Forum » Igre » MOH:AA server
MOH:AA server
alkic1 ::
LP !
Sem alkic1 iz Slovenske reprezentance v MOHI. Igramo na Clanbase, in smo se trenutno uvrstili v polfinale Nationals Cup In sedaj sta samo še 2 najpomembnejsi tekmi, ki odlocata od 1-4 mesta ! Moja prošnja ali kako bi temu rekel pa je, če bi slo-tech hostal server za Medal of honour: Allied Assault za te 2 matcha. Lahko bi na koncu imena imeli: slo-tech ali kaj podobnega, kot sponzor Server bi mohli postavit gor 2krat za 3-4 urce :) Jst vam pa use povem nastavitve in pomoč glede serverja. Server bi mogel biti za 11 ljudi, 5na5 + 1admin. Povejte, če ste zaintereserani
LP
#slo-team | alkic1
Sem alkic1 iz Slovenske reprezentance v MOHI. Igramo na Clanbase, in smo se trenutno uvrstili v polfinale Nationals Cup In sedaj sta samo še 2 najpomembnejsi tekmi, ki odlocata od 1-4 mesta ! Moja prošnja ali kako bi temu rekel pa je, če bi slo-tech hostal server za Medal of honour: Allied Assault za te 2 matcha. Lahko bi na koncu imena imeli: slo-tech ali kaj podobnega, kot sponzor Server bi mohli postavit gor 2krat za 3-4 urce :) Jst vam pa use povem nastavitve in pomoč glede serverja. Server bi mogel biti za 11 ljudi, 5na5 + 1admin. Povejte, če ste zaintereserani
LP
#slo-team | alkic1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Statistika - Kdor išče ...Oddelek: Loža | 2347 (1326) | sverde21 |
» | Anti-Policija tablete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9462 (7224) | Tic |
» | Ker linux za domačo uporabo in ker za server... ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1550 (1219) | moj_nick |
» | kdaj bo omogoce zopet iskanje po forumu?Oddelek: Slo-Tech | 2143 (1344) | Mercier |
» | Sms novice (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5195 (4366) | rc-car |