Forum » Programska oprema » Mi bo Outlook podvojil sporočila
Mi bo Outlook podvojil sporočila
Cokolesnik ::
Poštni strežnik imam nastavljen tako, da mi na strežniku pušča sporočila in jih ne briše po tem, ko jaz sporočilo pogledam v Outlooku.
Podrl bom operacijski sistem in ponovno namestil Outlook ter seveda uvozil (pred podrtjem izvoženo) vso staro pošto. Ali si bo Outlook zapomnil za vsa sporočila, da so že na mojem disku ali bodo vsa sporočila še enkrat prenešena v Outlook iz strežnika in potemtakem podvojena.
Podrl bom operacijski sistem in ponovno namestil Outlook ter seveda uvozil (pred podrtjem izvoženo) vso staro pošto. Ali si bo Outlook zapomnil za vsa sporočila, da so že na mojem disku ali bodo vsa sporočila še enkrat prenešena v Outlook iz strežnika in potemtakem podvojena.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
darkolord ::
zapomnil... ponavadi pa je to v outlooku nastavljeno da ne briše sporočil, ne pa na serverju...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5012 (4624) | krneki0001 |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3335 (3025) | axee |
» | Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...Oddelek: Programska oprema | 9089 (8058) | enadvatri |
» | Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapoOddelek: Programska oprema | 1692 (1443) | darkolord |
» | Email.si in izgubljeni mailiOddelek: Omrežja in internet | 1404 (1195) | Bakunin |