Forum » Kaj kupiti » DVD-R/W oz. DVD+R/W
DVD-R/W oz. DVD+R/W
blacksun ::
Kaksna je razlika med omenjenimi mediji?
Kupujem namrec hisni kino pa nekateri predvajalniki podpirajo le eno vrsto medijev.
Hvala vsem.
Kupujem namrec hisni kino pa nekateri predvajalniki podpirajo le eno vrsto medijev.
Hvala vsem.
_spirit_ ::
Mene ravnotako zanima kakšna je razlika med temi dvemi mediji? Ena lepa je že v ceni, saj so dvd+ mediji veliko dražji od dvd- medijev. To pomeni da en razlika je. Pa tudi dvd pekači večinoma zapisujejo - medije bolj počasi kot pa + medije.
jamiroq ::
ravno včeraj sem v Big Bangu kupil Sonyjev DVD+R za ~660 SIT in Memorexov DVD-R za 999 SIT (oba 4x)...
razliko med standardi si preberite tukaj; na kratko: med + in - ni bistvenih razlik, razen v tem, da (bo) +RW podpira(l) DVD+MRW format (Mount Rainier) v Windows Longhorn...
razliko med standardi si preberite tukaj; na kratko: med + in - ni bistvenih razlik, razen v tem, da (bo) +RW podpira(l) DVD+MRW format (Mount Rainier) v Windows Longhorn...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jamiroq ()
Cveto ::
V BOF-u imajo Verbatim 4X medije s DVD škatlico po 650 sit, in sicer oba standarda (+ in -), tako da razlike v ceni ni več. Je pa tako, da zeankrat več playerjev podpira (-) standard, v prihodnosti pa naj bi bolje kazalo (+) standardu, oziram je že tako, da skoraj vsi novi berejo oboje.
BTW: če kupiš DVD-je v pakungi po 5 te pridejo po 490 sit/kom(verbatim DVD+R 4X). Jest pečem samo na te in sem ful zadovoljen, še pioneer mi jih bere, čeprav naj ne bi bral (+) medijev.
BTW: če kupiš DVD-je v pakungi po 5 te pridejo po 490 sit/kom(verbatim DVD+R 4X). Jest pečem samo na te in sem ful zadovoljen, še pioneer mi jih bere, čeprav naj ne bi bral (+) medijev.
Caligula ::
Pioneerji brejo prakticno vse. So se nekako najboljsi pri branju. Kaka Toshiba zna bit bolj zafrknjena. Tudi ce bere recimo + zna s kakimi 'RW od smartbuy srat.
Caligula ::
Vsem kolegom, ki jih majo delajo in preberejo vse-tudi + format na RWjih.
Na Toshibah vsem serje.
Ne vem zakaj, ni pa to vojna, ker meni firma DVD ROMa ne pomeni nic in ga nimam.
Samo ko kaj zapecem je tako.
LP
Na Toshibah vsem serje.
Ne vem zakaj, ni pa to vojna, ker meni firma DVD ROMa ne pomeni nic in ga nimam.
Samo ko kaj zapecem je tako.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21260 (12776) | svejk |
» | Katere DVD-R(W) medije????????Oddelek: Kaj kupiti | 1350 (1087) | Caligula |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10418 (7571) | reber |
» | DVD+R/DVD-ROddelek: Strojna oprema | 1774 (1595) | Crimson_Shadow |
» | Katere DVD-R/+R medije ?Oddelek: Kaj kupiti | 1520 (1225) | Wolverine |