Forum » Loža » Izlet Primorska
Izlet Primorska

Bud_Bundy ::
Jutri bi šel iz Novega mesta proti Kopru, oziroma Kozini in od tam s kolesom do Trsta.
Kdaj in kje je smiselno iti mimo Ljubljane? Ne bi rad za brezveze vozil po lokalnih cestah, če ni potrebe.
Imam tudi plan iti v soboto na Krk, ali je bolje/slabše zamenjati termina?
Kdaj in kje je smiselno iti mimo Ljubljane? Ne bi rad za brezveze vozil po lokalnih cestah, če ni potrebe.
Imam tudi plan iti v soboto na Krk, ali je bolje/slabše zamenjati termina?
kixs ::
Odvisno kdaj bi rad startal iz Kozine... recimo za mimo LJ med 6 in 11h. S tem, da bi se izognil med 7:30 in 8:30. Je pa cas dopustov, tako je klasicna jutranja gneca malo manjsa. Sobota bo v vsakem primeru slabsa zaradi dopustnikov. Skoraj je boljse zamenjat termina. Jutri Krk.

Ok. Saj Krk me "skrbi" bolj vračanje. Se most zabije bolj ob nedeljah, ali je to bolj za praznike in konce počitnic? Enkrat sem šel za en tak vikend, ki je bil očitno vsem všeč in bi bilo bolje da bi prespal tam.
d4vid ::
Za Krk iz NM mislim, da ne bo problema. Tudi most je dokaj pretočen, od kar ni več plačljiv.
Jaz se jutri vračam iz istre in me je kar strah kaj bo na avtocesti.
Jaz se jutri vračam iz istre in me je kar strah kaj bo na avtocesti.

WizzardOfOZ ::
Most je v petek popoldan zaseden za na otok in v nedeljo iz otoka. Ob sobotah zjutraj je ponavadi frej v obe smeri.
Bi pa jaz tudi predlagal da greš mimo ljubljane izven časovnega okvira 6:30 in 8:30, ker je še vedno ogromno ljudi, ki se vozijo na šiht.
Bi pa jaz tudi predlagal da greš mimo ljubljane izven časovnega okvira 6:30 in 8:30, ker je še vedno ogromno ljudi, ki se vozijo na šiht.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()

Sem že na kolesu, pred Trstom. Je šlo lepo po avtocesti, ampak vsaka čast tistemu, ki tole dnevno prevozi, ker je res gradbišč ohoho.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | mtb izletiOddelek: Loža | 1341 (498) | JeBelaCesta |
| » | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36628 (10259) | Pithlit |
| » | Kolesarjenje na daljše razdalje (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 14364 (11095) | energetik |
| » | Po kateri poti na Otok Krk iz Koroške?Oddelek: Na cesti | 4127 (3856) | ttommy |
| » | Kako obvoziti RIJEKOOddelek: Loža | 5023 (3765) | msjr |