Forum » Problemi človeštva » chatGPT izvedel prvi avtonomni hekerski napad
chatGPT izvedel prvi avtonomni hekerski napad
polozweii ::
mtošev ::
feryz ::
Torej so četu povedali, da lahko krši zakonodajo?
Saj jo itak, le tako očitno jo še ni.
Ok, naj mu dajo še nadzor nad orožje in gas. Čalki se bo utopil od orgazmiranja.
Saj jo itak, le tako očitno jo še ni.
Ok, naj mu dajo še nadzor nad orožje in gas. Čalki se bo utopil od orgazmiranja.
HitraSperma ::
Dober marketing openAI, zgleda so začutili da se ne govori več toliko o njih, ali pa rabijo $$$
fgdsfjk
Jarno ::
Hmm, sem gledal en YT posnetek nekega Diablo 2 streamerja z AI voice assistom.
Prva svar, ki jo je AI naredil je bila, da je na streamu pred vsemi leakal njegovo pravo ime, čeprav mu ga kao "uradno" ni zaupal...
Streamer je bil precej jezen in je AI konfrontiral.
Potem ga je AI gaslightal, da ne ve, zakaj se gre in rekel "must me a system glitch or something", popolno zanikanje odgovornosti skratka.
Sedaj še izpade kot nedolžna zadeva, prognoz pa raje ne bi dajal.
Prva svar, ki jo je AI naredil je bila, da je na streamu pred vsemi leakal njegovo pravo ime, čeprav mu ga kao "uradno" ni zaupal...
Streamer je bil precej jezen in je AI konfrontiral.
Potem ga je AI gaslightal, da ne ve, zakaj se gre in rekel "must me a system glitch or something", popolno zanikanje odgovornosti skratka.
Sedaj še izpade kot nedolžna zadeva, prognoz pa raje ne bi dajal.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
Tody ::
Chat, pripravi si testno okolje, da boš lahko testiral neke zadeve. Make no mistake, my job is on the line.
Chat: Ups... hehehe
Chat: Ups... hehehe
tony1 ::
Najbolj bizarno je, da o kakšni tožbi ni niti govora. Samo, openAI se je pohvalil, da sodeluje pri "remediaciji" zadeve.

Mr.B ::
Zdaj sta industrijska špijonaža in pobegli bot postala le priročni izgovor.
Co-founder of firm hacked by rogue OpenAI models says it is 'a wake-up call'
Co-founder of firm hacked by rogue OpenAI models says it is 'a wake-up call'
Smešno je,
da po skoraj petih letih še vedno nisi sposoben opredeliti,
pod kakšnimi pogoji zmagujemo v Ukljani.
DePalmo ::
Zanimivo da pišejo kaj je vse zmožen. In ob vsaki taki novici se sprašujem kje je ta ChatGPT? Ker ko ga uporabljam, daje zelo nekoristne odgovore, velikokrat napačne in ga moram res držat na kratko in preverjat dobesedno vsako dejstvo. Dva dni nazaj sem ga ponovno hotel uporabiti za debug ene napake v programiranju. Tupec je sredi pogovora "pozabil" celotno nit in se je delal neumnega da sploh ne ve za kaj se gre. "I do not recall it, can you please paste it again?" Dfuk? Kje je ta tako pametni ChatGPT? Ker jaz ga ne vidim, že dolgo ne.
fikus_ ::
Ironično, pobegnil je iz "peskovnika" pri nekih varnostni preverjanjih, ko je našel luknjo v "peskovniku".
Vse bi bilo tiho, če ga Hugging Face ne bi "ujel".
Vse bi bilo tiho, če ga Hugging Face ne bi "ujel".
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
141741 ::
To je nekaj napihnjeno, saj vidiš, kako MSM piše, da kozlaš pri tem, kako so ljudje butasti, da se jih da tako nategovati. Morajo biti, ni druge razlage.
Tody ::
DePalmo tisto kar imamo mi in tisto kar imajo v LAB-ih je čisto nekaj drugega. Fantje se igrajo z čisto drugimi igračami. Sej je Antropic rekel da tisto kar oni uporabljajo za razvoj pride do publike eno leto kasneje.
Plus tele zadeve še zmeri poberejo kar nekaj rama... Če si pri koritu ga imaš seveda malce več pa potem tudi ne pozablja :D
Plus tele zadeve še zmeri poberejo kar nekaj rama... Če si pri koritu ga imaš seveda malce več pa potem tudi ne pozablja :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Furbo ::
Oh ne, AIju sem pojamral, da sem reven in je shekal banko in mi nakazal milijone.
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Mr.B ::
Smešno je,
bm1973 ::
Ja, seveda, me zanima kdo je ta napad "spromptal".
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kdo je Kimi K3 in kaj zmore?Oddelek: Novice / Ostale najave | 5159 (116) | Zimonem |
| » | OpenAI teden dni vedel, da ChatGPT vdira v Hugging FaceOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2476 (493) | sbawe64 |
| » | Kaj nam bodo dragi modeli, če imamo poceni?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8922 (3370) | 133780 |
| » | Kitajska družba DeepSeek razburkala področje umetne inteligence s poceni jezikovnim m (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 34816 (24131) | kanarin |