Forum » Omrežja in internet » Skratka tokrat glede FTP deljenj legalnih filov prosim da ne postate nelegalnih postov v tej temi
Skratka tokrat glede FTP deljenj legalnih filov prosim da ne postate nelegalnih postov v tej temi
Caligula ::
Skratka tisti, ki bi si radi izmenjevali legalne,.. file mi lahko mailate na enduron@email.si
Prosim, da ne zlorabljate dobre volje moderatorjev in te teme tisti tepci, ki bi radi na javnem in legalnem forumu linkali na povezave s piratskimi datotekami. Tako v razvitem svetu in na resnih forumih ne gre. Slo Tech ima ugled, oglasevalce in zveste clane in si ne more privosciti linkanja na neke piratske FTPje.
Tega ne podpira ne forum ne mi, ki P2P omrezja uporabljamo v duhu, v katerem jih dovoljujejo tudi vsa sodisca in pravni sistemi-kot orodje za preprosto in hitro izmenjavo legalnih vsebin.
Skratka prosim, da se javljate ljudje, ki bi radei delili file, ne pa da se posta v to temo linkov n strani ali FTPje z piratsko vsebino.
Jemljete s tem cas in dobro voljo moderatorjem in meni. Ce ne veste kaj legalne vsebine so pa mi lahko mailate in vas bom sam o tem poucil.
Hvala
Prosim, da ne zlorabljate dobre volje moderatorjev in te teme tisti tepci, ki bi radi na javnem in legalnem forumu linkali na povezave s piratskimi datotekami. Tako v razvitem svetu in na resnih forumih ne gre. Slo Tech ima ugled, oglasevalce in zveste clane in si ne more privosciti linkanja na neke piratske FTPje.
Tega ne podpira ne forum ne mi, ki P2P omrezja uporabljamo v duhu, v katerem jih dovoljujejo tudi vsa sodisca in pravni sistemi-kot orodje za preprosto in hitro izmenjavo legalnih vsebin.
Skratka prosim, da se javljate ljudje, ki bi radei delili file, ne pa da se posta v to temo linkov n strani ali FTPje z piratsko vsebino.
Jemljete s tem cas in dobro voljo moderatorjem in meni. Ce ne veste kaj legalne vsebine so pa mi lahko mailate in vas bom sam o tem poucil.
Hvala
- zaklenil: Gandalfar ()
Caligula ::
Bi pa prosil za malo bolj informativne poste v tej temi, da ne postane nepregledna.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalna EU ta tedenOddelek: Novice / Zasebnost | 4679 (3239) | ABX |
» | The Pirate Bay spet na udaruOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5631 (4069) | riba1122 |
» | HDTV CLIPSOddelek: Zvok in slika | 2012 (1549) | PaX_MaN |
» | Bi si kdo preko FTPja in hitrega ADSLja izmenjaval legalne,.. file? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5242 (2977) | NevarHere |
» | Admin-Diktatura (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5658 (3938) | Mac |