» »

Ali bojo Američani plačali odškodnino za škodo?

Ali bojo Američani plačali odškodnino za škodo?

twom ::

Ali bojo Američani plačali odškodnino za škodo tako kot Nemčija za WW2?
Pa ne samo Iranu, temveč celemu svetu zaradi posledic zapore Hormuške ožine.

delavec44 ::

Jaz sem za da tudi Rusija plača odškodnino Evropi za posledice škode napada na Ukrajino.

Utk ::

Ti napišem trr na katerga moraš nakazat 100 evrov, da potem dobiš odškodnino po vojni?

kriptobog ::

Če zmagujejo. Škodo plača poraženec

Utk je izjavil:

Ti napišem trr na katerga moraš nakazat 100 evrov, da potem dobiš odškodnino po vojni?

Ne rabiš. Se že menim z enim tujcem brez dedičev, ki ima za 100 mil € zlatih palic, in moram samo tranzit plačat ter zavarovanje in bojo moje.

MrYoda ::

delavec44 je izjavil:

Jaz sem za da tudi Rusija plača odškodnino Evropi za posledice škode napada na Ukrajino.

Začnemo s škodo za nordstream2 - aja ups, niso bili Rusi.
Škoda za nedostavljen plin ... aja, smo sami rekli ne, pa še ukiji so pomagal na poti.
90 miljard za bentlije, aja, to smo sami izglasovali.

Daj napiši, katero škodo direktno je povzročila Rusija nam v EU? Pa ne mi flancat o naših moralnih poskusih financiranja ukrajinskih parazitov. Kakšno škodo smo utrpeli mi direktno zaradi rusov? Vso škodo so sproducirali v Bruslju s političnim ekstremizmom. Je končno vsaj Makron (papak po profesiji) sprevidel, da se nam vsi trije veliki režijo (USA, Kitajska in Rusija).

MrYoda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Škoda za nedostavljen plin ... aja, smo sami rekli ne, pa še ukiji so pomagal na poti.

Daj napiši, katero škodo direktno je povzročila Rusija nam v EU? Pa ne mi flancat o naših moralnih poskusih financiranja ukrajinskih parazitov. Kakšno škodo smo utrpeli mi direktno zaradi rusov? Vso škodo so sproducirali v Bruslju s političnim ekstremizmom. Je končno vsaj Makron (papak po profesiji) sprevidel, da se nam vsi trije veliki režijo (USA, Kitajska in Rusija).

Cene pšenice recimo. Olje, kovine.

Stroški ukrajinskih beguncev pri nas.

Zgodovina sprememb…

Pa čakaj da vidiš šele koliko denarja bomo zmetali za obnovo po vojni.

c3p0 ::

Škodo za c*vid?

denabiker ::

Američani bodo plačali odškodnino za škodo tako kot so Indijancem

delavec44 je izjavil:

Kaj točno bomo obnavljali v EU? Nemci mogoče Nordstream. Ampak račun bo treba izstavit nekomu na zahodni obali.
Če bomo financirali Ukrajino, je to naš problem. FDL all the way!!! Še dva mandata. Aja, saj ni direktno voljena. Demokracija na nivoju Rusije. Putin == FDL.

Kayzon ::

denabiker je izjavil:

Američani bodo plačali odškodnino za škodo tako kot so Indijancem

O kaksni skodi je tukaj govora? Indijanci so se med sabo masakriral se preden so evropejci prsli na "njihov" kontinent,poduci se malo o zgodovini..

Miki N ::

Spet se repenčite, žabice. Prst v rit - to je vse kar dobite!

Zimonem ::

Sliš se dobr

MrYoda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kaj točno bomo obnavljali v EU? Nemci mogoče Nordstream. Ampak račun bo treba izstavit nekomu na zahodni obali.
Če bomo financirali Ukrajino, je to naš problem. FDL all the way!!! Še dva mandata. Aja, saj ni direktno voljena. Demokracija na nivoju Rusije. Putin == FDL.

EU se je baje obvezala, da bo glavna pri obnovi v Ukrajini. Z nepovratno pomočjo in brezobrestnimi posojili.

Blinder ::

Zakaj bi morali oni nekomu kaj plačat? Mi raje naj plačamo Američanom, ki pomagajo delat red na svetu. Ne pa da bi oni še kakšno odškodnino plačali.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Red? Misli. Si pa res neka podredljiva žival , da pristajaš v tak rek ko te nekdo pusti nafte stradat. Potem mu daš pa še denar za to.

jest10 ::

Blinder je izjavil:

Zakaj bi morali oni nekomu kaj plačat? Mi raje naj plačamo Američanom, ki pomagajo delat red na svetu. Ne pa da bi oni še kakšno odškodnino plačali.

Bednik, bodi tiho

Chalky ::

Blinder je izjavil:

Točno to brez ZDA danes Evrope nebi bilo in bi vsi govorili nemško oziroma rusko. ZDA so se po drugi svetovni vojni povsem nesebično odločile da bodo postavile Evropo nazaj na noge in so financirali obnovo celotnega kontinenta povsem nesebično kljub temu da bi lahko zlahka okupirali in zasegli celotno Evropo, pa tega niso storili. Nemčija in Evropa je dolžna ZDA trilijone dolarjev že zaradi NATA, da o trgovini sploh ne izgubljam besed.

Čas je da se neha ZDA grajati za vse slabega kar je na tem svetu, ker so temu svetu prinesli več pozitivnega kot katerakoli država na svetu oziroma vse države sveta skupaj in to v zgolj 250 letih svojega obstoja.

ZDA 250: 60 ameriških inovacij ki so preoblikovale gospodarstvo in svet
https://slo-tech.com/forum/t853154/0

Ah tista tema največji dosežek je bil da smo jim izvozili trumpe. Pustimo da ne veš o evropskih raziskavah polprevodnikov, paperclipu, trifaznem roku itd...
So vpeljali veliko zadev v praksi ampak znanje je bilo pokradeno.

celje ::

pusti čakija, on je mal poseben

Jst bi čakija kar objel

driftwood ::

twom je izjavil:

Ponavadi so plačali.

Kdaj že?

dt711 ::

Chalky je izjavil:

Blinder je izjavil:

Točno to brez ZDA danes Evrope nebi bilo in bi vsi govorili nemško oziroma rusko. ZDA so se po drugi svetovni vojni povsem nesebično odločile da bodo postavile Evropo nazaj na noge in so financirali obnovo celotnega kontinenta povsem nesebično kljub temu da bi lahko zlahka okupirali in zasegli celotno Evropo, pa tega niso storili. Nemčija in Evropa je dolžna ZDA trilijone dolarjev že zaradi NATA, da o trgovini sploh ne izgubljam besed.

Čas je da se neha ZDA grajati za vse slabega kar je na tem svetu, ker so temu svetu prinesli več pozitivnega kot katerakoli država na svetu oziroma vse države sveta skupaj in to v zgolj 250 letih svojega obstoja.

ZDA 250: 60 ameriških inovacij ki so preoblikovale gospodarstvo in svet
https://slo-tech.com/forum/t853154/0

Kdo je med ww2 povzročil največ vojnih zločinov: Hellstorm The Real Genocide Of 'Nazi' Germany
https://odysee.com/@DigDeepDocumentarie...

Glugy ::

"Ali bojo Američani plačali odškodnino za škodo?"
Prav bi bilo da bi. Glede na to da imajo globalno valuto v svojih rokah jim je bilo že tako vedno lažje kot vsem ostalim. Naj odgovarjajo za svoje poteze.

MadMen ::

MrYoda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

A je težko govorit, če imaš Putinov penis v ustih?

Vanich ::

"Ali bojo Američani plačali odškodnino za škodo?" Evo, samo što nisu, ehehehe. :))

MadMen je izjavil:

MrYoda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

A je težko govorit, če imaš Putinov penis v ustih?

Putin ni po mojem okusu, ampak tvoja projekcija pove več o tvojih homoseksualnih nagnjenjih kot si želiš.

Jarno ::

Ali bodo ZDA plačale odškodnino?

Tukaj lahko pride do starih kalkulacij, predvsem zaradi vloge ZDA v drugi svetovni vojni in kasneje v hladni vojni, vsaj glede Evrope.
Sicer ne dvomim, da bi nekateri radi živeli pod opresivnimi režimi...taki so potem najbolj glasni.
Trump ni poosebitev ZDA čez daljše obdobje, pač je ugriznil steklega psa, glede na njegovo obnašanje.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

bm1973 ::

Jarno je izjavil:

Trump ni poosebitev ZDA čez daljše obdobje, pač je ugriznil steklega psa, glede na njegovo obnašanje.

Seveda je, v svojem brutalnem idiotizmu.

Ostali so to zapakirali v lepši paket >:D
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

fikus_ ::

Trump je tiso, kar so Američani volili. Sicer njihova volilna kuhinja bazira na denarju in kandidatih, ki uspejo več skupaj napraskati, dve stranki, tako da neke izbire ni, ampak še vedno je dosti vpliva volilcev.
V primeru Trumpa so bolj verjeli njemu kot Kamali (ki v resnici ni bila prepričljiva, bila je izhod v sili).
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

FireSnake ::

twom je izjavil:

Piši na: slovenski.zet@white-house.us in sporoči, kaj ti bodo odgovorili.

Nekako dvomim, da boš odgovor dobil od naključnega Jožeta na slo-techu.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

endelin ::

Tanja Fajon Teheranska se je že kaj oglasila glede odškodnine iranskim wifebeaterjem?
#kneeling

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

kow ::

Mene zanima kdaj mi bodo Arabci nakazali denar za vso skodo, ki jo trpimo ze desetletja zaradi OPEC-a. Da je Murica najvecja proizvajalka nafte pove vse. Ce bi imeli vsaj priblizno trzno proizvodnjo, bi bila nafta verjetno nekje 20-30$ na sodcek.

bm1973 ::

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Stane2 ::

Tko jo bodo plačali, kot so jo Kitajci za širjenje Covida po vsem svetu.
Še vedno čakamo na nekaj tisoč miljard USD za povzročeno škodo.

fikus_ ::

Stane2 je izjavil:

Tko jo bodo plačali, kot so jo Kitajci za širjenje Covida po vsem svetu.
Še vedno čakamo na nekaj tisoč miljard USD za povzročeno škodo.

Pozabil si napisat, da je to bil CN laboratorij, ki je delal po naročilu Zda, tudi Fauchi je ime prste zraven.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Članek na rtv slo
Po poročanju ameriške televizije ABC naj bi ga najbolj razjezila zahteva Teherana po odškodnini za vso vojno škodo, ki sta jo od njenega začetka 28. februarja povzročila ZDA in Izrael.

tikitoki ::

twom je izjavil:

Seveda, TKO, k so placali skodo drugim zrtvam njihovih vojaskih eskapad.

No ja...

V skladu z memorandumom o razumevanju, ki naj bi ga ameriški in iranski predstavniki podpisali v petek v Švici, bodo ZDA med drugim zagotovile 300 milijard dolarjev za obnovo Irana in sprostile zaradi sankcij zamrznjena iranska sredstva.

rtvslo.si v-osnutku-sporazuma-med-zda-in-iranom-300-milijard-dolarjev-za-obnovo-irana

dronyx ::

Kje jim je pamet!? Američani praktično niso več sposobni voditi neke resne vojne. Pri tako visokem dolgu si ne morejo privoščiti visoke inflacije, ali financiranja vojske s tiskanjem denarja. Če izgubi USD status rezervne valute so gotovi. Iran jih je praktično sam spravil na kolena in so pristali na karkoli. Še dobro, da jim ni treba Iranu kar dostavit jedrskega orožja. Trump se nekaj napihuje, samo to je žaba, ki je praktično kuhana.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

karafeka ::

To je že res, da bodo to plačali ameriški davkoplačevalci na račun višjega dolga in obresti. Ampak pravo vprašanje je, kdo bo obnavljal..... Videt je, da je Trumpova agenda prekanalizirat še veliko več denarja v privat firme oz. eliti kot pa kadarkoli prej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Havana Collapse: Ameriški Prevzem Kube 2026 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
934276 (715) Mr.B
»

Julian Assange (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11915003 (8339) fikus_
»

Dober odvetnik za odškodnino

Oddelek: Loža
133006 (2143) Utk

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje? (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Loža
2490326889 (253598) endelin
»

Volkswagen bo prevara v ZDA stala še dodatno milijardo dolarjev (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostalo
19166207 (61239) boolsheat

Več podobnih tem