Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
kzzzz ::
Mislim, to, kaj je veliko in kaj ne, je relativno. Veliko napram čemu? Če je to samo tvoj vajb, je to neuporabna metrika
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kzzzz ()

dronyx ::
Mislim, to, kaj je veliko in kaj ne, je relativno. Veliko napram čemu? Če je to samo tvoj vajb, je to neuporabna metrika
To pomeni skoraj 1% neveljavnih. Vsak 100 je naredil nekaj narobe. To je po moji metriki pač veliko. Če bi šlo za reševanje kakšnega zahtevnega logičnega testa ne rečem, ampak šlo je samo za obkrožit številko pred imenom stranke...In verjetno tisti, ki si vzame čas za na volitve verjetno resno misli oddat svoj glas, ne pa risat neke rožice na volilni plahti.

pujsekpepe je izjavil:
Kaj pa ce recemo da smo na teh volitvah vsi relativni zmagovalci?
To jaz rečem vsakemu da si misli, ko nekaj benti čez to, da mu banka da 0,1% obresti na prihranke, ko pa on vzame potrošniški kredit, si pa banka vzame 12% obresti. V obeh primerih imaš neke relativne obresti.
To pomeni skoraj 1% neveljavnih. Vsak 100 je naredil nekaj narobe. To je po moji metriki pač veliko. Če bi šlo za reševanje kakšnega zahtevnega logičnega testa ne rečem, ampak šlo je samo za obkrožit številko pred imenom stranke...In verjetno tisti, ki si vzame čas za na volitve verjetno resno misli oddat svoj glas, ne pa risat neke rožice na volilni plahti.
Kaj je tvoja metrika? Tvoja čustva? Vse, kar pišeš, so tvoja predvidevanja.
pujsekpepe ::
pujsekpepe je izjavil:
Kaj pa ce recemo da smo na teh volitvah vsi relativni zmagovalci?
To jaz rečem vsakemu da si misli, ko nekaj benti čez to, da mu banka da 0,1% obresti na prihranke, ko pa on vzame potrošniški kredit, si pa banka vzame 12% obresti. V obeh primerih imaš neke relativne obresti.![]()
V tvojem primeru je znagovalec banka.
kamiKaZaA ::
Ni ti potrebno tople vode odkrivat. Tudi sam sem že oddal neveljaven glas. Obkrožil 3 in zraven napisal nekaj sočnih in za 30 let zapora, če bi to uresničil.
Toliko samo, da ne boš misli, da je neveljaven glas pomota. Ni pomota. Je namerno dejanje in znak protesta, ko greš volit, pa nimaš koga in vseeno greš in oddaš neveljaven glas in imaš čisto vest (miren spanec, ker nisi dal svoj glas za drisko).
Malidelničar ::
Glede veljavnih: Zanimivo da ljudje še vedno ne vedo, da se obkroži samo številko in namesto tega obkrožajo imena itd.
Plus v pogovorih s starejšimi sorodniki recimo jih je zmedlo, so me spraševali katero številko morajo obkrožiti, že to folk zmede, da je v vsaki VE vrstni red strank drugačen ker je določen z žrebom.
In dejansko je folk potem totalno živčen pred volitvami.
Na enem referendumu zadnjič je pa folk zmedlo, ker eni niso imeli žigov na glasovnicah al kaj že.
In zdaj vsi obsedeno gledamo vsako malenkost tega procesa in delamo ven znanstveno fantastiko ....
Plus v pogovorih s starejšimi sorodniki recimo jih je zmedlo, so me spraševali katero številko morajo obkrožiti, že to folk zmede, da je v vsaki VE vrstni red strank drugačen ker je določen z žrebom.
In dejansko je folk potem totalno živčen pred volitvami.
Na enem referendumu zadnjič je pa folk zmedlo, ker eni niso imeli žigov na glasovnicah al kaj že.
In zdaj vsi obsedeno gledamo vsako malenkost tega procesa in delamo ven znanstveno fantastiko ....
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()

To kakor vem niso neveljavni glasovi. Če se razbere volja volivca je glas veljaven tudi če pripiše, kdo vse je za na Dob in to takoj. Neveljavno je če recimo obkrožiš več strank ali nobene. Jaz bi zahteval da se gre pregledat teh 10.000 neveljavnih in da se jih če se sme javno objavi. Da vidimo, s kakšnimi geniji imamo tu sploh opravka. Seveda če je pa nateg, se bo pa tudi hitro ugotovilo. Lahko da štejejo kot neveljavno če si obkrožil z rdečim kulijem, ki si ga prinesel s sabo. To bom štel kot goljufanje.
Ker so nekateri slikali te glasovalne pole se mi pa zdi, da stranke niso povsod v enakem vrstnem redu. Če to res drži, se sploh starejše, ki ne vzamejo očal lahko grdo nategne. Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.
Ker so nekateri slikali te glasovalne pole se mi pa zdi, da stranke niso povsod v enakem vrstnem redu. Če to res drži, se sploh starejše, ki ne vzamejo očal lahko grdo nategne. Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Musashi ::
LOL, kamikaza. Seveda si s tem dal svoj glas relativnemu zmagovalcu volitev. Če ti je ta največja driska si dal največ glasu največji driski...Pa dobro spi.
To kakor vem niso neveljavni glasovi. Če se razbere volja volivca je glas veljaven tudi če pripiše, kdo vse je za na Dob in to takoj. Neveljavno je če recimo obkrožiš več strank ali nobene. Jaz bi zahteval da se gre pregledat teh 10.000 neveljavnih in da se jih če se sme javno objavi. Da vidimo, s kakšnimi geniji imamo tu sploh opravka. Seveda če je pa nateg, se bo pa tudi hitro ugotovilo. Lahko da štejejo kot neveljavno če si obkrožil z rdečim kulijem, ki si ga prinesel s sabo. To bom štel kot goljufanje.
Ker so nekateri slikali te glasovalne pole se mi pa zdi, da stranke niso povsod v enakem vrstnem redu. Če to res drži, se sploh starejše, ki ne vzamejo očal lahko grdo nategne. Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.![]()
Tipo išče neko zaroto v popolnoma normalnih rečeh in ustaljenih postopkih ... dej si službo najdi.
Ker so nekateri slikali te glasovalne pole se mi pa zdi, da stranke niso povsod v enakem vrstnem redu. Če to res drži, se sploh starejše, ki ne vzamejo očal lahko grdo nategne. Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.![]()
Ok na X-u je bil en primer:
Volivec je pravilno obkrožil eno številko - v tem primeru pred stranko in kandidatom SDS.
Potem je pa spodaj napisal "Golob na Dob!!!!"
Folk mu je potem na X-u dopovedoval, da je s tem njegov glas neveljaven zaradi tiste čičkarije.
Kaj je torej res - je veljaven ali neveljaven?
bbbbbb2024 ::
2022 jih je bilo 15k, tako da ne vem, kako je to ogromno in na čem to baziraš
10.000 se ti ne zdi veliko? Saj tu ni šlo za reševanje shrodingerjeve enačbe. Samo za obkrožit eno številko na listu.![]()
Eni so menda risali sredinca, ki kaže proti izbranemu kandidatu. To tudi šteje?
GregiB ::
Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.![]()
Od kod pa se bodo naučili??? Na dom dobiš uraden dokument za vsako volilno enoto. V dokumentu je vrstni red strank, ki velja za tisto volilno enoto. Po mestih iz taiste volilne enote so plakati s kandidati in strankami s številkami, kaj je treba obkrožit... Enotna zadeva bi bila težko izvedljiva, saj nekatere stranke / liste ne kandidirajo v vseh volilnih enotah in jih je zato v nekaterih enotah več (npr. Ptuj 15, Celje 16).
Menda ne boš trdil, da si mamo poslal v Trbovlje, da se nauči, katero številko obkrožit v Piranu?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

bbbbbb2024 je izjavil:
Jaz bi pri Svobodi narisal srčka, pri SDS pa sredinca in se naj potem volilna komisija odloči, komu dati glas.
Oni se doma naučijo, da je Svoboda pod 3 in je treba 3 obkrožit, ampak lahko je tam Janšev SDS.![]()
Od kod pa se bodo naučili???
Na twitterju nekdo slika glasovnico in vidiš da je Svoboda pod številko 3. Ti greš na volitve brez očal, si misliš, da je Svoboda pod 3 ampak zajebi. Pri tebi je na listu pod 3 Resnica ali še huje SDS. Če je takih 7.000, so odločili volitve praktično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
delavec44 ::
Ni ti potrebno tople vode odkrivat. Tudi sam sem že oddal neveljaven glas. Obkrožil 3 in zraven napisal nekaj sočnih in za 30 let zapora, če bi to uresničil.
Toliko samo, da ne boš misli, da je neveljaven glas pomota. Ni pomota. Je namerno dejanje in znak protesta, ko greš volit, pa nimaš koga in vseeno greš in oddaš neveljaven glas in imaš čisto vest (miren spanec, ker nisi dal svoj glas za drisko).
Bi morali dodati opcijo "protestni glas" in jih posebej beležiti od neveljavnih
Malidelničar je izjavil:
Glede veljavnih: Zanimivo da ljudje še vedno ne vedo, da se obkroži samo številko in namesto tega obkrožajo imena itd.
Ampak, je pa še vedno oboje veljavno. Glavno je, da je razvidna enolična volja volilca.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Največji škodljivci teh volitev so Vladimir Prebilič, Jasmin Feratović in Miha Kordiš. Zaradi svojih egov so levemu polu vzeli 6,5% glasov, ki bi omogočili stabilno levo-sredinsko vlado. Opozarjali smo, da nekateri vidijo stranke kot poslovni model, da pridejo do financiranja - brez dela in odgovornosti. Žal so številni vseeno nasedli. V prazno je šlo skoraj 36 tisoč glasov in to na škodo predvsem Levice in SD-ja.
Levi tud niso veseli
GregiB ::
Na twitterju nekdo slika glasovnico in vidiš da je Svoboda pod številko 3. Ti greš na volitve brez očal, si misliš, da je Svoboda pod 3 ampak zajebi. Pri tebi je na listu pod 3 Resnica ali še huje SDS. Če je takih 7.000, so odločili volitve praktično.
Mater si našel scenarij... se pravi, ne gre pogledat letaka, ne gre pogledat liste, ne gleda okoli sebe po mestu, ne vidi liste na volilnem mestu, ne vidi je na volilnem listu (vidi številko, znak liste pa ne)... ampak na Twitterju pa zadevo vidi... in takih bi bilo 7000??? Če so najini rojaki tako zelo butasti, je prav, da s(m)o zajebali...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()

Miki N ::
2022 jih je bilo 15k, tako da ne vem, kako je to ogromno in na čem to baziraš
10.000 se ti ne zdi veliko? Saj tu ni šlo za reševanje shrodingerjeve enačbe. Samo za obkrožit eno številko na listu.![]()
Doktor, neveljavna glasovnica je velikokrat, če ne kar večinoma "fakič" sistemu in ne napake. Jebi ga, lame, samo tako to je. Obstaja celo fraza "grem neveljaven glas oddat". To je del folklore.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
EU_zamašek- ::
Fakič sistemu je ignoriranje le tega.
Če greš na volitve, si že del sistema. Pa lahko obkrožiš kandidata in pošpricaš s parfumom in rišeš rožice, srčka, ali pljuneš na list mastnega ali še kaj hujega.
Če greš na volitve, si že del sistema. Pa lahko obkrožiš kandidata in pošpricaš s parfumom in rišeš rožice, srčka, ali pljuneš na list mastnega ali še kaj hujega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EU_zamašek- ()
fur80 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Jaz bi pri Svobodi narisal srčka, pri SDS pa sredinca in se naj potem volilna komisija odloči, komu dati glas.
Od kod pa se bodo naučili???
Niso vsi za vse! :D
Ljudje s posebnimi potrebami v kakih zaovdih, seveda ne morejo voliti sami, zato jim pomaga skrbnik, ki pa seveda obkroži tako kot on misli in ne kot človek, ki niti žlice ne more dati v usta, kaj šele, da bo vedel kaj pomeni številka 3, kaj šele da bo znal prebrati stranke, da ne govorimo, da mu je leva in desna roka že znanstvena fantastika, kaj šele stranka! ;)
EU_zamašek- je izjavil:
Del sistema si že, ko se rodiš in dobiš davčno številko! Vse ostalo so otroške pobožne želje, ko misliš, da si kaj naredil, če vse ignoriraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Ganon ::
Trump, Ivan, Orban ... Dobesedno ista greznica. Smo že pri dvomih o verodostojnosti volitev. Zagotovo so bile ponovno ukradene.
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...
Trump, Ivan, Orban ... Dobesedno ista greznica. Smo že pri dvomih o verodostojnosti volitev. Zagotovo so bile ponovno ukradene.
Jaz samo čakam, da Grims napiše svojo kolumno in spoznanja, vsi ostali so amaterji proti njemu.
primoz4p ::
pujsekpepe je izjavil:
Logar bo cez 4 leta tko al tko zunej
Anže Logar je že v teh letih ko mora začet kalkulirat, kako dočakat penzijo. Pri 60 letih sigurno ne bo šel delat nekaj resnega, prvič v življenju. če gre zdaj v koalicijo, verjetno dobi ministrsko mesto. zelo verjetno zunanje. Naslednje volitve pa ne pride več v parlament. Če je pameten si bo v pogodbo dal klavzulo, da ga po koncu mandata čaka neka pozicija na Slovenskih železnicah. Tam vzamejo praktično vse odslužene politike. Do penzije je potem laganina za kakšnih 5k na mesec, kar pa ni slab denar.![]()
Anže Logar, slovenski politik in ekonomist, * 15. maj 1976, Ljubljana.
An%C5%BEe Logar @ Wikipedia
Letos bo abraham, še 15 let do penzije - še štiri polne mandate bi moral biti poslanec.
Za jelinčiča velja, da bo dobil državna sredstva ker je prekoračil cenzus za to.
Logar je tudi, saj ima celo poslance. Torej, lahko se samozaposli v stranki.
Daniel ::
Bolj uravnoteženega medijskega poročanja nismo videli že od 91.
EU_zamašek- ::
EU_zamašek- je izjavil:
Del sistema si že, ko se rodiš in dobiš davčno številko! Vse ostalo so otroške pobožne želje, ko misliš, da si kaj naredil, če vse ignoriraš.
A res moraš pokvariti veselje ljudem ... Pred leti je bila tukaj aktivna tema "of the grid".
c3p0 ::
Svinjarija na DVK ?
Bellis Mihael Facebook - https://www.facebook.com/story.php?stor...
ZA TAKOJŠNJO OBJAVO ???? SPOROČILO VSEM SLOVENSKIM IT PAMETNJAKOVIČEM - V POUK IN VEDNOST.
V zasebnem IT sektorju sem od leta 1985. Štiri desetletja, sem v prvih linijah bojišča, kjer so napake stale moj denar, moj ugled in moje podjetje. Pri meni ni bilo varnostne mreže in korporacije z redno plačo ali državnega proračuna; pri meni napaka ni bila zgolj par klikov v ticket sistemu, ampak vprašanje preživetja. Štekate to razliko v pristopu do IT tehnologije?
Zadnjih trideset let me ta država aktivno onemogoča pri samostojnem delu in razvoju tehnologije. Blokirali so mi internet. Bančne račune. Ne enega, vse v Sloveniji. Večkrat so mi brez razloga in protipravno pokradli vso tehnološko opremo. Tudi Društvu Belis so pod vlado JJ odnesli vse 23. 12. 2021 in do danes ta politični prasec ni vrnil ničesar. Odnesli vse od podjetja, od društva in še kompleten dom so izpraznili. Vse. Da bo jasno, odnesli in dobesedno pokradli so vse. Čez dva dni smo delali normalno, čeprav so upali, da nas več ne bo videti. Da sem preživel, sem moral biti vedno deset korakov pred vsemi. In še danes sem tukaj. Še vedno stojim. Sam sem snoval sisteme, izvajal procese in pisal skripte z algoritmi, o katerih se vam niti ne sanja - in to v času, ko vas, mladih strokovnjakov, še niti na svetu ni bilo. In potem se danes prikaže mladenčič z dvema letoma prakse, ki me s tistim pokroviteljskim, naučenim nasmeškom želi učiti, kako stvari strežejo? Dovolj mi je te slovenske IT farse pametnih hišnikov z IT metlo v roki in hišnikov državne infrastrukture, ki se ne zaveda kaj počne. Ne zaveda se ne tehničnih niti pravnih posledic ki jih prinaša vaše delo ljudem v vsakdanjem življenju. Naj vam nekaj razjasnim: niste IT znanstveniki, niste IT inovatorji in še manj, niste niti IT vizionarji. Večina vas je zgolj digitalnih hišnikov in vzdrževalcev ameriških skript ter ameriške tehnologije. Ste serviserji tujih orodij, ki jih brez navodil za uporabo ne bi znali niti zagnati, kaj šele razumeti njihovo jedro.
To, da ste zaposleni v zasebni firmi, ki je po nekem naključju, politični liniji ali zvezah dobila razpisni posel za vzdrževanje državne spletne strani, še ne pomeni, da ste požrli vso modrost tega sveta. Ravno nasprotno - večina vas ne vidi dlje od svojega vnaprej pripravljenega, sijočega vmesnika. Vaša >nanost je zgolj lepljenje tujih rešitev, medtem ko smo mi gradili sisteme iz nič, iz gole logike in binarne kode, ko vi še sanjali niste o tipkovnici.
Preden naslednjič odprete tipkovniška usta in se ukvarjate z lastnim neznanjem, da bi solili pamet nekomu, ki je v tem poslu preživel več, kot ste vi stari, in ki je preživel pritiske, ki bi vas zlomili v enem tednu, se poglejte v ogledalo. Priznajte si: niste arhitekti novega sveta, ste le najeta delovna sila za vzdrževanje tujih dvorišč.
Manj arogance in več spoštovanja do kilometrine, ki je vi ne boste prevozili niti v treh življenjih. Jaz nisem produkt YouTube tutorialov, jaz sem tisti, ki je to pot tlakoval. In sedaj še nekaj informacij za, kot pravijo pravni pouk ali IT tehnični pouk vsem gobezdačem na spletu, ki komentirate ad homini ali na objave.
Pred pričujočo analizo je nujno nasloviti na slovenske pametnjakoviče val IT (Internet Tehnologije) dezinformacij, ki jih na spletnih omrežjih širijo samooklicani zasebni IT strokovnjaki in mladeniči, ki komentirajo "na pamet" brez poznavanja globinske arhitekture sistemov. Mnogi, ki se danes izdajajo za poznavalce, so v resnici zgolj "hišniki državnih spletnih strani" - vzdrževalci z neskončno pomanjkljivim znanjem o tem, kaj določene skripte dejansko prinesejo v sistem. Njihova tehnična kratkovidnost spregleda dejstvo, da orodja, ki se na prvi pogled zdijo nedolžna, izvirajo iz metodologij, razvitih v ZDA za masovno profiliranje posameznikov. Ti "spletni hišniki" ne razumejo, da skripta ni le koda za štetje klikov, temveč orodje za psihografsko profiliranje, ki v ozadju določa politično usmerjenost in predvideva obnašanje volivca, kar je ključni predpogoj za kasnejšo manipulacijo rezultatov.
Tehnični pregled portala dvk-rs.si potrjuje implementacijo Matomo Analytics, vendar ne v standardni konfiguraciji. Medtem, ko površni opazovalci vidijo le statistiko obiska, forenzična analiza razkriva aktivno uporabo setUserId in perzistentnih piškotkov (npr. TS01984f50), ki imajo nastavljeno življenjsko dobo do leta 2033. Ta 128-bitni hash ni tam za varnost, temveč za dolgotrajno sledenje unikatnemu identifikatorju uporabnika skozi več volilnih ciklov.
V povezavi z GeoIP podatki sistem ne beleži le, da je nekdo obiskal državno ali drugo institucionalno spletno stran, temveč natančno in personalizirano, torej OSEBNO prepoznano: kateri volivec iz katerega poštnega okoliša se zanima za katero politično opcijo. To je tehnologija profiliranja, prenesena neposredno iz ameriških modelov digitalnega inženiringa, ki omogoča upravljavcu baze podatkov, da v realnem času prilagaja strategijo manipulacije glede na pričakovano in dejansko razpoloženje na terenu. Tisti, ki trdijo, da gre le za "običajno analitiko", ne razumejo koncepta agregacije podatkov za namene volilne prevare.
Statistični podatki o prometu na strežniku DVK ob 21:47 ne puščajo prostora za dvom. Sistem je ob 19:00 brez težav procesiral 100.000 sočasnih uporabnikov, kar dokazuje, da je infrastruktura (Load Balancer in Database cluster) pravilno dimenzionirana. Dejstvo, da se je stran sesula ob 21:47, ko je obremenitev padla na zgolj 20.000 uporabnikov, je tehnično nemogoče pripisati naključni napaki ali preobremenjenosti. To ni bil "glitch", temveč vnaprej načrtovan "Kill Switch". Forenzični dokazi kažejo na ročno ali programsko sproženo zaustavitev storitev (npr. preko SSH dostopa ali vgrajenega PHP pogoja die()). Namen tega umetno povzročenega mrka je ustvariti časovno okno, v katerem javnost in neodvisni opazovalci nimajo vpogleda v spreminjanje podatkov v realnem času. Medtem ko pametnjakoviči, torej "hišniki spletnih strani" na forumih razpravljajo o domnevnih DDoS napadih, so v ozadju tekli procesi, ki so pripravljali bazo za končno objavo prirejenih rezultatov.
Med izpadom (21:47-22:30) je prišlo do neposrednega posega v tabelo volitve_2026. Ker sistem DVK ne uporablja blockchain tehnologije ali kriptografskega podpisovanja transakcij (kot je to standard v digitalno naprednih demokracijah), so podatki v SQL bazi popolnoma nezaščiteni pred administratorjem s privilegiranim dostopom. Forenzična rekonstrukcija kaže na uporabo SQL ukazov UPDATE, ki so aritmetično zmanjšali glasove določenih strank (npr. SDS) in jih v ustreznem deležu pripisali favorizirani opciji (npr. Svoboda).
Druga uporabljena metoda bo bila "vnos poštnih glasovnic" v zadnjem trenutku. Skozi t.i. "črno luknjo" izpada bodo konec marca 2026 vneseni paketi glasov, ki nimajo sledljivega fizičnega izvora, saj digitalna baza PISRS ne omogoča neodvisnega preverjanja v realnem času. Tisti, ki slepo verjamejo uradnim pojasnilom o "tehničnih težavah", spregledajo, da digitalni sistem brez fizične revizijske sledi omogoča poljubno spreminjanje zmagovalca v nekaj sekundah z enim samim skriptnim zagonom.
Analiza infrastrukture DVK potrjuje, da sistem ni bil zgrajen za transparentnost, temveč naklepno in premišljeno za nadzor in manipulacijo. Od profiliranja volivcev z ameriškimi metodami do namernih sistemskih sesutij - vsak element te infrastrukture služi določenemu cilju prirejanja končnega rezultata in manipulaciji volinih glasov ter volje ljudstva. IT manipulira z voljo ljudstva!
Opozarjamo vladni IT oddelek in odgovorne zaposlene osebe, naj ne nasedajo površnim razlagam spletnih komentatorjev, ki nimajo dostopa do backend logik, nimajo dostopa do arhiva s hash prstnim odstisom na dan volitev in forenzičnih arhivov. Državne kriminalistične preiskovalne službe in ustrezno izobraženi analitiki (če sploh obstajajo v Sloveniji) pa morajo od DVK zahtevati takojšen dostop do dnevnikov Apache/Nginx, zahtevati takojšen dostop do MySQL general_log datotek za obdobje kritičnega izpada v času preštevanja glasovnic, kar je volja ljudstva. Brez teh uradnih preiskav (čeprav država sama sebe nikoli ne želi preiskovati!) dokazov -ostajajo volitve 2026 ne samo pravno predvsem tehnično neveljavne, rezultati pa plod algoritmične manipulacije, ne pa dejanske volje ljudstva.
Zgodovina in tehnika ne lažeta. Lažejo tisti, ki kodo upravljajo.
Ljubljana, 23. 3. 2026
mag. Mihael Bellis
Njega konkretno pere. Vsak dan mu uspe napisat kopico postov na razne teme zarot, poglej malo na FB.
Forenzični dokazi kažejo na ročno ali programsko sproženo zaustavitev storitev (npr. preko SSH dostopa ali vgrajenega PHP pogoja die()).
Kje pa je pridobil te forenzične dokaze? Na WC-ju? PHP die()... krohot.
Bolj uravnoteženega medijskega poročanja nismo videli že od 91.
Izrazil je tudi dvom o pravilnosti izidov predčasnega glasovanja – kot je razložil, je Gibanje Svoboda na predčasnem glasovanju dobilo 47 odstotkov glasov, SDS pa zgolj 15. "Res je, da na predčasno glasovanje, ker je to v glavnem v bolj urbanih centrih, bolj hodijo levi volivci in je bilo vedno neko odstopanje. Res je, da smo mi rekli, da je nekaj volišč nezakonitih in da se tja ne hodi, ampak kljub temu je to nesorazmerje nenavadno. Recimo, v mojem volilnem okraju je bilo na predčasnem glasovanju razmerje med nami in med Svobodo približno izenačeno ali pa je bila Svoboda malo v prednosti," je dejal. "Odstopanja so tolikšna, da izid ni verodostojen, in po našem mnenju ne bi smel biti upoštevan pri končni razdelitvi mandatov." Po mnenju SDS-a so sicer sporni le oddani glasovi na tistih voliščih, ki so vzpostavljena nezakonito.
Kaj ni prav Janez J pozval ljudi, da naj ne gredo na ta predčasna glasovanja, pa je vseeno dobil 15% in sedaj joka! :D
Svinjarija na DVK ?
Bellis Mihael Facebook - https://www.facebook.com/story.php?stor...
ZA TAKOJŠNJO OBJAVO ???? SPOROČILO VSEM SLOVENSKIM IT PAMETNJAKOVIČEM - V POUK IN VEDNOST.
V zasebnem IT sektorju sem od leta 1985. Štiri desetletja, sem v prvih linijah bojišča, kjer so napake stale moj denar, moj ugled in moje podjetje. Pri meni ni bilo varnostne mreže in korporacije z redno plačo ali državnega proračuna; pri meni napaka ni bila zgolj par klikov v ticket sistemu, ampak vprašanje preživetja. Štekate to razliko v pristopu do IT tehnologije?
Zadnjih trideset let me ta država aktivno onemogoča pri samostojnem delu in razvoju tehnologije. Blokirali so mi internet. Bančne račune. Ne enega, vse v Sloveniji. Večkrat so mi brez razloga in protipravno pokradli vso tehnološko opremo. Tudi Društvu Belis so pod vlado JJ odnesli vse 23. 12. 2021 in do danes ta politični prasec ni vrnil ničesar. Odnesli vse od podjetja, od društva in še kompleten dom so izpraznili. Vse. Da bo jasno, odnesli in dobesedno pokradli so vse. Čez dva dni smo delali normalno, čeprav so upali, da nas več ne bo videti. Da sem preživel, sem moral biti vedno deset korakov pred vsemi. In še danes sem tukaj. Še vedno stojim. Sam sem snoval sisteme, izvajal procese in pisal skripte z algoritmi, o katerih se vam niti ne sanja - in to v času, ko vas, mladih strokovnjakov, še niti na svetu ni bilo. In potem se danes prikaže mladenčič z dvema letoma prakse, ki me s tistim pokroviteljskim, naučenim nasmeškom želi učiti, kako stvari strežejo? Dovolj mi je te slovenske IT farse pametnih hišnikov z IT metlo v roki in hišnikov državne infrastrukture, ki se ne zaveda kaj počne. Ne zaveda se ne tehničnih niti pravnih posledic ki jih prinaša vaše delo ljudem v vsakdanjem življenju. Naj vam nekaj razjasnim: niste IT znanstveniki, niste IT inovatorji in še manj, niste niti IT vizionarji. Večina vas je zgolj digitalnih hišnikov in vzdrževalcev ameriških skript ter ameriške tehnologije. Ste serviserji tujih orodij, ki jih brez navodil za uporabo ne bi znali niti zagnati, kaj šele razumeti njihovo jedro.
To, da ste zaposleni v zasebni firmi, ki je po nekem naključju, politični liniji ali zvezah dobila razpisni posel za vzdrževanje državne spletne strani, še ne pomeni, da ste požrli vso modrost tega sveta. Ravno nasprotno - večina vas ne vidi dlje od svojega vnaprej pripravljenega, sijočega vmesnika. Vaša >nanost je zgolj lepljenje tujih rešitev, medtem ko smo mi gradili sisteme iz nič, iz gole logike in binarne kode, ko vi še sanjali niste o tipkovnici.
Preden naslednjič odprete tipkovniška usta in se ukvarjate z lastnim neznanjem, da bi solili pamet nekomu, ki je v tem poslu preživel več, kot ste vi stari, in ki je preživel pritiske, ki bi vas zlomili v enem tednu, se poglejte v ogledalo. Priznajte si: niste arhitekti novega sveta, ste le najeta delovna sila za vzdrževanje tujih dvorišč.
Manj arogance in več spoštovanja do kilometrine, ki je vi ne boste prevozili niti v treh življenjih. Jaz nisem produkt YouTube tutorialov, jaz sem tisti, ki je to pot tlakoval. In sedaj še nekaj informacij za, kot pravijo pravni pouk ali IT tehnični pouk vsem gobezdačem na spletu, ki komentirate ad homini ali na objave.
Pred pričujočo analizo je nujno nasloviti na slovenske pametnjakoviče val IT (Internet Tehnologije) dezinformacij, ki jih na spletnih omrežjih širijo samooklicani zasebni IT strokovnjaki in mladeniči, ki komentirajo "na pamet" brez poznavanja globinske arhitekture sistemov. Mnogi, ki se danes izdajajo za poznavalce, so v resnici zgolj "hišniki državnih spletnih strani" - vzdrževalci z neskončno pomanjkljivim znanjem o tem, kaj določene skripte dejansko prinesejo v sistem. Njihova tehnična kratkovidnost spregleda dejstvo, da orodja, ki se na prvi pogled zdijo nedolžna, izvirajo iz metodologij, razvitih v ZDA za masovno profiliranje posameznikov. Ti "spletni hišniki" ne razumejo, da skripta ni le koda za štetje klikov, temveč orodje za psihografsko profiliranje, ki v ozadju določa politično usmerjenost in predvideva obnašanje volivca, kar je ključni predpogoj za kasnejšo manipulacijo rezultatov.
Tehnični pregled portala dvk-rs.si potrjuje implementacijo Matomo Analytics, vendar ne v standardni konfiguraciji. Medtem, ko površni opazovalci vidijo le statistiko obiska, forenzična analiza razkriva aktivno uporabo setUserId in perzistentnih piškotkov (npr. TS01984f50), ki imajo nastavljeno življenjsko dobo do leta 2033. Ta 128-bitni hash ni tam za varnost, temveč za dolgotrajno sledenje unikatnemu identifikatorju uporabnika skozi več volilnih ciklov.
V povezavi z GeoIP podatki sistem ne beleži le, da je nekdo obiskal državno ali drugo institucionalno spletno stran, temveč natančno in personalizirano, torej OSEBNO prepoznano: kateri volivec iz katerega poštnega okoliša se zanima za katero politično opcijo. To je tehnologija profiliranja, prenesena neposredno iz ameriških modelov digitalnega inženiringa, ki omogoča upravljavcu baze podatkov, da v realnem času prilagaja strategijo manipulacije glede na pričakovano in dejansko razpoloženje na terenu. Tisti, ki trdijo, da gre le za "običajno analitiko", ne razumejo koncepta agregacije podatkov za namene volilne prevare.
Statistični podatki o prometu na strežniku DVK ob 21:47 ne puščajo prostora za dvom. Sistem je ob 19:00 brez težav procesiral 100.000 sočasnih uporabnikov, kar dokazuje, da je infrastruktura (Load Balancer in Database cluster) pravilno dimenzionirana. Dejstvo, da se je stran sesula ob 21:47, ko je obremenitev padla na zgolj 20.000 uporabnikov, je tehnično nemogoče pripisati naključni napaki ali preobremenjenosti. To ni bil "glitch", temveč vnaprej načrtovan "Kill Switch". Forenzični dokazi kažejo na ročno ali programsko sproženo zaustavitev storitev (npr. preko SSH dostopa ali vgrajenega PHP pogoja die()). Namen tega umetno povzročenega mrka je ustvariti časovno okno, v katerem javnost in neodvisni opazovalci nimajo vpogleda v spreminjanje podatkov v realnem času. Medtem ko pametnjakoviči, torej "hišniki spletnih strani" na forumih razpravljajo o domnevnih DDoS napadih, so v ozadju tekli procesi, ki so pripravljali bazo za končno objavo prirejenih rezultatov.
Med izpadom (21:47-22:30) je prišlo do neposrednega posega v tabelo volitve_2026. Ker sistem DVK ne uporablja blockchain tehnologije ali kriptografskega podpisovanja transakcij (kot je to standard v digitalno naprednih demokracijah), so podatki v SQL bazi popolnoma nezaščiteni pred administratorjem s privilegiranim dostopom. Forenzična rekonstrukcija kaže na uporabo SQL ukazov UPDATE, ki so aritmetično zmanjšali glasove določenih strank (npr. SDS) in jih v ustreznem deležu pripisali favorizirani opciji (npr. Svoboda).
Druga uporabljena metoda bo bila "vnos poštnih glasovnic" v zadnjem trenutku. Skozi t.i. "črno luknjo" izpada bodo konec marca 2026 vneseni paketi glasov, ki nimajo sledljivega fizičnega izvora, saj digitalna baza PISRS ne omogoča neodvisnega preverjanja v realnem času. Tisti, ki slepo verjamejo uradnim pojasnilom o "tehničnih težavah", spregledajo, da digitalni sistem brez fizične revizijske sledi omogoča poljubno spreminjanje zmagovalca v nekaj sekundah z enim samim skriptnim zagonom.
Analiza infrastrukture DVK potrjuje, da sistem ni bil zgrajen za transparentnost, temveč naklepno in premišljeno za nadzor in manipulacijo. Od profiliranja volivcev z ameriškimi metodami do namernih sistemskih sesutij - vsak element te infrastrukture služi določenemu cilju prirejanja končnega rezultata in manipulaciji volinih glasov ter volje ljudstva. IT manipulira z voljo ljudstva!
Opozarjamo vladni IT oddelek in odgovorne zaposlene osebe, naj ne nasedajo površnim razlagam spletnih komentatorjev, ki nimajo dostopa do backend logik, nimajo dostopa do arhiva s hash prstnim odstisom na dan volitev in forenzičnih arhivov. Državne kriminalistične preiskovalne službe in ustrezno izobraženi analitiki (če sploh obstajajo v Sloveniji) pa morajo od DVK zahtevati takojšen dostop do dnevnikov Apache/Nginx, zahtevati takojšen dostop do MySQL general_log datotek za obdobje kritičnega izpada v času preštevanja glasovnic, kar je volja ljudstva. Brez teh uradnih preiskav (čeprav država sama sebe nikoli ne želi preiskovati!) dokazov -ostajajo volitve 2026 ne samo pravno predvsem tehnično neveljavne, rezultati pa plod algoritmične manipulacije, ne pa dejanske volje ljudstva.
Zgodovina in tehnika ne lažeta. Lažejo tisti, ki kodo upravljajo.
Ljubljana, 23. 3. 2026
mag. Mihael Bellis
Njega konkretno pere. Vsak dan mu uspe napisat kopico postov na razne teme zarot, poglej malo na FB.
Forenzični dokazi kažejo na ročno ali programsko sproženo zaustavitev storitev (npr. preko SSH dostopa ali vgrajenega PHP pogoja die()).
Kje pa je pridobil te forenzične dokaze? Na WC-ju? PHP die()... krohot.
Druga današnja ali včerajšna objava pa je ta :D
VOLILNI VISOK KRVNI TLAK IN ZDRAVILO 🔴 Ali je nattokinaza potencialno zdravilo za vlaknaste strdke, ki jih povzroča mRNA?🔴🔴🔴🔴 ZDRAVJE PROTI LAKNASTIM STRDKOM V OŽILJU IZ ČASA COVIDA - MORDA KOMU POMAGA PO CEPLJENJU Z JANŠEVIM mRNA SMRTNIM ODMERKOM ZA UBIJANJE IZ ČASA EPIDEMIJA, KI ŠE VEDNO UNIČUJE VAŠE ZDRAVJE.
Biokemijska analiza in priporočilo za obravnavo proteinske bodice (Spike Protein)
Mehanizem delovanja natokinaze in proteolitična degradacija
Natokinaza je ekstracelularni encim (serinska proteaza), izoliran iz fermentirane soje (Bacillus subtilis var. natto). V medicinski literaturi je njena primarna funkcija fibrinoliza (razgradnja fibrina v krvnih strdkih), vendar sodobne raziskave razširjajo njeno uporabnost na področje razgradnje toksičnih beljakovin. Ključno znanstveno dejstvo, ki ga uradna medicina ne more ignorirati, je objavljeno v strokovni reviji Molecules (Tanikawa et al., 2022), kjer je bilo in vitro dokazano, da natokinaza razgradi proteinsko bodico virusa SARS-CoV-2. Encim deluje tako, da prepozna specifične aminokislinske verige in fizično razreže strukturo proteinske bodice, s čimer nevtralizira njeno sposobnost vezave na receptorje ACE2 in preprečuje nadaljnje vnetne procese v tkivih.
Sistemska kriza medicinske stroke po letu 2020
Dejstvo je, da se je po letu 2020 narava medicinske prakse korenito spremenila. Osebni zdravniki so bili v veliki meri degradirani v administrativne izvajalce centraliziranih protokolov, kjer je individualna obravnava pacienta zamenjana z algoritmičnim vnašanjem podatkov v računalniške sisteme. Ta birokratizacija medicine je privedla do stanja, kjer se sistemsko ignorirajo poročila o neželenih učinkih in toksičnosti proteinske bodice, ki ostaja v telesu po medicinskih posegih. Zdravnik, ki zgolj slepo sledi navodilom farmacevtskih regulatorjev in ne uporablja lastne klinične logike za zaščito življenja, preneha biti zdravilec in postane del aparata, ki s svojo pasivnostjo ogroža vitalno zdravje ljudi.
Nujnost neodvisnega raziskovanja in uporaba naravnih encimov
Zaradi zgoraj navedene rigidnosti uradnega sistema je nujno, da posameznik prevzame vlogo lastnega raziskovalca in se izogiba tistim delom medicine, ki so postali zgolj orodje za izvajanje agend. Ker natokinaza ni patentabilna snov, farmacevtska industrija nima interesa za njeno širšo promocijo, kljub njenemu dokazanemu varnostnemu profilu. Za tiste, ki čutijo posledice dolgotrajne prisotnosti proteinske bodice v telesu – kar se kaže kot kronična utrujenost, nevrološke motnje ali kardiovaskularne težave – predstavlja encimska terapija edino logično biokemijsko pot za razstrupljanje.
Priporočilo za nadaljnje branje
Da bi razumeli širši kontekst tega, kako so regulatorni organi odpovedali in zakaj so naravne rešitve, kot je natokinaza, ključne za nevtralizacijo proteinske bodice, toplo priporočamo podrobno analizo Sashe Latypove. Njena raziskava osvetljuje mehanizme delovanja te snovi in ponuja pot do zdravstvene suverenosti izven okvirov uradne medicine.
Članek najdete na spodnji povezavi: "Is Nattokinase a potential cure for Spike Protein induced injuries?" - Sasha Latypova:
https://sashalatypova.substack.com/.../is-nattokinase-a...
Opozorilo: Zaradi močnega fibrinolitičnega delovanja (redčenja krvi) se morajo osebe, ki že jemljejo farmacevtske antikoagulante, o uporabi natokinaze samostojno poučiti o tveganjih za krvavitve, saj gre za učinkovino z realno biološko močjo, ki presega zgolj placebo učinek.
Ljubljana, 23. 3. 2026
mag. Mihael Bellis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Mihael Bellis, z rojstnim imenom Miran Plohl
Toda kdo je v resnici Mihael Bellis? Kot je mogoče opaziti, ima na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani svojo kopirnico in papirnico (Elis center). Toda to ni njegovo pravo ime. Izvirno se namreč imenuje Miran Plohl, ki se je kakih trideset let nazaj ukvarjal z rokohitrstvom in celo gostoval v razvedrilnih oddajah nacionalne televizije (takrat še TV Ljubljana – glej posnetek).
Prevara! S članstvom v društvu obljubljajo diplomatski potni list za prehajanje meje
https://mariborinfo.com/novica/slovenij...
Društvo Belis svojim članom izdaja domnevne diplomatske potovalne listine, s katerimi lahko nemoteno prehajajo državno mejo. Mnogi so svoje uspešne podvige celo dokumentirali s posnetki.
Po spletu so zaokrožile objave uporabnikov, ki se ponašajo z imetništvom diplomatskih listin, s katerimi lahko brez težav prehajajo meje sosednjih držav. Gre za člane društva Belis, društva, ki prav vsem pridruženim članom obljublja diplomatske potne listine.
Toda kdo je v resnici Mihael Bellis? Kot je mogoče opaziti, ima na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani svojo kopirnico in papirnico (Elis center). Toda to ni njegovo pravo ime. Izvirno se namreč imenuje Miran Plohl, ki se je kakih trideset let nazaj ukvarjal z rokohitrstvom in celo gostoval v razvedrilnih oddajah nacionalne televizije (takrat še TV Ljubljana – glej posnetek).
Prevara! S članstvom v društvu obljubljajo diplomatski potni list za prehajanje meje
Društvo Belis svojim članom izdaja domnevne diplomatske potovalne listine, s katerimi lahko nemoteno prehajajo državno mejo. Mnogi so svoje uspešne podvige celo dokumentirali s posnetki.
Po spletu so zaokrožile objave uporabnikov, ki se ponašajo z imetništvom diplomatskih listin, s katerimi lahko brez težav prehajajo meje sosednjih držav. Gre za člane društva Belis, društva, ki prav vsem pridruženim članom obljublja diplomatske potne listine.
A to je med Avstrijo in Slovenijo? :D hahaha
p1nky ::
Saj je ze nekdo drug prej nalepil, samo k temu bellisu spada se to (res je link od nore24), ampak je dejansko res, vsaj glede smrti otroka in savine, sem se drugje preverila)
https://nova24tv.si/video-sokantno-gver...
https://nova24tv.si/video-sokantno-gver...
Korona časi in diplomati z diplomatskim potnim listom so bili imuni na koronavirus.
p1nky ::
Kot kaze, so razni morilci "po pomoti" kar popularni lahko, tale je ze drugi po pipiju ki sem ga opazila
Kje mi zivimo res....
Kje mi zivimo res....

endelin ::
Golob je že šel kneelat do Macrona da se mu zahvali za podporo? Taisti macron ki je precej brutalno koncal proteste rumenih jopičev ;) sami hudi liberalci haha. Ko nam ne gre pa dobite palico.
Korona časi in diplomati z diplomatskim potnim listom so bili imuni na koronavirus.![]()
Še to sem pozabil dopisat. Med korono več kot pol leta nisem mogel narediti stika z mamo, katera še danes živi v Avstriji. Hvala Janša, tega se nikoli ne pozabi in od mene ne boš nikoli dobil glasa, čeprav sem letos volil bolj v desno (Logarja) in na naslednjih volitvah se bom odločal (predčasnih) med Demokrati in NSi to že sedaj vem, če se ne pojavi kakšen bolj primeren. Janše ne bom obkrožil nikoli!
Korona časi in diplomati z diplomatskim potnim listom so bili imuni na koronavirus.![]()
Še to sem pozabil dopisat. Med korono več kot pol leta nisem mogel narediti stika z mamo, katera še danes živi v Avstriji. Hvala Janša, tega se nikoli ne pozabi in od mene ne boš nikoli dobil glasa, čeprav sem letos volil bolj v desno (Logarja) in na naslednjih volitvah se bom odločal (predčasnih) med Demokrati in NSi to že sedaj vem, če se ne pojavi kakšen bolj primeren. Janše ne bom obkrožil nikoli!
To se zahvali eu in njihovim direktivam Jajo je samo izvrseval ukaze. Vsi bi prav vsi bi delal na oblasti delal isto
Se pa vidi, da je Golob na prejšnjih volitvah kar za veliko glasov oropal Resni.co in Stevanovića.

gruntfürmich ::
Malidelničar je izjavil:
Se pa vidi, da je Golob na prejšnjih volitvah kar za veliko glasov oropal Resni.co in Stevanovića.se ne strinjam. prejšnje volitve je sploh bilo presenečenje da je stevo toliko dobil. sam sem pričakoval totalen poraz. letos pa me je res presenetil.
ampak prejšnje volitve pa je stevo bil zelo požrešen, ker je bil plan da gredo VSE male stranke na eno listo, on pa je to razbil. in če sešteješ vse procente, bi takrat vsi mali skupaj prešli prag 4%.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
primoz4p ::
Prvak SDS Janez Janša je na današnji novinarski konferenci opozoril na številne domnevne nepravilnosti na nedeljskih parlamentarnih volitvah in napovedal pravne postopke za njihovo izpodbijanje. V stranki poudarjajo, da celotnega volilnega izida ne bodo izpodbijali, bodo pa vlagali pritožbe na posameznih voliščih, kjer naj bi zaznali nepravilnosti.
V sporočilu za javnost so zapisali, da so zbrali poročila o nepravilnostih iz vse države in tujine, pri čemer izpostavljajo:
* neažurirane volilne imenike, zaradi katerih so vabila na volitve prejemale tudi že več let pokojne osebe,
* nezadostno število glasovnic na številnih voliščih, kar je povzročilo čakanje volivcev in v nekaterih primerih tudi odhode brez oddanega glasu,
* množične težave pri glasovanju iz tujine, kjer številni volivci glasovnic sploh niso prejeli ali pa so jih prejeli prepozno,
* primere, ko so posamezniki prejeli več glasovnic,
* netransparentno glasovanje po pošti brez sledljivosti in brez osnovnih varovalk, kot so oštevilčene glasovnice,
* nedopustno ravnanje z volilnim materialom, vključno z odnašanjem skrinjic z glasovnicami med samim glasovanjem,
* resne tehnične in vsebinske napake na spletni strani Državne volilne komisije, kjer je prihajalo do nenavadnih sprememb podatkov,
* nepravilno prikazovanje izvoljenih kandidatov po listah,
* neenotno in pravno sporno odločanje volilnih komisij glede pritožb
https://nova24tv.si/jansa-stevilne-nepr...
V sporočilu za javnost so zapisali, da so zbrali poročila o nepravilnostih iz vse države in tujine, pri čemer izpostavljajo:
* neažurirane volilne imenike, zaradi katerih so vabila na volitve prejemale tudi že več let pokojne osebe,
* nezadostno število glasovnic na številnih voliščih, kar je povzročilo čakanje volivcev in v nekaterih primerih tudi odhode brez oddanega glasu,
* množične težave pri glasovanju iz tujine, kjer številni volivci glasovnic sploh niso prejeli ali pa so jih prejeli prepozno,
* primere, ko so posamezniki prejeli več glasovnic,
* netransparentno glasovanje po pošti brez sledljivosti in brez osnovnih varovalk, kot so oštevilčene glasovnice,
* nedopustno ravnanje z volilnim materialom, vključno z odnašanjem skrinjic z glasovnicami med samim glasovanjem,
* resne tehnične in vsebinske napake na spletni strani Državne volilne komisije, kjer je prihajalo do nenavadnih sprememb podatkov,
* nepravilno prikazovanje izvoljenih kandidatov po listah,
* neenotno in pravno sporno odločanje volilnih komisij glede pritožb
https://nova24tv.si/jansa-stevilne-nepr...
driftwood ::
takrat ne bi ti mogel v avstrijo v vsakem primeru, ker te tudi avstrijci ne bi not spustili.
ampak, zagovarjam tezo, da nekdo pa mora biti krivec. očitno je zate janša kriv za vse tvoje življenske tegobe.
gruntfürmich - Opa, tega pa nisem vedel, za plan, da so se menili. A je to res? S kom bi pa Stevo takrat 2022 šel, z Gibanjem za zdravo družbo, ki je bilo anti-cepilsko in je dobilo 21k glasov? To bi bilo potem dovolj skupaj s takratnim rezultatom Resni.ce (34k) za vstop v DZ.
Od anti-cepilskih si imel potem še bolj zarotniško Za ljudstvo Slovenije od Anice Bidar (a se je kdo še spomni?), oni so dobili 8k.
Btw. v primerjavi z letošnjimi strankami pod pragom so osmoljenci iz 2022 imeli res ful dobre rezultate po številu glasov. Takrat je šlo ogromno glasov v nič. Si predstavljate, da GS dobi takrat bistveno manj in bi dobili noter še ene 4-5 strank?
Od anti-cepilskih si imel potem še bolj zarotniško Za ljudstvo Slovenije od Anice Bidar (a se je kdo še spomni?), oni so dobili 8k.
Btw. v primerjavi z letošnjimi strankami pod pragom so osmoljenci iz 2022 imeli res ful dobre rezultate po številu glasov. Takrat je šlo ogromno glasov v nič. Si predstavljate, da GS dobi takrat bistveno manj in bi dobili noter še ene 4-5 strank?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Gregor P ::
Zdaj se bodo šele pokazale politične spretnosti Goloba, ali je tak kot njegov vzornik 10% ali lahko preseže lastni ego. Ker zadnjič je bil v veliko boljši poziciji za "sončnega kralja".
Sicer v utopiji bi bilo daleč najbolje za tistega od teh dveh pretendentov, torej za eno ali drugo stran, da oba veljaka odstopita od položaja PV in to funkcijo prevzame nekdo drug - npr. pri desni koaliciji Logar (v smislu da se drži predvolilne obljube nesodelovanja z JJ); pri levi pa lahko dajo Prebiliča, in prav tako vzamejo Demokrate (ker zopet se Logar tako drži predvolilne obljube nesodelovanja z RG).
Sicer v utopiji bi bilo daleč najbolje za tistega od teh dveh pretendentov, torej za eno ali drugo stran, da oba veljaka odstopita od položaja PV in to funkcijo prevzame nekdo drug - npr. pri desni koaliciji Logar (v smislu da se drži predvolilne obljube nesodelovanja z JJ); pri levi pa lahko dajo Prebiliča, in prav tako vzamejo Demokrate (ker zopet se Logar tako drži predvolilne obljube nesodelovanja z RG).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Malidelničar je izjavil:
gruntfürmich - Opa, tega pa nisem vedel, za plan, da so se menili. A je to res? S kom bi pa Stevo takrat 2022 šel, z Gibanjem za zdravo družbo, ki je bilo anti-cepilsko in je dobilo 21k glasov? To bi bilo potem dovolj skupaj s takratnim rezultatom Resni.ce (34k) za vstop v DZ.
Btw. v primerjavi z letošnjimi strankami pod pragom so osmoljenci iz 2022 imeli res ful dobre rezultate po številu glasov. Takrat je šlo ogromno glasov v nič. Si predstavljate, da GS dobi takrat bistveno manj in bi dobili noter še ene 4-5 strank?![]()
Stevi je namerno ciljal da pride notr s protesti. In tisti antivax shod je bila popolna priloznost da se ga spozna. Vmes enkrat na protestih je pa kar zginu sam kle je meu podporo jankovica da ga je u Lj lahko sral kot ga je. To so gledal v prihodnost. Brez teh protestov stevija ne bi noben poznal. Plus pa je da je srb in gabta manjsina dobro podpira. Prekasa pa on Goloba pa Jajota v vsem sam notr se ni bil zdej pa je.
Pa dodam se da stevanovic ma ornk podzemlje za sabo. Mafijo z veliko zacetnico.
Pa da me Samuel spet ne bo brisal dva sta prisla na njegovo konvencijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
Aja btw. če koga zanima.
Tole so izvoljeni poslanci Demokratov in Resni.ce:
Kdo so poslanci Demokratov in Resni.ce - in kako trdni so v resnici?
https://www.zanima.me/kdo-so-poslanci-d...
Tole so izvoljeni poslanci Demokratov in Resni.ce:
Kdo so poslanci Demokratov in Resni.ce - in kako trdni so v resnici?
https://www.zanima.me/kdo-so-poslanci-d...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 157799 (99030) | T440 |