» »

Iran - Vojna

Iran - Vojna

Temo vidijo: vsi
««
55 / 56
»»

Mr.B ::

shmandi je izjavil:

A to solato so potem prodajali Irancem, al kaj hočeš povedati?

Lol trolček,
Sej te razume, podpiranje vojnih zločinov, genocida, zločina proti človečnosti, je jasno da lahko taki zastrupljajo še tebe. V končni fazi $$$ je to edino merilo uspeha, postaviti dvom, v naše je anti demokratično ali nekaj.

Ps : No od oseb, ki splošno izražajo v pisni obliki manjko splošne razglenasti, je tvoja zgornaj pisana beseda, pač jasni dokaz, da sistem, no zahodni sisem deluje, kot pšredvideno.

fikus_ je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Zakaj točno so dvojni vatli tak problem? Saj se jih vaši vedno poslužujejo. Zakaj bi MI morali biti kaj boljši od drugih?

Če smo vsi enaki, zakaj podpiraš druge in ne naše?

Vidim, da si priznal dvojne vatle, ampak zate je problem, ko tvoji "sovražniki" delajo enako, kot "tvoji".

Zadnji stavek je pa tvoje podtikanje, podpiram korektne odnose, diplomatske dogovore, ljudi, ki se znajo dogovoriti in tega držati,... ne pa populiste, ljudi brez hrbtenice, ljudi, ki se obračajo po vetru,.... nastavljene politike, ki služijo kapitalu in interesu lobijev. te zadnje imamo v EU na oblasti/pri koritu in ti me motijo. Kakšne imajo pa v Zda, RU, UA, Iran,... pri koritu, me pa načeloma ne zanima (dokler ne vplivajo neposredno na moje življenje), naj se pri njih doma ukvarjajo z njimi.

Seveda jih ne more našteti; zato uporablja že zdavnaj izrabljene politične fraze. Tudi Izrael ne trdi več, da je Iran tik pred izdelavo atomske bombe. Očitno za to obstaja razlog.
Smešno je,
da po skoraj petih letih še vedno nisi sposoben opredeliti,
pod kakšnimi pogoji zmagujemo v Ukljani.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

shmandi ::

Mr.B je izjavil:

[podpiranje vojnih zločinov, genocida, zločina proti človečnosti, je jasno da lahko taki zastrupljajo

Tema je o vojni v Iranu, ne pa o solati, ki povzroča drisko...

Stane2 ::

Legon je izjavil:

Bilko debilko, a eni "islamofasisti" kot jih slaboumni imenujes imajo lahko jedrski program? A zato ker je Trump tako;rekel? Jao, mislim da ne mores bolj neumni izpast, me presenetis. Vidim pa da tudi odgovora gled ceene nafte noces dat, ker ne pase v tvojo pravljico in spet siris nakljucne izmisljotine na X. A aragci je se v zaporu?

Posranko poscanko, islamofašisti seveda imajo jedrski program, ker vse resurse 90 miljonske države usmerjajo samo v oborožitev. Saj načrte za kaj takaga dobiš na internetu, saj ne rabijo kaj novega izumit!? A ne veš?

Aragči je tipični primer, kako si se zapletel v svojih lažeh, ker si zamešal datume. Sem ti že napisal par mesecev nazaj, pa še vedno goniš laži.

fikus_ je izjavil:

Vidim, da si priznal dvojne vatle, ampak zate je problem, ko tvoji "sovražniki" delajo enako, kot "tvoji".

Jaz nisem priznal ničesar. Nauči se brat.

Zadnji stavek je pa tvoje podtikanje, podpiram korektne odnose, diplomatske dogovore, ljudi, ki se znajo dogovoriti in tega držati,... ne pa populiste, ljudi brez hrbtenice, ljudi, ki se obračajo po vetru,.... nastavljene politike, ki služijo kapitalu in interesu lobijev. te zadnje imamo v EU na oblasti/pri koritu in ti me motijo. Kakšne imajo pa v Zda, RU, UA, Iran,... pri koritu, me pa načeloma ne zanima (dokler ne vplivajo neposredno na moje življenje), naj se pri njih doma ukvarjajo z njimi.

V teh časih kritiziranje samo enega in ne drugega kaže na pristranskost. Čas je, da nehaš biti prorus, proiranc itd, ker od tega povprečen Evropejec DOLGOROČNO NE BO IMEL NIČ.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: xxxul ()

Legon ::

Ja bilko debilko, se kar naprej trosis iste lazi in se izogibas odgovorom na vprasnaja. Pac manjku intelekta primerno.

Iranci seveda imajonjedrski program, zdaj ga bodo imeli pa se "islamofasiti" an drugi strani zaliva. Ampak ti za debile niso problem, ker je trump tako rekel.

Aragci je v zaporu prezivel tocno toliko caka, kot si ti v zivljenu povedal kaj verodostjnega. Torej popolnoma nic.

Evropejci predvsem nimamo nic od debilov, ki zagovarjate psihopate kot sta netanjahu in trump.

Se vedno pa imas priliko, da se osmesis in pojasnis kaj je razlog za ceno nafte kot jo imamo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: shmandi ()

shmandi je izjavil:

Mr.B je izjavil:

[podpiranje vojnih zločinov, genocida, zločina proti človečnosti, je jasno da lahko taki zastrupljajo

Tema je o vojni v Iranu, ne pa o solati, ki povzroča drisko...

Ti dam diarejo :
Smešno je,

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

Stane2 je izjavil:

Očitno ti je bralno razumevanje španska vas in ti spomin, kaj si zapisal šepa:
"Stane2 je danes ob 09:28:07 izjavil:
Zakaj točno so dvojni vatli tak problem? Saj se jih vaši vedno poslužujejo. Zakaj bi MI morali biti kaj boljši od drugih? "
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Stane2 je izjavil:

Legon je izjavil:

Bilko debilko, a eni "islamofasisti" kot jih slaboumni imenujes imajo lahko jedrski program? A zato ker je Trump tako;rekel? Jao, mislim da ne mores bolj neumni izpast, me presenetis. Vidim pa da tudi odgovora gled ceene nafte noces dat, ker ne pase v tvojo pravljico in spet siris nakljucne izmisljotine na X. A aragci je se v zaporu?

Posranko poscanko, islamofašisti seveda imajo jedrski program, ker vse resurse 90 miljonske države usmerjajo samo v oborožitev. Saj načrte za kaj takaga dobiš na internetu, saj ne rabijo kaj novega izumit!? A ne veš?

Aragči je tipični primer, kako si se zapletel v svojih lažeh, ker si zamešal datume. Sem ti že napisal par mesecev nazaj, pa še vedno goniš laži.

fikus_ je izjavil:

V teh časih kritiziranje samo enega in ne drugega kaže na pristranskost. Čas je, da nehaš biti prorus, proiranc itd, ker od tega povprečen Evropejec DOLGOROČNO NE BO IMEL NIČ.

Lol Patetik.
Če država v zadnjih 30 letih ni bila sposobna razviti atomske bombe, kljub temu da naj bi bile po tvojem mnenju vse potrebne informacije dostopne na internetu, to odpira vprašanje, ali je zadeva res tako preprosta, kot si to razlaga TACO in njegov kabinet ? Pustimo tebe, tebi niso jasne niti osnove...

Uporabi tipko Caps Lock, da boš zvenel manj patetično.
Smešno je,

kunigunda ::

Stane2 je izjavil:

Saj on ta drug je še bolj divji in proti Iranu...

Ker drug ?

Legon je izjavil:

Ja bilko debilko, se kar naprej trosis iste lazi in se izogibas odgovorom na vprasnaja. Pac manjku intelekta primerno.
Iranci seveda imajonjedrski program, zdaj ga bodo imeli pa se "islamofasiti" an drugi strani zaliva. Ampak ti za debile niso problem, ker je trump tako rekel.
Aragci je v zaporu prezivel tocno toliko caka, kot si ti v zivljenu povedal kaj verodostjnega. Torej popolnoma nic.

Aragči ti gleda ven iz tvoje posrane riti. Ne da nimaš pojma, še spomin ti je na nivoju povprečnega 90 letnika. Kaj je pa Trump rekel, me pa prav malo briga. Sploh ne sledim njegovim izjavam, ker je praktično irelevantno kaj pravi. Samo dejanja štejejo.

Se vedno pa imas priliko, da se osmesis in pojasnis kaj je razlog za ceno nafte kot jo imamo

Zakaj bi jaz moral to pojasnevat tebi, ki si kognitivno deficitaren.
Še enkrat: brez Islamofašistov na oblasti v Iranu, bi imeli mir na Bližnjem vzhodu in ZELO POCENI NAFTO.

kunigunda je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Ker drug ?

Naftali Bennett

Mr.B je izjavil:

Če država v zadnjih 30 letih ni bila sposobna razviti atomske bombe, kljub temu da naj bi bile po tvojem mnenju vse potrebne informacije dostopne na internetu, to odpira vprašanje, ali je zadeva res tako preprosta, kot si to razlaga TACO in njegov kabinet ? Pustimo tebe, tebi niso jasne niti osnove...

Severnokorejci so jo pa razvili v 30-ih letih. Očitno je delež inbreaderjev v Iranu precej višji kot pa v SK. Čudn, da se oni posranko tako trese, ko mu to omeniš. Verjetno ima precej lastnih izkušenj...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Poldi112 ()

Sej ma vec sans Gadi pomoje

Stane2 je izjavil:

Legon je izjavil:

Aragči ti gleda ven iz tvoje posrane riti. Ne da nimaš pojma, še spomin ti je na nivoju povprečnega 90 letnika. Kaj je pa Trump rekel, me pa prav malo briga. Sploh ne sledim njegovim izjavam, ker je praktično irelevantno kaj pravi. Samo dejanja štejejo.

Se vedno pa imas priliko, da se osmesis in pojasnis kaj je razlog za ceno nafte kot jo imamo

Zakaj bi jaz moral to pojasnevat tebi, ki si kognitivno deficitaren.
Še enkrat: brez Islamofašistov na oblasti v Iranu, bi imeli mir na Bližnjem vzhodu in ZELO POCENI NAFTO.

kunigunda je izjavil:

Stane2 je izjavil:

Ker drug ?

Naftali Bennett

Mr.B je izjavil:

Severnokorejci so jo pa razvili v 30-ih letih. Očitno je delež inbreaderjev v Iranu precej višji kot pa v SK. Čudn, da se oni posranko tako trese, ko mu to omeniš. Verjetno ima precej lastnih izkušenj...

Lol,
Severnokorejci so jo pa razvili v 30-ih letih. Očitno je delež inbreaderjev v Iranu precej višji kot pa v SK. Čudn, da se oni posranko tako trese, ko mu to omeniš. Verjetno ima precej lastnih izkušenj..

Verjetno si tako oddaljen od realnosti kot spodnji primerek:

Smešno je,

There is dumb and then there is you. Sem preprican, da bos sedaj podal verodostoje argumente za ta idiotizem. Kaj ce zacemo z naftno krizo 1973?

Verjamem da si ponosen nase, ker s to izjavo si brez konkurence zmagal v vse kategorijah debilizmov za zadnjih 500 let.

Zgodovina sprememb…

Tebi se prav vidi, da nisi sposoben nobene normalne komunikacije.
Najbrž vpliv okolja infestiran s hordami inbreaderjev, oh jej. Hitro k psihiatru... aja, itak si ga ne moreš privoščit.

Ponovno, od kje si zdaj ven potegnil "naftno krizo 1973"??

In kaj ima to s tem, kar sem jaz napisal:
"Sploh ne, samo zanima me, zakaj točno podpirate te fanatične islamiste? Brez njih ne bi bilo več trenj na Bližnjem Vzhodu, poceni nafta, vračilo beguncev, tudi na Izrael bi se dalo pritisnit, da se umirijo...in tako naprej.. rešitev vseh problemov iz vidika Evrope. "

In zdaj se jaz preganjam s tabo, ker ne znaš brat in razumet. Saj pravim, KOGNITIVNO DEFICITAREN.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: enavlaka ()

Stane2 je izjavil:

Najbrž vpliv okolja infestiran s hordami inbreaderjev, oh jej. Hitro k psihiatru... aja, itak si ga ne moreš privoščit.

"Sploh ne, samo zanima me, zakaj točno podpirate te fanatične islamiste? Brez njih ne bi bilo več trenj na Bližnjem Vzhodu, poceni nafta, vračilo beguncev, tudi na Izrael bi se dalo pritisnit, da se umirijo...in tako naprej.. rešitev vseh problemov iz vidika Evrope. "

In zdaj se jaz preganjam s tabo, ker ne znaš brat in razumet. Saj pravim, KOGNITIVNO DEFICITAREN.

Če imaš težave z razumevanjem razprave in obtožuješ druge nesposobnih debate.. ti lahko pomagam bolje razumeti, kam se uvrščaš.

Medtem pa, ko si totlani luzer in iščeš čas...
Saudis Reach Deal With U.S. That Could Let Them Enrich Nuclear Fuel
U.S. lawmakers and Israeli officials have expressed opposition to such a plan, to be announced Wednesday, fearing that the kingdom could use a civilian nuclear project to develop nuclear weapons.
The accord is intended to further bind the United States with the Saudi government as the war with Iran strains the relationship. The Trump administration, according to officials, estimates it will provide billions of dollars for the U.S. nuclear industry -- starting with Westinghouse, which designs many of the reactors sold abroad.
Smešno je,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

WizzardOfOZ ::

Stane2 je izjavil:

Še en, ki si dela utvare. Mir je samo obdobje med dvema vojnama. Na žalost smo še vedno tako zaostali, da morajo biti vojne. Drugače pač ne gre.

Pa ne podpiram islamofašistov, prav tako ne tistih, ki delajo genocide, pa palestincev tudi ne. Zame so vsi isti gnoji, eni provocirajo in začnejo s sranjem, drugi jih potamanijo in sranje končajo, čez nekaj časa pam se vse ponovi.
Ne bo pa tam nikoli miru, dokler od povsod prihajajo vzpodbude v denarju in orožju. In največ tega orožja ni od irana.
Bo pa kitajc rešil zadeve, ko bo še malo močnejši. Tako kot je sedaj kompleten mir v afganistanu, ker vejo, da kitajci jih pa ne bodo božal, kot so to useki počel.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Stane2 je izjavil:

Nafta je bila $60 na sod. Kaj se je zgodilo potem pa vsi vemo. In ves gaslighting in slaboumni privitimizem nakljucnega debila na forumu tega ne bo spremenil.

Zdaj pa veselo nadaljuj s sirjenjem nebuloz.

Saj pravim. Ni pameti v tvoji glavi in je vse brez veze. Zakaj si delaš probleme v svojem življenju in diskutiraš o stvareh, ki jim nisi dorasel?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Poldi112 ()

enavlaka ::

Kdo te plača, da širiš propagando ?

Daj raje mal prekomentiraj:
https://slo-tech.com/forum/t852423/p881...
Zakaj ščitiš oblast, ki jo prebivalstvo noče?

Stane2 je izjavil:

Daj raje mal prekomentiraj:
Zakaj ščitiš oblast, ki jo prebivalstvo noče?

So ti strici to povedali..vido mataerjala je polno, samo v napacn stran so gldali...

Smešno je,

Zato ker se se nismo nehal smejat iditozmom ki jih siris.

Dokler bos svoje znanje crpal iz budalastin ki jih najdes na iran international in X te ne bo nihce resno jemal.

1. Iran international je trobilonirancev v izgnastvu. Veridostojno so oriblizno tako kot ti ali pa nova 24. Nic drugace nins tem clankom, tudi datum objave jenzelonbpoveden. No ne zate, ampak za nekoga ki dejansko o Iranu kaj ve.

2. To da vecina irancev ne podpirs rezima, ni enako temu, da zagovarjajo amerisko invazijo. Ce pogledamo debilno logiko ki jo trenutnonl prodajas, je podpora Trumpu v zda okrog 35%. Butalec kot si, torej verjames da je cas da se jih zacne raketirat?

3. V neposredni okolici Irana imajo Irak, Afganistan in Sirijo, tako da jim je kristalno jasno, da je "ameriska pokoc" bistveno slabsa alternativa kakor trenuten rezim.

Tipična zabitost, ki jo širiš.

Zakaj si se obregnil ob "Iran international" in ne ob Minister of Culture Mohammad Mehdi Esmaila, KI JE TO IZJAVIL?? Tak bogi si... pravi revček. Saj pravim KOGNITIVNO DEFICITAREN.

To da vecina irancev ne podpirs rezima, ni enako temu, da zagovarjajo amerisko invazijo.

Zanimivo. Kdo je rekel, da bi bila polna invazija na Iran pametna odločitev? Jaz ziher ne, ampak saj vemo.. kognitivno deficitaren bebček s posrano ritjo, kaj naj s tabo sploh počnem. Normalno pogovarjat se itak ne da.

V neposredni okolici Irana imajo Irak, Afganistan in Sirijo, tako da jim je kristalno jasno, da je "ameriska pokoc" bistveno slabsa alternativa kakor trenuten rezim.

Glede na silovitost protestov v januarju, TO DEFINITIVNO NI RES. Tebi kot tujcu, pa itak natvezijo karkoli, da imajo mir. Kaj pa oni vejo, ali si izdajalec ali ne.

Stane2 je izjavil:

Tipična zabitost, ki jo širiš.

Zakaj si se obregnil ob "Iran international" in ne ob Minister of Culture Mohammad Mehdi Esmaila, KI JE TO IZJAVIL?? Tak bogi si... pravi revček. Saj pravim KOGNITIVNO DEFICITAREN.

To da vecina irancev ne podpirs rezima, ni enako temu, da zagovarjajo amerisko invazijo.

Zanimivo. Kdo je rekel, da bi bila polna invazija na Iran pametna odločitev? Jaz ziher ne, ampak saj vemo.. kognitivno deficitaren bebček s posrano ritjo, kaj naj s tabo sploh počnem. Normalno pogovarjat se itak ne da.

V neposredni okolici Irana imajo Irak, Afganistan in Sirijo, tako da jim je kristalno jasno, da je "ameriska pokoc" bistveno slabsa alternativa kakor trenuten rezim.

Glede na silovitost protestov v januarju, TO DEFINITIVNO NI RES. Tebi kot tujcu, pa itak natvezijo karkoli, da imajo mir. Kaj pa oni vejo, ali si izdajalec ali ne.

Glede na izpade ameriške administracije so tvoje ideje, ki temeljijo na plasiranju njenih interpretacij namesto dejstev, resnično zabavne — skoraj tako, kot da bi resno pričakoval, da jih bo kdo vzel kot objektivno analizo.
Smešno je,

Vazno da se tebi Mojtaba prikazuje v mokrih sanjah in deli s teboj vso modrost sveta.

Saj sem vedel da si zabit, ampak tole dobiva neslutene razseznosti.

Kaj imajo januarski protesti s tem, da med Iranci ni nikakrsnih iluzij o tem kaj pomeni "osvoboditev" s strani ZDA?

Ravno drekanje Trumpa in Izraela je pripomoglo k temu, da je rezim lahko opraviceval zatrtje protestov. Situacija ki se je zacela razvija po 23. decembru lani je dejansko imela potencial da kaj spremeni, ker so se prvic po letu 1979 zaceli mobilizirat bazari. Potem pa se je zacelo gobcanje Trumpa in infiltracije mosada, kar je pripeljalo do tega, da je bil rezim za lastne obstoj prisiljen zadevo presekat. Brez zunanjega vmesavanja je obstajala vsaj teoreticna moznost da se kaj zgodi. Ampak potem z napadom februarja, pa je trump dokonco zacementiral iranski rezim za naslednjih 50 let, kot se je to zgodilo v Iransko Iraski vojni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

:)):))

Dejansko gre za neslutene razsežnosti, ko ti nekdo napiše "situacija ki se je zacela razvija po 23. decembru lani je dejansko imela potencial da kaj spremeni,"

Ker, če se "Trump in Izrael" ne bi vmešavala, pa Islamofašisti ne bi streljali na protestnike. Ker, kao še nikoli niso.

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Unbelivable, kako zabit si.

Gaslighting in otrocji izpadi ne bodo spremenili dejstva kaksne bedastoce klatis.

Povej mi en primer v zgodovini Irana kjer je prislo do tako nasilnega odziva oblasti, kot se je zgodila po tem ko je Trum zacel javno blodit o tem podpirajo protestnike in kako se bodo neposredno vmesali v zadevo?

Ce bi protesti dejansko imeli organsko moznost se razvijati kakor je to bilo na primer jeseni 2022, bi mogoce kaj spremenili, glede na to, da so naslavljali bistveno kompleksnejso problematiko in so zajemali drugacen sloj druzbe. Ampak ta vlak je odpeljal in so americani poskrbeli, da bo iranski rezim ohranil kontrolo nad drzavo se naslednjih 50 let. In to ti debil zagovarjas.

100 mil drzava kot je Iran se lahko soremeni samo znotraj in tega se zaveda vsak z IQ nad 10. Zal to ne zajame tebe in Trumpa. In slednji je zal imel tudi moznost, da naredi sranje kot ga imamo danes. Ti pa si ostal samo glasno propagandno trobilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Islamofašisti bi se in so se VEDNO odzvali z nasiljem, ko so demonstracije prišle do nekega nivoja. Nima veze, kakšen je bil vzrok. Zdaj je bil to kao Trump, leta 2022 Trumpa ni bilo.

Ampak ti to vse veš, tukaj si samo zato, da prodajaš islamofašistično propagando. In za to, ne rabiš niti IQ10. Samo utrip moraš imet.

Ti pa si ostal samo glasno propagandno trobilo.

To si ti tukaj.

Stane2 je izjavil:

Islamofašisti bi se in so se VEDNO odzvali z nasiljem, ko so demonstracije prišle do nekega nivoja. Nima veze, kakšen je bil vzrok. Zdaj je bil to kao Trump, leta 2022 Trumpa ni bilo.

Ampak ti to vse veš, tukaj si samo zato, da prodajaš islamofašistično propagando. In za to, ne rabiš niti IQ10. Samo utrip moraš imet.

To si ti tukaj.

Izrael tud vsak protest zatre z nasiljem, tko da to nima veze ne z religijo ne pripadnostjo

Pa Slovenci tudi zatremo vsakega, ja ... rofl

Stane2 je izjavil:

A to imas patolosko potrebo da prides dokazat, da pojma nimas l, vsakic ko je prilika? Dogajanje januarja letos nima primere v zgodovini Irana in samo totalen psihopat brez kancka empatije gre relativizirat smrt tisocih s tako banalno logiko.

Zimonem ::

Stane2 je izjavil:

To si ti tukaj.

Stane zate je bilo dokazano da se lažeš ko si rekel da so Kristjan. Ti si en navaden war monger. ZDA so spet swapale zalivske države z nasprotniki dolarji, saj so jim povedal naj se sicer gladko speljejo. Celo zavezniki vedo da je njihovo orožje ničvredno.

Legon je izjavil:

A to imas patolosko potrebo da prides dokazat, da pojma nimas l, vsakic ko je prilika?

To si ti, ne projicirat. Kake bedarije pišeš, da bi se islamofašisti pobrali iz oblasti, ker ker ker... bedak. Islamofašisti ne bodo šli SAMI nikamor, ker gre za denar. Od kod pa ti misliš, da je prišlo iz Irana $530B v UAE?? Od koga? Od uličnih prodajalcev cunj pa kebaba?!
Pokradli so ga Iranskemu ljudstvu. Kako naiven moraš bit, da verjameš v to, kar pišeš??

Fuckin unbelivable.

Zimonem je izjavil:

ZDA so spet swapale zalivske države z nasprotniki dolarji, saj so jim povedal naj se sicer gladko speljejo.

Kdo točno je rekel Američanom, da se speljejo? KDO JE TO REKEL NA GLAS?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stane2 ()

Teb se je čist utrgal

enavlaka je izjavil:

Teb se je čist utrgal

Še vedno čakam:

Aja, strgalo se je onim, ki podpirajo in zagovarjajo islamofašiste, ki so pobili 45 tisoč svojih ljudi.

Ti čakaš odgovore, noben pa se sploh s tabo ne pogovarja. Šizofrenik

enavlaka je izjavil:

Ti čakaš odgovore, noben pa se sploh s tabo ne pogovarja. Šizofrenik

Očitno ne veš, da je tole tukaj forum. Lahko spokaš, če nimaš kaj povedat.

Ne grem nikamor. Ti pa imaš preveč neumnosti za povedat. Forum ni gostilniški šank, kjer bi poslušali tvoje pijane izpade.

kow ::

Mr.B, bos napisal o povecanih rezervah v ZDA?

enavlaka je izjavil:

Ne grem nikamor. Ti pa imaš preveč neumnosti za povedat. Forum ni gostilniški šank, kjer bi poslušali tvoje pijane izpade.

Čisto enostavne stvari nisi sposoben komentirat, a ti meni o nekih pijanih izpadih. Da da...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: enavlaka ()

Stane2 je izjavil:

Legon je izjavil:

A to imas patolosko potrebo da prides dokazat, da pojma nimas l, vsakic ko je prilika?

To si ti, ne projicirat. Kake bedarije pišeš, da bi se islamofašisti pobrali iz oblasti, ker ker ker... bedak. Islamofašisti ne bodo šli SAMI nikamor, ker gre za denar. Od kod pa ti misliš, da je prišlo iz Irana $530B v UAE?? Od koga? Od uličnih prodajalcev cunj pa kebaba?!
Pokradli so ga Iranskemu ljudstvu. Kako naiven moraš bit, da verjameš v to, kar pišeš??

Fuckin unbelivable.

Zimonem je izjavil:

ZDA so spet swapale zalivske države z nasprotniki dolarji, saj so jim povedal naj se sicer gladko speljejo.

Kdo točno je rekel Američanom, da se speljejo? KDO JE TO REKEL NA GLAS?

https://fortune.com/2026/04/20/uae-cent...

Stane2 je izjavil:

enavlaka je izjavil:

Teb se je čist utrgal

Še vedno čakam:

Aja, strgalo se je onim, ki podpirajo in zagovarjajo islamofašiste, ki so pobili 45 tisoč svojih ljudi.

Verjetno si mislil zaprtih, ker umrlo jih je bistveno manj

Izrael bo izgleda v tem casu zbuildal nove zaloge in ne trosi municije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Dokler ne rata mednarodno mrtev. Šlepanje na Ameriko ne bo trajalo več daleč, saj vsi pošiljajo ZDA domov. Nihče jim več ne verjame ničesar in še najbližji se oddaljujejo od njih.

mtosev ::

Me zanima koliko dolgo bo še ta neumna vojna trajala.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

"neumna vojna" je neumen izraz. Vojne so nesmiselne samo skozi oci nepoucenih ipd.
Na nek nacin je ta vojna bolj "postena" kot pobijanje preko proksijev (premirje s hezbolahom traja ze koliko? cirka 3 mesece)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Zimonem je izjavil:

https://fortune.com/2026/04/20/uae-cent...

Skratka, NIHČE ni tega rekel na glas. Žereš gluposti, ki jih slišiš levo in desno in jih nam serviraš kot 100% resnico.

Zimonem je izjavil:

Dokler ne rata mednarodno mrtev. Šlepanje na Ameriko ne bo trajalo več daleč, saj vsi pošiljajo ZDA domov. Nihče jim več ne verjame ničesar in še najbližji se oddaljujejo od njih.

To ja, še 1000x ponovi enoi in isto laž, pa ne bo resnica postala.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stane2 ()

kow je izjavil:

Mr.B, bos napisal o povecanih rezervah v ZDA?

A je trumpova plenica spet polna? O katerih rezervah govoriš?
July 17, 2026 311.45M
July 10, 2026 316.50M
July 03, 2026 319.49M
June 26, 2026 325.66M
Vsak teden gre dol. Za 50 tednov je skupne rezerve, pri kateri uničiš ves storage, če greš do dna.
Od danes naprej je 40 dni. Tik tok

fur80 ::

V Rdečem morju naj bi Hutijci potopili tanker Savdske Arabije. Tole bo pa sedaj zanimivo, kako se bodo odzvali. Predvsem me zanima kako se bo Trump odzval na ta čudovit dogodek.
Je pa smešno ja, kako je Trumpl zajebal svoje največje sponzorje, lahko pa da jih celo straši in izsiljuje, da dajo več. Enostavno mi ni jasno, da bi to vse tako slabo predvidevali in bili tako nemočni tam doli na morju.

Iran se je tudi dogovoril z Izraelci in Hezbolah predaja položaje, tako, da niti ti nimajo sedaj razloga napasti. :D
Tukaj nekaj smrdi, so Trumpeka Iranci res dobili na levi nogi in izkoristili njegovo naivnost in ego?

Sam sem bil prepričan, da jih bo USA in Izrael uničila v par mesecih. Sedaj pa štejejo ladjice, katera sme in ne sme skozi ožino. :D Vsaj za tukaj bi lahko naredili prej en čudovit plan.

Saudi oil tanker reportedly hit by Houthi missile near Yemen

https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/20...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Potrjujem zadetek na obeh tankerjih. Eden je pod vodo ali v razsutem stanju. Oba sta parkirana eden zraven drugega. Smer sta imela proti aziji, tako, da evropska nafta ni ogrožena.
ENCELA ima še aktiven AIS
LAYLIA je lost signal

https://www.reuters.com/world/middle-ea...

Če imajo Houtijevci anti ship missile je s transportom v ožini konec. Verjetno pa so samo pripičili dron.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enavlaka ()

fur80 ::

Smešno je tudi, da je Savdska Arabija tak brezobi tiger tam doli, sploh mi ni jasno, kako jim je uspelo skozi zgodovino ubraniti tako veliko ozemlje, ki je pa po vsej sreči še vsebovalo nafto. Kako se kaj počuti kralj, ki mora biti tiho in upati, da mu ne napadejo kako črpališče.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()
««
55 / 56
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropska Naftna Kriza (strani: 1 2 3 494 95 96 97 )

Oddelek: Problemi človeštva
4839230569 (72) Poldi112
»

Havana Collapse: Ameriški Prevzem Kube 2026 (strani: 1 2 3 )

1076201 (808) Magic1
»

Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )

15553585 (50828) Mipe

Več podobnih tem