Forum » Hlajenje in modifikacije » Ovca na ohišju
Ovca na ohišju
fAtso ::
Evo da še jest mojo začetno umetnijo pokažem klele.
Zaenkrat sam ena slikca bo pa jih vec kmal. Sm jo pa sam izrezu z proxton uno tamalo fleksarco :) rabu sm pa okol 4 ure dela.
zdej morm sam se kksne lukne za 12cm vente narest pa bom pol kej vec slikc objavu.
Zaenkrat sam ena slikca bo pa jih vec kmal. Sm jo pa sam izrezu z proxton uno tamalo fleksarco :) rabu sm pa okol 4 ure dela.
zdej morm sam se kksne lukne za 12cm vente narest pa bom pol kej vec slikc objavu.
OVCE BOJO ZAVLADALE SVETU!!!
OmegaBlue ::
Ofčka?
P.S.
Namesto ? bi mogel bit [TM] znak pa ga glupi forum neče sprejet
P.S.
Namesto ? bi mogel bit [TM] znak pa ga glupi forum neče sprejet
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Zdej bom probu se narest kksno luknjo na vrhu za 12cm vent, sam se studeram kako bi to naredu da bi se cez napajalnik vlekl. drgač je pa tale moj sistem čist tih. not je Zalman 7000A alcu na najmanjših obratih. Napajalnik je pa temperaturno kontroliran in še zmanjšane obrate ima :) tako da se par minut ko prižgem računalnik sploh ne vrti. potem je pa tukaj še en 12cm ventilator (tudi na najnižjih obratih) ki piha direkt na procesor. na grafični je pa en 6cm ventirlator tudi na najmanjših obratih. tko da noben ventilator ne presega 2000 vrtljajev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fAtso ()
TribesMan ::
Tole pa carsko izpade. Keep on the good work.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Hvala za tele lepe komentarje Ce bi kdo kdaj hotu kaj podobnega imeti na ohišju ni pene mu nardim če bo želel. Sam da me ob delu oskrbuje z mrzlim laškim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava ventilatorja za procesorOddelek: Kaj kupiti | 2045 (1783) | AndrewSmith |
» | Temperatura vasih diskov?Oddelek: Strojna oprema | 1022 (791) | steev |
» | mnenja o Silent BoostOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1269 (1024) | scrnko |
» | moje vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8670 (6078) | bodom |
» | Moje vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2328 (1820) | TribesMan |