» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
24 / 29
»»

pujsekpepe ::

Kako stojijo vladna poganja? So ministri pripravljeni?

Daniel ::

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, ni doktor, narobe si prebral

Sem res budala. Narobe prebral. Ni še doktor, ampak že osem let dela doktorat. 9 let vozniškega, 8 let doktorat...Če česa takemu človeku ne moreš očitat je to vztrajnost. Ob tem, da v prostem času preganja Janšo in še razkriva Izraelce. :))

No, pametni par stopenj kar preskočijo, recimo Logar
https://www.dnevnik.si/mnenja/odprta-st...

Golob je bil boljši, takšen talent, da je kar razrede preskakoval. Te sposobnosti se sedaj izjemno odražajo v prosperiteti naroda in nezadržni gospodarski rasti.

dronyx ::

Meni se zdi velika škoda, če Levice ne bo v novi vladi. V Italiji bodo menda uvedli, da boš lahko vzel bolniško tudi za oskrbo domače živali, recimo če zboli pes. To bi Levica po moje tudi pri nas zlahka uvedla, saj je vlada do sedaj praktično izvajala njihov program, čeprav so bili najmanjša stranka.

nejclp ::

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

Sem res budala. Narobe prebral. Ni še doktor, ampak že osem let dela doktorat. 9 let vozniškega, 8 let doktorat...Če česa takemu človeku ne moreš očitat je to vztrajnost. Ob tem, da v prostem času preganja Janšo in še razkriva Izraelce. :))

Golob je bil boljši, takšen talent, da je kar razrede preskakoval. Te sposobnosti se sedaj izjemno odražajo v prosperiteti naroda in nezadržni gospodarski rasti.

Jasno, razrede preskakovat je znak, da si glup, preskočit stopnje in vpis magisterija brez predhodne univerzitetne izobrazbe, to je pa znak visokega IQja.

harmonkar9 ::

delavec44 je izjavil:

kzzzz je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Glede na to, da je glasovanje tajno, je nabijanje okoli izobrazbe volilcev glede na stranko malo mimo...

Izhodne ankete so bile ekstremno natančne, glede na to, da so iste ankete gledale demografijo, ne vem, zakaj je to nabijanje in mimo ...

Ma ekstremno natančne ja. Vsa volišča so zajele, tudi tiste, ki niso želeli odgovarjati. Na koncu so pa podatke preverili z osebnim dokumentom.

Mediana je podkupljena in ne zna anket delat. Če koga zanima, katere ankete so najbolj natančne, naj kar nas domoljube vpraša.

bm1973 ::

karafeka je izjavil:

Po drugi strani pa so bili mladi s to korupcijo veliko bolj seznanjeni.

Sam potem pa volijo za Stevanovića...

Ne vem kdo je tu nor :).
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

Jasno, razrede preskakovat je znak, da si glup, preskočit stopnje in vpis magisterija brez predhodne univerzitetne izobrazbe, to je pa znak visokega IQja.

Ne razumem te. Pohvalim ti šefa, da bi ti polepšal dan, ti pa tako.

bm1973 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Po drugi strani pa so bili mladi s to korupcijo veliko bolj seznanjeni.

Sam potem pa volijo za Stevanovića...

Ne vem kdo je tu nor :).

Volilna baza Stevanovića je dost specifična.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

Jaz jih kar nekaj poznam, ki imajo srbsko poreklo in so v preteklosti leteli na predčasne volitve dat glas SD. Ta stranka je za njih bila nekakšen simbol starih časov jugovine. In ti so sedaj dali glas komu? Stevanoviću. SD lahko tudi tu išče manjko glasov.

Miki N ::

Ma to nima nobene memetske vrednosti.

Recimo takoj pride na misel bolj "catchy" napis "NE LEVO, NE DESNO - U PIČKOMATER!"

Pa saj ni tako težko, eni so res antitalenti.

Magic1 ::

Kaj je že s tem Stevanovićem? Okoli se nekaj govori, da je sumljivc. Nisem na tekočem, sam bi bilo dobro vedt če je dobil 6%.
Magic

Daniel je izjavil:

Kakšnega šefa? Bo šel v koalicijo z Nsi in Demokrati in zamenjal politiko, pa boste ploskali kot tjulenčki.

harmonkar9 ::

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kakšnega šefa? Bo šel v koalicijo z Nsi in Demokrati in zamenjal politiko, pa boste ploskali kot tjulenčki.

Pravi domoljubi ne bomo nič ploskali pri taki izdaji Gospoda Janše

endelin ::

Kaj je že bila kdaj v evropi vlada skrajne levice in skrajne desnice ali bi bili prvi?:)) kako bo golob to opravičeval pred liberalci v evropi?

Iz tega razloga mislim da bo vskočil Logar ki mu bolj koristi sodelovanje v vladi kot opozicija.lahko je minister ali nič

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Golobu ni treba nic opravicevat. Sestavil bo vlado in pripeljal bencin iz Romunije

kzzzz ::

Janša je pa seveda tak cuck, da še naprej imitira Trumpa. Njegova lista "nepravilnost" je prepisana od Trumpa iz 2021. Največji klošar Slovenije, če je pušjona, se volitev ne prizna, če bi bila zmaga, bi bile to najlepše in najbolj pravilne volitve vseh časov.

Jelincicu je uspelo narediti dve vili s sodelovanjem z levimi v času lds.
Stefanovicu lahko isto uspe z novi lds:))

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Torej je šef. Ok. Saj to vsi upamo, da bo zamenjal politiko. Je pa za to bolj malo možnosti, ker potem ne moreš toliko biznisirati zraven. Ali pa recimo nekaj obljubljati, česar niti koalicijski partnerji še niso slišali.

johnnyyy ::

dronyx je izjavil:

Meni se zdi velika škoda, če Levice ne bo v novi vladi. V Italiji bodo menda uvedli, da boš lahko vzel bolniško tudi za oskrbo domače živali, recimo če zboli pes. To bi Levica po moje tudi pri nas zlahka uvedla, saj je vlada do sedaj praktično izvajala njihov program, čeprav so bili najmanjša stranka.

Večina ljudi se ne zaveda da je sistem "zero sum game". Pač če hočemo imeti bolniško zaradi psa, pomeni da bomo to tudi plačali, vsi po vrsti. Politiki ne bodo dali nič iz svojega žepa. Oni bodo samo malce vzeli za svoje delovanje od skupnega denarja.

kzzzz je izjavil:

Janša je pa seveda tak cuck, da še naprej imitira Trumpa. Njegova lista "nepravilnost" je prepisana od Trumpa iz 2021. Največji klošar Slovenije, če je pušjona, se volitev ne prizna, če bi bila zmaga, bi bile to najlepše in najbolj pravilne volitve vseh časov.

Največji klošarji so tukaj izpadli mediji, ko so povsem nehali skrivati opredeljenost medtem, ko se narodu prodajajo kot neodvisni. A eriko je že kdo našel?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

endelin je izjavil:

Jelincic bo se vedno prejemal 120 k neto za 4 leta. Kolk bo stevo uspel spumpat je vprasanje ker se bliza bankrot.
Trojka bi bila najbolj smiselna v tej zdesetkani, pokradeni in zapufani drzavi

primoz4p ::

Janša: Toliko volilnih nepravilnosti, kot jih je bilo tokrat, ni bilo še nikoli
https://n1info.si/volitve-2026/kaj-po-n...

Stevanovic pomoje sedaj naliva dom perignon saj ve da je eksistenca zagotovljena.
Če ostane v opoziciji zelo velika verjetnost tudi čez 4 leta da mu uspe ponovno.
Če gre v vlado pa itak nima veze kaj bo cez leta

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Stevanovic pomoje sedaj naliva dom perignon saj ve da je eksistenca zagotovljena.

Valda skupaj s srbsko manjsino pa jankovicem. Da ostalega podzemlja ne omenjamo. Tole je hujs kot v srbijo kar je zdj gor prslo. Srbija ima mafijo v drzavi slovenijo vodi srbska mafija

harmonkar9 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Pravi domoljubi ne bomo nič ploskali pri taki izdaji Gospoda Janše

To imaš pa prav, sem prezrl. Levaki smo manj lojalni, ne čutimo take ljubezni do vodij, kot jo na desni, kaj češ.

Vlada
Svoboda
Levica
Sd
Logar

Mislim da deep state ki je dejanski zmagovalec teh volitev preigrava to opcijo.

Ostalo so nianse

Zgodovina sprememb…

A je to dost?

bbbbbb2024 ::

pujsekpepe je izjavil:

A je to dost?

46 glasov. V tem kontekstu je dovolj. A Logarjeva širina potem nima vrednosti. Ni to tretja pot. Verjetno volilci Demokratov ne bodo super srečni.

Zgodovina sprememb…

Logar bo cez 4 leta tko al tko zunej

Že zdej je zunaj, če se ne zdeala

Ni. Ker bo en od njegovih odstopil in ga bo Logar zamenju

To pomeni, da je trenutno zunaj, bo pa notri, če nekdo od njegovih izstopi - kot sem napisal, če se ne zdeala, ali z enim svojim ali pa drugače

mtosev ::

primoz4p je izjavil:

Janša ima preveč časa očitno.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

c3p0 ::

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

A so ti volilci pol v teh štirih letih nardil srednjo šolo, al kaj misliš s tem?

Namenoma zavajaš. Najdi nove podatke iz 2026 in jih objavi. Aja, nočeš, ker ne grejo v tvojo agendo.

Struktura volilcev se spreminja. Tako kot je Golob sedaj dobil upokojence.

ooo lej, sej je že

https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...

Tu še bi ločil družboslovce in naravoslovce, še posebaj pa bi dal FDV in druge "krožek" fakse.

delavec44 ::

mtosev je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Janša ima preveč časa očitno.

Njemu je to služba. Tebi?

pujsekpepe je izjavil:

Logar bo cez 4 leta tko al tko zunej

Anže Logar je že v teh letih ko mora začet kalkulirat, kako dočakat penzijo. Pri 60 letih sigurno ne bo šel delat nekaj resnega, prvič v življenju. če gre zdaj v koalicijo, verjetno dobi ministrsko mesto. zelo verjetno zunanje. Naslednje volitve pa ne pride več v parlament. Če je pameten si bo v pogodbo dal klavzulo, da ga po koncu mandata čaka neka pozicija na Slovenskih železnicah. Tam vzamejo praktično vse odslužene politike. Do penzije je potem laganina za kakšnih 5k na mesec, kar pa ni slab denar. ;)

kzzzz je izjavil:

To pomeni, da je trenutno zunaj, bo pa notri, če nekdo od njegovih izstopi - kot sem napisal, če se ne zdeala, ali z enim svojim ali pa drugače

Baje se je ze

EU_zamašek- ::

pujsekpepe je izjavil:

endelin je izjavil:

Jelincic bo se vedno prejemal 120 k neto za 4 leta. Kolk bo stevo uspel spumpat je vprasanje ker se bliza bankrot.
Trojka bi bila najbolj smiselna v tej zdesetkani, pokradeni in zapufani drzavi

Daj nehat blodit s to trojko. Vsi na Zahodu tiskajo kot nori, že nekaj časa.
Pa Švabe skoz nekaj rešujemo.

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Baje se je ze

Vir?

Desničarji, pozabite že, da Janša ni zmagal...

Levičarji, sprijaznite se, da nove leve vlade ne bo...

Nove volitve...

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Baje se je ze

Vir?

Ma sem prej nalimal kdo je blo na xu se me ne da iskt

bm1973 je izjavil:

Nove volitve...

JJ je relativni zmagovalec teh volitev

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

bm1973 je izjavil:

Nove volitve...

Nas res čaka nova sezona nanizanke "Gospod Janša in Golob"?
A lahko saj dobimo nove trol fore na Forumu? Ali saj nove trol persone? Teh sem že sit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Mi lahko nekdo razloži, kako bi nekemu tujcu pojasnil, da ima država, polnopravna članica EU, tudi stranko, ki se imenuje Freedom Movement? :|

Ime nanizanke bo Palomar Gargamel :)).

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Baje se je ze

Vir?

Lol, folk, ki verjame random x profilom in jih navaja kot vir, svet je res v kurcu

EU_zamašek- ::

Janša je v zatonu.
V Prekmurju ga šišal Taubi.
Nič čudnega, ker ima Orban skomine po meji na Muri, SD tudi zelo mlačni, recimo po aferi v soboški knjižnici, prepozno se oglasil zgolj Kučan.
Tudi dogajanje v Gazi vpliva na to, in seveda Oranžni.

Zato se je tudi Logar pred časom odločil tako kot se je ...

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

kzzzz je izjavil:

Baje se je ze

Vir?

Lol, folk, ki verjame random x profilom in jih navaja kot vir, svet je res v kurcu

Priblizno tolk kot slovenski cirkus in cakanje na bencin lol

Menda je 10.000 neveljavnih glasovnic. To se mi zdi ogromno in ne glede na to, da imajo volilno pravico tudi tisti, ki niso opravilno sposobni. Jaz bi šel te še enkrat štet in preverjat, kaj je z njimi narobe in ali se res ne da razbrat volje volivca. Da toliko ljudi ni sposobno obkrožit neke številke pred stranko je pa zaskrbljujoče po moje. Je pa res, da pri toliko priseljencih, vsi verjetno ne razumejo jezika. Ali tem kdo pomaga na voliščih pojasnit, kaj v bistvu morajo naredit?

2022 jih je bilo 15k, tako da ne vem, kako je to ogromno in na čem to baziraš

kzzzz je izjavil:

2022 jih je bilo 15k, tako da ne vem, kako je to ogromno in na čem to baziraš

10.000 se ti ne zdi veliko? Saj tu ni šlo za reševanje shrodingerjeve enačbe. Samo za obkrožit eno številko na listu. :))
««
24 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157788 (99019) T440

Več podobnih tem