Forum » Programska oprema » US Robotics Control Center
US Robotics Control Center
Loki ::
A ga kdo uporablja (kot ze ime pove, je to program za nadzor USR modema)?
Moj problem je v tem, da skoz, ko ga hocem zagnat, prkaze splash screen, nato pa tole:
Mam pa Win 2000 Pro.
Idea, anyone? (Andrej)
Moj problem je v tem, da skoz, ko ga hocem zagnat, prkaze splash screen, nato pa tole:
The locale (0, 1) is not supported by the current code page.Poskusal sem ze s spreminjanjem jezija (v US English), pa ne pomaga.
Mam pa Win 2000 Pro.
Idea, anyone? (Andrej)
I left my wallet in El Segundo
andrej ::
a ga mas preko USB ali COM. Preko COM-a mi je delal, preku USB pa ne, tak da ga vec ne uporabljam...
OldSkul ::
Jaz mam tud od 3coma modem pa tud uporabljam CONTROL program,pa ga ne več saj me je začel nekaj zajebavat:Modema mi sploh ne zazna,neha se ozivat.....
LP
LP
Andrej modem je 3COM US Robotics 56k Faxmodem (tako ga prepoznajo Win 2000) na vodilu COM 2.
Sadarj jest sem imel isti problem, resitev je, da disconnectas povezavo na net.
Sadarj jest sem imel isti problem, resitev je, da disconnectas povezavo na net.
matic ::
No ja jest mam namrec usr ISDN TA (terminal adpater) in so cist isti probeli v win2k! Tut ce das vse na english ne dela, regional settings, tipkovnico... vse vse.. ne dela! Tko da! Face it! Bo treba it v stacuno pa kupt eno bolso isdn kartico.. usr sux! nekoc so bili no.1! Danes.. sux! Fulll je problemov, pa tut ko control center dela (na drugem o.s.) je vse v qursu! Imam 2 taka modema! In z enmu je isto kot je sadarj77 reku.. kr ne odziva se vec..
Jest sem zdej pgruntal - regional settings sem dal na British English in je delal.
Tadrug problem pa je, da mi ni hotel modema zagnat, ceprav je bil instaliran in pravilno konfiguriran.
Anyone (andrej)?
Tadrug problem pa je, da mi ni hotel modema zagnat, ceprav je bil instaliran in pravilno konfiguriran.
Anyone (andrej)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN modemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1023) | balz |
» | 3com ISDN modem pro TA - control centerOddelek: Programska oprema | 3266 (2791) | servo |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1814 (1473) | Wad@ |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1637) | cekr |
» | ISDN - prepoznavaOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (814) | zdravc |