Forum » Mobilne tehnologije » Kako blokirat range številk
Kako blokirat range številk
twom ::
Področje je +216 40 ali 41 (Tunizija).
Kako lahko blokiram range 216... (saj vem, lahko vprašam AI)? Telefon SE 2020 iOS zadnji.
p.s. številke nimam v imeniku, za bolho imam burner cifro, ne morem pa seveda preprečit "frendom" deljenja njihovih imenikov na raznih whatsappih, vibrih itd
Sicer mi ni čisto jasno kaj hočejo (to, da gre za nek nateg mi je jasno). Sem že ujel klic in se oglasil, pa prekine. Zazvoni ene trikrat. Kaj, ali hočejo da jih pokličem nazaj?
Kako lahko blokiram range 216... (saj vem, lahko vprašam AI)? Telefon SE 2020 iOS zadnji.
p.s. številke nimam v imeniku, za bolho imam burner cifro, ne morem pa seveda preprečit "frendom" deljenja njihovih imenikov na raznih whatsappih, vibrih itd
Sicer mi ni čisto jasno kaj hočejo (to, da gre za nek nateg mi je jasno). Sem že ujel klic in se oglasil, pa prekine. Zazvoni ene trikrat. Kaj, ali hočejo da jih pokličem nazaj?
Karen ::
Obstaja app, sem pozabil kateri točno, na f-droid tržnici se ga da dobit, je brezplačen, spamblocker ali nekaj takega, se da filter nastavit z wildcardi. Imel, je delovalo, občasno je za sekundo pisknil pa potem ga utišal, ampak bolje kot nič (lahko pa da je bil samo mot gsm počasen in drugje dela). JE pa bedno da Android nima to native - lahko blokiraš celo cofro, ne moreš pa zvezdice/wildcard-a dat namesto cifre.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | re:do novi mobili operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28387 (18452) | Yellow |
| » | Razvijalci sami pripravili piratsko različico android aplikacije, ki osramoti uporabn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31047 (27275) | Poldi112 |
| » | potrebujem pomoč!!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1218 (1062) | Wox |
| » | Pri vsej tehnologiji...A se res ne da? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9475 (7525) | mitkos |
| » | tezenje zavarovalnic in anketarjev po telefonu !!!Oddelek: Loža | 3321 (2718) | nokia6310 |