforce 4 Ti4200) pa samo DVI, tako da nikakor ne morm dobit digitalnega signala... Upam da mi lohka kdo od vas, ki se mal bol spoznate pomaga... .
Ce ne obstaja druge moznosti, zamnenjam tut graficno, to np, vendar ne vem katere podpirajo DVI-D, pa da bi bla wsaj tok dobra kot trenutna....
Hwala vsem k se mucjo s to komplikacijo
lp
stefan
_WilL_ ::
Saj ni nobenega problema, razen morda napačen kabel.
Grafična kartica ima DVI, monitor pa DVI-D, torej samo digitalni del DVI povezave. Povezati DVI in DVI-D ni problema, samo ustrazen kabel mora biti. Torej ti potrebuješ kabel DVI-D to DVI-D in ne DVI to DVI-D , ker ga ni.
Razlika med DVI in DVI-D je v tem da DVI združuje DVI-D in DVI-analogni del (ne vem katera črka je že), tako da če imaš grafično DVI ni noben problem.
Upam da sem ti povedal dovolj jasno, drugače pa vprašaj.
Grafična kartica ima DVI, monitor pa DVI-D, torej samo digitalni del DVI povezave. Povezati DVI in DVI-D ni problema, samo ustrazen kabel mora biti. Torej ti potrebuješ kabel DVI-D to DVI-D in ne DVI to DVI-D , ker ga ni.
Razlika med DVI in DVI-D je v tem da DVI združuje DVI-D in DVI-analogni del (ne vem katera črka je že), tako da če imaš grafično DVI ni noben problem.
Upam da sem ti povedal dovolj jasno, drugače pa vprašaj.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)
Grizi ::
zdrawo!!!
Se prav obstaja samo eden in edini dvi kabl? ker js ga mam in ce ga prklopm, ne dobim slike na monitor ane,... to je problem (al jih obstaja vec dvi kablow)...
10x za tvoj trud _WilL_
lp
grizi
Se prav obstaja samo eden in edini dvi kabl? ker js ga mam in ce ga prklopm, ne dobim slike na monitor ane,... to je problem (al jih obstaja vec dvi kablow)...
10x za tvoj trud _WilL_
lp
grizi
_WilL_ ::
Torej če ti kabel paše, potem moraš samo preklopiti na DVI izhod v nadzorni plošči za grafično kartico in na monitorju prestaviti na DVI vhod v primeru da nima avtomatskega zaznavanja signala.
Vse to bi moralo biti sicer postorjeno avtomatsko, če resetiraš računalnik, razen v primeru, če imaš priklopljen na navaden analogen izhod na grafični kartici še kakšen drug monitor.
Vse to bi moralo biti sicer postorjeno avtomatsko, če resetiraš računalnik, razen v primeru, če imaš priklopljen na navaden analogen izhod na grafični kartici še kakšen drug monitor.
LP WilL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI D (dual) to vga adapterOddelek: Zvok in slika | 2420 (1350) | meganboj |
» | nvidia gtx 750 (ti) 2 monitorja,na drugem ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2229 (2047) | Senitel |
» | DVI kabel za PS3Oddelek: Zvok in slika | 664 (605) | hojnikb |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20113 (9626) | kozorog |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2907 (2723) | uporcek |