Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje glede diska
Vprašanje glede diska
Pro2Type ::
Mene pa zanima, če naprimer prenašam film iz cd-ja na disk, pa ga kar v namizje vržem, al pa v eno mapo na disku, pa mi ga pr 50% vn vrže in reče na de more brati (to vem da je neki z cd-jam narobe) sam mene pa zanima kam ti računalnik shrani tistih 50% filma, ker mi je na disku vzelo cca 400 mb placa? Tako ker bi jaz to rad zbrisal, ker to se nabere tega sra**a.
A obstaja kak program k bi mal popedenal disk, in mal odstranu odvečno šaro! Sm že probal s tistmu v Win XP pa ni blo uspeha!
Hvala
A obstaja kak program k bi mal popedenal disk, in mal odstranu odvečno šaro! Sm že probal s tistmu v Win XP pa ni blo uspeha!
Hvala
boych ::
tistih 50% ti ostane tam kam si jih začel kopirati!
program, ki bi počistil take napol skopirane stvari, pa mislim da ne obstaja.
TUNEUP UTILITIES naprimer, ti odstrani ostanke programov, ki si jih ze ti odstranil prej, začasne internetne datoteke.....se splača probat, snemi si demo pa boš sam videl!
program, ki bi počistil take napol skopirane stvari, pa mislim da ne obstaja.
TUNEUP UTILITIES naprimer, ti odstrani ostanke programov, ki si jih ze ti odstranil prej, začasne internetne datoteke.....se splača probat, snemi si demo pa boš sam videl!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Pro2Type ::
K moti me to k mam na c: 39 gb vsega prostora, nezasedenega pa imam 700 mb, ko pa označim v raziskovalcu vse datoteke k jih vidim na c: disku tud skrite pa dam lastnosti, mi pa pokaže da vse skupi zasede 31.6 gb. Kje pa je ostalih 6 gb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost particije za VistoOddelek: Operacijski sistemi | 4996 (4386) | Tr0n |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6412 (4974) | Doman |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2097 (1658) | alum |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1548) | flipflop |
» | Kako najbolje zapeči DVD??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1212) | rap3r |