» »

Google Maps - zakaj mojega naslova po 2 letih še vedno ni v njihovi bazi?

Google Maps - zakaj mojega naslova po 2 letih še vedno ni v njihovi bazi?

bastadu ::

Sedaj je že okoli 2 leti od kar smo dobili hišno številko za novo hišo, ampak naš naslov oz. hišna številka še vedno ni vidna pri iskanju na Google Maps, kar mi povzroča precej težav. Recimo da je moj naslov "Najlepša ulica 5a", če to vpišem v Google Maps stran avtomatsko preusmeri/pokaže na naslov soseda "Najlepša ulica 5" (marsikdo niti ne opazi, da mu je vrnilo napačen naslov), kar je par 100mm stran od mene in če me kdo išče, me že v štartu išče pri napačni hiši ... s tem nepotrebno obremenjujem svojega soseda, ki se mora ukvarjati s preusmerjanjem ljudi na moj naslov, če ga pa slučajno ni doma in ker v bližini ni druge hiše, se pač odpeljejo in rečejo, da niso našli naslova, kar pa povzroča precej slabe volje in v določenih primerih tudi dodatnih stroškov ...
Zanima me, kdo je zadolžen, da so naslovi ustrezno zavedeni v te javne baze raznih iskalnikov naslovov? In v kolikšnem času bi se to moralo sprocesirati? Ker da po 2 letih naslov ni vnešen, je totalno nesprejemljivo ...
Poskusil sem na Googlu uporabiti "Dodaj manjkajoče mesto" (na sliki spodaj), ampak tukaj se očitno potem išče samo po "Ime mesta", ne pa tudi po "Naslovu" ... Sem dal naknadno popravek, da bi v "Ime mesta" vnesel tudi naslov "Najlepša ulica 5a, Ljubljana" pa mi sedaj popravek zavračajo ...
Kaj še lahko storim?

• spremenilo: bastadu ()

feryz ::

Pokličeš direktorja gugla in se mu pritožiš.
To bi bilo še najbolj učinkovito.

Če bi hoteli vnašati vse, kar jim ljudje pošiljajo in predlagajo, bi bil gugl zlagan in neuporaben.

A si probal če te avtonavigacije najdejo? Ker dostikrat so krepko bolj uporabne kot gugl maps.
In tako vsaj veš da obstajaš.

mtošev ::

Ne dodajaš mesta, temveč naslov.

maps.google.com > desni klik > report a data problem > wrong pin location or address

delavec44 ::

Jaz sem svojega novega pol leta dodajal preko raznih obrazcev od googla. Potem je bil pa enkrat notri, tako da ne vem kaj je delovalo.

Po mojih izkušnjah vsi uporabljajo google maps, tako da to je edino pomembno.

Na začetku mi je bilo bolj pomembno, ker je bilo pri gradnji precej dostav in mojstrov. Brez točnega naslova jih je peljal na drugo stran k sosedu kjer ni prehoda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Miki N ::

Jaz bi bil vesel, da ga ni.

delavec44 ::

Hišo si že zameglil v street view?

Jaz ga nisem vnesel, hišna številka nekje leži, če jo nismo že dali v reciklažo, na naslovu ni noben prijavljen in noben račun ne pride nanj.

In vendar nas je gugl nekako našel. Ima lovke povsod in vse zbrska.

Feri, Sloteh nindža. Švigne v Zafi kot blisk in izgine ... brez sledu. Nihče ne ve kam.

gen Maister ::

:)):)):))
Če te google maps ne najde, potem te ni!! 8-)
NE obstajaš!! ;)
Kapiskiš!?? :))
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Jaz sicer sumim, da nas je izdala lojzka iz upravne.
Leta nazaj, ko sem prevzel hišno številko in šel ven iz pisarne, sem s kotičkom očesa ujel, da je takoj nekam telefonirala. In ziher je na gugl.
Bi jo vprašal za telefonsko, ampak je že pod rušo.

feryz je izjavil:

Jaz sicer sumim, da nas je izdala lojzka iz upravne.
Leta nazaj, ko sem prevzel hišno številko in šel ven iz pisarne, sem s kotičkom očesa ujel, da je takoj nekam telefonirala. In ziher je na gugl.
Bi jo vprašal za telefonsko, ampak je že pod rušo.

Mogoče pa lahko Lojzkin kontakt daš OPu, da ga vpiše v register? Članske veze in poznanstva.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ima kdo izkušnje z pošiljanjem pošte v južno ameriko?

Oddelek: Loža
264242 (3521) radmannsdorf
»

Ker so Apple Maps zanič, prihajajo novi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
5927047 (23426) matijadmin
»

Skrivanje dolžnikov v večstanovanjskih stavbah

Oddelek: Loža
298205 (6552) RejZoR
»

Uporaba SMS podatkov v PC aplikaciji

Oddelek: Programiranje
81929 (1695) alexa-lol

Več podobnih tem