Forum » Loža » Prenosna indukcijska plošča za posodo večjega premera
Prenosna indukcijska plošča za posodo večjega premera
starfotr ::
Kot v naslovu, če kdo ve za kaj takega, da je ceneje od 2xx eur. Preferiram okroglo kuhališče, lahko pa tudi pravokotno kuhališče.
Tole sem tudi našel:
https://www.reddit.com/r/inductioncooki...
Če be bo nič ustreznega, bo pa še naprej plin in jeklenka.
Tole sem tudi našel:
https://www.reddit.com/r/inductioncooki...
Če be bo nič ustreznega, bo pa še naprej plin in jeklenka.
nejcek74 ::
jaz imam podobno od Caso, in dela tudi z lonci ki segajo čez rob (čeprav teoretično tega ne smeš). Ima pa problem z malimi zadevami seveda.
Caso 3500W
Hendi mi na prvo oko zgleda boljši (zaobljeni robovi). Plošče do 3500W delajo na eno fazo, čeprav malo bodi vseeno pozoren da ni vmes kakih pretankih vodnikov. Poceni plošče rade crknejo če jih goniš na polno non stop, to ni gastro zadeva. Samo če hočeš kaj več, cena hitro naraste za faktor x4 in več.
Caso 3500W
Hendi mi na prvo oko zgleda boljši (zaobljeni robovi). Plošče do 3500W delajo na eno fazo, čeprav malo bodi vseeno pozoren da ni vmes kakih pretankih vodnikov. Poceni plošče rade crknejo če jih goniš na polno non stop, to ni gastro zadeva. Samo če hočeš kaj več, cena hitro naraste za faktor x4 in več.
aytim ::
Ampak to je prepakiran kitajc pod renomejem švaba. Če že na amazonu vzameš, komot vzameš tudi kitajca, ki se ne dela, da je švaburinjo - za pol cene
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aytim ()
starfotr ::
Pa imaš možnost več kot ene faze?
Imam. Zaradi prenosnosti pa preferiram 1 fazo.
jaz imam podobno od Caso, in dela tudi z lonci ki segajo čez rob (čeprav teoretično tega ne smeš). Ima pa problem z malimi zadevami seveda.
Caso 3500W
Caso se mi zdi precej ok. Tnx za predlog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: starfotr ()
chort ::
Imam identičnega Caso-ta 3500w, dela tudi z 36cm posodo (emo eterna special) ki pa seveda gleda čez rob. Kupil na electronic4you pred dvema mesecema za cca 160€.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Priklop gospodinjskih aparatov!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7400 (2277) | matobeli |
| » | Priklop pečice in kuhalne plošče na eno dozo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7781 (4551) | starfotr |
| » | Priklop štedilnika - kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 56844 (43437) | borut_p |
| » | Koliko naprav lahko gre na eno vtičnico?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8648 (8071) | nightbird |
| » | priklop steklokeramicne plosce gorenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3560 (3453) | gumby |