Forum » Informacijska varnost » Anti-virus programi
Anti-virus programi
RejZoR ::
Plačanci mostly. Za določen znesek dobiš karkoli si zaželiš od zlonamerne kode. In kjer je povpraševanje, tam je ponudba. Ne rabiš mega korporacij, dost so že poamezniki, ki jim je kraja podatkov v interesu...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Je važno? Lahko je kdorkoli. Vlada, korporacije, združbe, poamezniki, you name it...
Hahahaha, še en mit, ki ga vlačijo povsod do onemoglosti. Ob 200.000 unikatnih samplih dnevno imajo AV firme res še cajt pisat svinjarijo ja...
Poglej tole:
https://blog.avast.com/2012/12/03/new-t...
In pomisli če se imajo čas zajebavat s pisanjem golazni, ko pa imajo toliko drugega dela...
https://blog.avast.com/2012/12/03/new-t...
In pomisli če se imajo čas zajebavat s pisanjem golazni, ko pa imajo toliko drugega dela...
Sej sem odgovoril gor. To je tko kot bi spraševal kdo je naročnik orožja na črnem trgu. Policija verjetno ne ane?
knesz ::
Da ne služi s svojimi storitvami? Spomni se te izjave, ko ti bo policaj pisal položnico za prekoračitev hitrosti...
Vse ostalo sem ti napisal zgoraj kdo točno so naročniki...
Vse ostalo sem ti napisal zgoraj kdo točno so naročniki...
knesz ::
Hayabusa ::
Policaj od tega nima nič. Plačo ima vedno isto majhno, če napiše en, al pa 10 listkov
Ima normo.In če je ne izpolni ni dobro zanj.
To je posredno priznala par let nazaj Kresalka, ko so začeli v na področju PU Celje izvajati ne-normo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Torej samo ugibamo, kdo je naročnik? Ni nobene raziskave izvora zla?
Ni mi jasno kaj hočeš da ti povemo? Naročnik je nekdo, ki mu ta škodljiva koda koristi. Kdo pa je lahko to pa prepuščam tvoji domišliji.
StoneFox ::
Bitdefender najboljši antivirusni program v letu 2012, takoj za njim pa Kaspersky http://www.av-comparatives.org/images/d... Najmanj obremenijo sistem Nod, Avast in pa Webroot, ki pa ni tako poznan. In pa če pogledamo kje je Microsoft....ahh boljše da ne pogledamo, zelo zelo slabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StoneFox ()
Barbarian ::
norton, bitdefender, kaspersky. Preverjene rešitve, ki kraljujejo dlje kot je povprečna starost slo-tech uporabnika.
microsoftov antivirus je zastonj. Se ne sekirajmo če je zanič. ampak da ljudje dejansko še vedno kupijo nod antivirus in plačajo 30 eur za to reč?!? Resno me zanima na čem so ti ljudje. I want some of that shit :D
microsoftov antivirus je zastonj. Se ne sekirajmo če je zanič. ampak da ljudje dejansko še vedno kupijo nod antivirus in plačajo 30 eur za to reč?!? Resno me zanima na čem so ti ljudje. I want some of that shit :D
Gregor P ::
Težko je povprečnim ljudem vedeti, kaj je dobro, tako da je za njih verjetno dokaj težka izbira in malokdo jim lahko zares pomaga, razen če dnevno berejo slo-tech
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
StoneFox ::
Dokler pa bo BitDefender tako požrešen ga ne inštaliram na računalnik pa čeprav pobere vse prve nagrade.
Ne še. Sicer imamo closed beta, ki jo je nek bebec leakal, ampak je ne priporočam, ker je dejansko pre-beta.
Nekako predvidevam, da bo danes zvečer prišla ven public beta čeprav ni nič uradnega. avast!-ovci imajo navado releasat beta test programe čez vikende...
Nekako predvidevam, da bo danes zvečer prišla ven public beta čeprav ni nič uradnega. avast!-ovci imajo navado releasat beta test programe čez vikende...
Kakor se spomnim je imel avast v6 v free verziji sandbox, v v7 free ga sodeč po primerjalni tabeli več ni ?
http://www.avast.com/free-antivirus-dow...
http://www.avast.com/free-antivirus-dow...
Free verzija ga nikoli ni imela. Auto Sandbox je druga stvar, to pa je prisotno v vseh verzijah...
kamuee ::
Zanima me kater je zaenkret solidn antivirusni, ker do sedaj imam eset smart security 5 gor, pa me zanima če se mi splača dat gor FREE verzijo od BitDefenderja ali kak polni program avasta?? Ima kdo kaj več izkušenj?? Sprobavam eset 6 pa je cela štala pri aktivaciji, tko da če mi lahko kdo kaj boljšga svetuje pa prosm ne neke xy antivirusne predlagat.
AutoCAD MAP 3D DWG Designer (Mechanical, Electrical)
Goody ::
BitDefender Free je kul, install and forget varianta. Ga imam na zelo starih (dveh) notebookih pa ne obremenjuje sistema praktično nič. Ga ne opaziš. Po testih pa menda tudi dost odkrije. Da bi mi kaj nevirusnega zaznal in zbrisal pa še tudi ni.
OK pol mi bo Bit Defender FREE taman za prenosnike, zdej edino ne vem kaj nej na stacionarko dam ii7-3770k, 16gb rama, asus 7970dcu2,...??
Kakšna ideja kdo?? bir defender, eset, avast??
Kakšna ideja kdo?? bir defender, eset, avast??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamuee ()
Sm navedu izbor, eset, avast, bitdefender, kaspersky mogoče.
Zgodovina sprememb…
ja no lahko tut u končni fazi, zdej edin ne vem kolk je boljši od eseta, kolk sm gledau je kr dost boljši bitdefender.
sam ne vem kak je s temi free verzijami.
??
sam ne vem kak je s temi free verzijami.
??
Zgodovina sprememb…
ima kdo izkušnje z free verzijami AV programov kot so avast, kaspersky, bitdefender ???
alexz ::
Avira, avast in AVG preverjeno (napisani brez vrstnega reda) ne brišejo sami, tako kot recimo panda cloud, kjer mi je testni fajl pri manual skenu šel v dev/null .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
baje da Bitdefender Free kar avtomatsko briše datoteke
http://www.ghacks.net/2012/12/29/bitdef...
Ne "baje" ampak jih. In čez to so bile ogromne kritike in dvomim, da se bo zelo kmalu kaj spremenilo.
IceBoX ::
Ravnokar sem naložil nov Comodo Fireawall Free 6.0 in sem videl da ima tudi nekakšen virus scanner. Če je pa izrecno pisalo Comodo Firewall, zakaj je dodan še AV? Pa tudi ko preneseš program se ti zraven namestijo še 3 programi, ki jih enostavno nočem.
Huh...
axee ::
Sem imel podobne izkušnje, uporabnik inštaliral Comodo in Avast-a, pa mu je samo brisalo "sumljive" datoteke, nakar ugotovim, da ima Firewall tudi AV komponento. Raje, kot da sem iskal chest ali da bi stvar celo izklopil, je padel unistall.
IceBoX ::
Sem že restartal pa isto.
Kolikor sem razbral, je pri Comodo firewall samo "Rating scan", ne vem pa kaj točno naj bi naredil. Zakaj je vključen scan, če pa naj bi bil samo firewall?
Kolikor sem razbral, je pri Comodo firewall samo "Rating scan", ne vem pa kaj točno naj bi naredil. Zakaj je vključen scan, če pa naj bi bil samo firewall?
Huh...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34910 (17344) | hdx |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16297 (14682) | opeter |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62314 (48114) | d4vid |
» | Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 27194 (22806) | alexz |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9488 (8435) | bluefish |