» »

Texas Instruments; SLO zastopnik?

Texas Instruments; SLO zastopnik?

Microsoft ::

No, zdele sm najdu dva. Silica in pa EBV elektronika. Sm nkjer ne najdem email naslova, da bi jih kej uprašal...

Pa če je že kdo mogoče kupil nek komplet, v katerem je DSP procesor pa programski jezik za programiranje le tega?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Brane2 ::

Kot vem, sta Silica in EBV v tem trenutku eno in isto. Silica je del EBV grupe pri nas.

Drugace pa Silica dobavlja robo podjetjem in ima najmanjso dobavljivo kolicino parsto EUR po eni vrsti komponente, torej je groser in ni primerna zate. Najbolj bo da se za en čip obrneš na IC Elektroniko, ki "ima čez" maloprodajo...

Brane2 ::

Drugace pa, kar se DSPjev tice, ima denimo Analog Devices solidne cipe in tudi dobre razvojne komplete za pameten denar.

Poglej si na www.analog.com kar te zanima in stvari naroči pri Alma Electronic (tel: 01/256-13-81)

slawc ::

za kaksen razvojni sample (cip ne development board) se bo verjetno dalo zmenit (odvisno kako se znas "pogovarjat").

Pojdi na www.farnell.co.uk tam si poisci kaksen DSP ali karkoli te ze zanima izpisi kodo in drito v IC kot je rekel Brane. Cena DSP development kita (TI ali AD) je ca. Ł270 pristej se ca. 60% .
LP, Slawc

Rad bi imel komplet od TI, ker tud na šoli delajo s tem, pa bi pol blo lažje, če bi mel kak roblem, da bi mi oni to pomagali. Pa mogoče dobim še razvojno okolje, kateremu je čas uporabe neomejen. Kr pri tistih, ki sem jaz gledal, je čaš recimo 60 al pa 90 dni.

slawc, 270 česa? € al $. Te Ł oznake glih ne poznam... Je to mogoče angleški denar?:\

by Miha

slawc ::

Funt ja, anglezi so pac nekaj posebnega in imajo se zmeraj funte. :\

P.S.
Sicer pa ce bi uposteval moj nasvet bi vedel cesa. Ocitno se ti ni dalo pogledat, predvidevam da se ti tudi ne bo dalo pogledat menjalni tecaj za funt.
LP, Slawc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slawc ()

Ne, slawc, sm za vsak slučaj sem uprašal, čeprav sem po .co.uk takoj sklepal, da gre za britanijo. Pa sm mislu, da je znak za njihovo valuto drugačen. A ni tak, ko F, sm da ga prek x osi obrneš?

Menjalni tečaj mislim, da je nekje 350. Drgače pa na www stran nisem šel. To bo šel, ko bom v Mb, kjer imam 2Mbit povezavo. Doma mam pa 64kbit in verjemi norim ob tej počasnosti.... To je tudi vzrok, zakaj nism še šel na to stran.:D

by Miha

Zdele sm mal pogledal in sicer na tisti www strani. v oknce search sm vpisal DSP kit, našlo jih je pa 3 od TI. Sm kar me je najbolj presenetilo je to, da je cena takega kompleta okol 80kSIT! Kolkor sm pa jst slišal, se ti kompleti prodajajo za nekje 15-20kSIT. Mogoče sem našel najbolj drage in da še nisme našel tistih cenejših... Bom še malo poiskal.

by Miha

Dej sm neki najdu od analog devices, sm nikjer mi pa ni ratalo najdit cen. klik
Gledu sm tiste stvari, ki so v durgem stolpcu (Evaluation Platform). Sm sploh nism prepričan, če je to sploh to. Ali ma to ADC in DAC. Pa fajn bi blo, da ma kr tak že nareto, da gor priključiš lahko napetost iz zvočne kr direkt. Se pravi, da ima line in vhod.

Bom pa še jutri malo poklical po trgovinah, danes ms bil prepozn...

by Miha

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzorci (samples) - vprašanja in odgovori (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13418374 (10300) brez-imenko
»

Administrator; izpiti

Oddelek: Loža
382489 (1572) Microsoft
»

Program, ki zkorišča zvočo kartico.

Oddelek: Programiranje
341984 (1349) Microsoft
»

DSP vs. CPU (recimo AMD XP)