Forum » Hlajenje in modifikacije » radeon 7500 odstanitev hladilnika
radeon 7500 odstanitev hladilnika
Editor ::
Juhu!
Ima mogoče kdo kakšno idejo kako se odstrani hladilnik na omenjeni kartici?
Lp Editor
Ima mogoče kdo kakšno idejo kako se odstrani hladilnik na omenjeni kartici?
Lp Editor
Vrocipes ::
Baje da se da tako:
Daš grafo v pvc vrečko in jo za nekaj časa daš na hladno - na zelo hladno, potem lepilo izgubi svoje lastnosti....in jo nalajžje odtrgaš!!
Pa ne s silo, sicer boš odstranil še gpu ali pa ga poškodoval!!
Mam pa še boljšo rešitev, tako sem jaz naredil na rebro sem pruilepil malo večji vent kot je rebro zdaj pa je hladno kot pa še rame hladi tako da se mi navita grafa sploh ne greje!:>
Daš grafo v pvc vrečko in jo za nekaj časa daš na hladno - na zelo hladno, potem lepilo izgubi svoje lastnosti....in jo nalajžje odtrgaš!!
Pa ne s silo, sicer boš odstranil še gpu ali pa ga poškodoval!!
Mam pa še boljšo rešitev, tako sem jaz naredil na rebro sem pruilepil malo večji vent kot je rebro zdaj pa je hladno kot pa še rame hladi tako da se mi navita grafa sploh ne greje!:>
ru7 ::
Jst sem pa z zelo tankim izvijačem počasi vse okoli in okoli malo razpustil , ampak je treba bit pozoren, da ne poškuduješ jedra. Na koncu je bil že tako majav, da je šel zlahka dol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ICH je na 77COddelek: Hlajenje in modifikacije | 6450 (6181) | axee |
» | Zalman HDD Cooler - fenomen segrevanja namesto hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2473 (1663) | guest #44 |
» | IC35 vroč !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1490 (907) | tec |
» | Blue OrbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1991 (1740) | MaJsTeR |
» | Kako spravit v3 rebra dol!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1841 (1705) | EASYdoor |