Forum » Omrežja in internet » webchat.xs4all.nl na ircu
webchat.xs4all.nl na ircu

No0ne ::
Kot verjetno veste na strani http://webchat.xs4all.nl lahko preko explorera oz kaksnega drugega programa za brskanje po netu se povezete na internet.. Ko ste povezani imate host @webchat.xs4all.nl ... in kr se mi host zdi zlo uredu ..in se povezan si preko *.nl se mi je porodila ideja da bi kar preko mirca poskusal priti na ta server... a se slisi lazje kot je v resnici .. saj connectiona nikakor ne dobis a gdo ve zakaj? mozno da je krivo to ker je nastavleno geslo ..ali kaj podobnega irc server je : irc.xs4all.nl in port: 6666 . Ce se bo komu uspelo povezat naj prosim sporoči .. in če ima gdo kaksn bolsi nasvet kako to kesit ..kr zarat dobrega sota nikakor ne bom začel ircat preko sspletne strani kr je prepocasna in se ni dobenih pametnih komand

.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()

|CyGNUS-x ::
Ta server se mi zdi, da je IPv6 in si lahko tunnel na njem naredijo sam Nizozemci. Pa tudi potem moraš imeti samo 100ms pinga, če hočeš biti povezan na njega.
Lp
Lp

nsignific ::
Server nikakor ni samo IPV6. Tudi ta host preko webchata ni IPV6. Ko ti na IRC (in ne "internet") dostopas preko njihovega webchata, se dejansko na njihov irc server povezujes iz NJIHOVE masine (kjer laufa webchat client) in imas zato njihov IP. Kakor nekaksen proxy, samo da deluje IZKLJUCNO z uporabo webchat clienta.
Tako da svojo energijo vlozi raje drugam, kakor v povezovanje na xs4all server iz mIRC clienta.
Tako da svojo energijo vlozi raje drugam, kakor v povezovanje na xs4all server iz mIRC clienta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena + irc [vHost]Oddelek: Omrežja in internet | 1876 (1711) | Bug |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19276 (14433) | UnderTaker_ |
» | I:Line RequestOddelek: Omrežja in internet | 1653 (1372) | r5r |
» | i-line ipv6Oddelek: Omrežja in internet | 1121 (1062) | Bug |
» | podobno ipv6Oddelek: Omrežja in internet | 1148 (967) | sgdjkdlsugi4 |