Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri odpravi troj/qqpass-a in troj/dsklite-b - PROSIM POMOČ!!!!!!
Pomoč pri odpravi troj/qqpass-a in troj/dsklite-b - PROSIM POMOČ!!!!!!
bogy ::
mislim da sta ta trojanca kriva da se mi norton 2004 sam disabla in se ga ne da spravit v autoprotect. lepo bi prosil za pomoč, ker mi tole že počasi najeda živce. vzel se že nek fix z sophosove strani pa ni nič pomagalo-ni mi ga odstranilo, z symantecove strani pa sem vzel fix ghost pa tudi ni bilo nič LEPO PROSIM ZA POMOČ-HVALAPomoč pri odpravi troj/qqpass-a in troj/dsklite-b
- spremenil: bogy ()
pivmik ::
Najprej ODSTRANI norton antivirus in uporabi en DOBER antivirusni program, recimo "eTrust antivirus".
Ti lepo prekini procese od teh virusov v Task Managerju in pol jih ročno izbriši.
Ti lepo prekini procese od teh virusov v Task Managerju in pol jih ročno izbriši.
LP, Gregor GRE^
ali3n ::
Poizkusi še tule: http://housecall.trendmicro.com/ - lahko še mlo pobrskaš po strani za remowal tooli..
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gradnja v dvoje ali celo troje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10408 (8098) | MIHAc27 |
⊘ | TrojaOddelek: Pomoč in nasveti | 3234 (2284) | Gandalfar |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40549 (15531) | brainiac20 |
» | POMOČ - ntdlr.exe - Troj/Feutel-CH TrojanOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (1178) | amigo_no1 |
⊘ | !!!!!!!!!!a ma kdo podnapise za film troja!!!!!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1083) | Gandalfar |