» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
58 / 58
»
»»

pujsekpepe ::

EU_zamašek- je izjavil:

Saj tudi sam pravim, da je Zoki večji škodljivec kot Jajo ...

Ce ma svojo paravojsko v Ljubljani. Pa noben nic. Prefukajo te na lastnem dvoriscu.
Jankovic je enga mojga znanca razlestinu kmetijske zemlje, mu dal par penezov pa tiho bod ker jih bos dobil po gobcu.
Ljubljana je ubistvu kot enklava slovenije. To je hujs kot v Tiraspolu.

Zgodovina sprememb…

EU_zamašek- ::

Dejansko so županske volitve bolj pomembne se mi zdi.
Dokaj vseeno če bo Taubi ali Jajo, kdo bo glavni šerif v LJ, MB, pa ne.

pujsekpepe ::

Valda bo spet Jankovic. Mogoce pa njegov sin. Tist ta plesast zgleda se mal sposoben

EU_zamašek- ::

Proti Jurčku je vsak sposoben :)

harmonkar9 ::

fur80 je izjavil:

Samo kako moreš biti nor, da te skrbi kdo je naredil posnetke in ne vsebina na posnetkih. Ko reče ministrica, da je nekdo nedotakljiv.

Točno tako! Na posnetkih so popolnoma nove zaskbljujoče informacije in tu bi se moralo ukrepati. Jaz do zdaj nisem slišal ali videl, da se župankoviču na sodiščih ni zgodilo nič, tudi nisem vedel, da bi kdo govoril, da naj bi župankovič dobival 10 %. Da imajo premierji vpliv na državna podjetja, se mi ni sanjalo, isto tudi za bivše predsednike. To so nove zaskrbljujoče stvari, ki jih človek ni mogel vedeti, razen iz domoljubnih medijev in levakarskih mainstream medijev in ostalih medijev. Človek bi pričakoval, da bodo ob teh novih, zanimivih predvolilnih razkritjih, ki jih ne preiskujejo že 10 let in več, organi pregona končno odreagirali, ko so ljudje za zaprtimi vrati ponovili te iste nove informacije, za katere smo prej slišali samo iz določenih medijev. A oni se ukvarjajo z Izraelci, za katere pa vsi vemo, da so dobro obveščeni in razkrivajo korupcijo in skrbijo za poštenost, to pa čivkajo že ptički na vejah. Prioritete so popolnoma napačne, ukvarjamo se s starimi zadevami okoli Izraelcev, kot da so te nove, namesto da bi se z neuradnimi informacijami o domači korupciji, ki so bile do zdaj samo v nekaterih medijih.

Zgodovina sprememb…

krepelce ::

EU_zamašek- je izjavil:

Dejansko so županske volitve bolj pomembne se mi zdi.
Dokaj vseeno če bo Taubi ali Jajo, kdo bo glavni šerif v LJ, MB, pa ne.

V Ljubljani bo Zoki, dokler ne bo bolj primernega kandidata.

Na državnem nivoju pa ni vseeno ali bo Jajo.

Ker njegove politike sovraštva ne rabimo gledat, sploh ker bo svoj zadnji mandat zagotovo izkoristil, da pokrade vse kar ni pribito.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

krepelce ::

pujsekpepe je izjavil:

Noro. Evo tole je Slovenija:
https://x.com/glupfejzbuk/status/203939...

Tole je slabs kot Bosna. Pa noben ne kolesar noben ne protestira, nic. Psi lajajo karavana gre dalje.

Psi so lajali, pa so jih očitno dobili po pički.

Ne vem, kje vidiš težavo, a misliš, da so se redarji šli ukvarjat z nekim mimoidiočim, ki je nabiral regrat?

Grem stavit, da če grem mimo, mi ne bo noben nič naredil.

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

EU_zamašek- je izjavil:

Kako vsi? Saj je prišla v parlament ...
Dejansko je edina nova stranka, ki je obstala.

Glavni vzrok za njen obstoj pa je SD.
"Nova stranka", LOL. Dejansko so že dolgo na sceni, ampak ne pričakujem, da bi ti to vedel. Začeli so kot Stranka za trajnostni razvoj, pa se potem združili z Iniciativo za demokratični socializem, postali Združena levica, pa potem Levica, pa se združili z Vesno,... pa verjetno sem kak manever še pozabil.

Skratka, praskajo in praskajo, da nategnejo tistih par procentov. Že 15 let.

Asta la vista.

feryz ::

Pozabil si, da so se grebli že v študentariji in tam počeli, kar so počeli (lepše rečeno; da ne bom ravno vsakič poudaril, da so lagali in kradli).

Malidelničar ::

Torej zdi se, da bodo Demokrati + NSi trojček + Resni.ca delovali skupaj kot blok.
Ali to pomeni konec za Goloba? :|
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
««
58 / 58
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026363 (24624) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662158663 (99894) T440

Več podobnih tem