» »

Chieftec Scorpio series

Chieftec Scorpio series

mazy ::

elow, men je to ohišje tak lepo sam mislim da se ga v sloveniji neda dobit, vsaj mlacom ga nima. kje bi js to ohišje dubo ka bi ubijo za njega :> nujn

pa še slikca:

ddeben ::

Js sm kupu podoben model pr Jae! Tko da tam poglej ce je kaj! Drgac je pa vredu ohisje...8-)

sm še mal gledo po netu pa se jih dobit samo ne big towerje ampak midi, js hočm big!

boštjan ::

upam da veš,da je midi pri čifteku čez 50cm velikosti,big pa skoraj 70cm

vem, vem ampak hočm big, z njega se da vse prov lepo zmodificirat in mam velke plane in nucam velko.

C_maniak ::

kake so pa cene kej?

morphling1 ::

Glede na to da je Scorpio entry level case, zadeva nebi smela biti čez 20k z napajalnikom.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

sounds nice, very nice...:)

mogoč kej podatkov kdaj to v Kokoško pride? :)

morphling1 ::

Sej Scorpio je že dolgo časa pri nas in star model je bil okrog 15k s 300W napajalcem (midi tow.) ta ima v bistvu na novo samo vrata za 5.25, ter po novem tudi enako odpiranje stranice kot Dragon serija, spodnji del ostaja enak.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

aja.
no, sicer mi pa sploh ni ne vem kok všeč...
kak črn iz dragon serije mi je nekak bolj všeč...
pa BX-i tud niso slabi. :)

sej men so dragoni tut všeč sam te pa še bolj, glih zarad tega sprednega dizajna

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: koliko ste odrinili za ohišje in napajalnik za vaš primarni računalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
323394 (2628) specterss
»

Nakup ohišja (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
716280 (4435) gfighter
»

Kater napajalc in ohišje do nekje 60000sit?

201358 (1137) Black Dragon
»

Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )

534185 (3416) no-limits
»

Antec (al Chieftec) Big Tower

11994 (773) Leo

Več podobnih tem