» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
23 / 29
»»

endelin ::

Brez skrajnežev ampak s koruptvnimi kriminalnci:))

Haha uravnoteženo je rekel kjer ima levica 35 stolov. To ni uravntežena koalicija

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

pujsekpepe ::

Kako brez skrajnezev ce mas pa goloba not
Pa nsi ne bo sel nikol notr sam stevo pa logar.

To je vse kot game of thrones serija. Dl cajta kot ne bo vlade dl cajta ne bodo novih davkov nabijal

Zgodovina sprememb…

Zraven svobode v kompletu dobiš tudi SA paravojsko 8 marec in ostalo delomrzno kliko. Dvomim da imajo Nsijevci namen podpirati obvodna financiranja za te tuje agente

Zgodovina sprememb…

Goran10 ::

Dober so volilci ene in druge zajebal:))

Malo naj se Nsi spomni na Dars.
Če bodo šli s kamarilo v koalicijo jih bodo pred t.i. "volitvami" (če še bodo) pojebali in vse neuspehe vrgli na Nsi.

primoz4p ::

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

A so ti volilci pol v teh štirih letih nardil srednjo šolo, al kaj misliš s tem?

Namenoma zavajaš. Najdi nove podatke iz 2026 in jih objavi. Aja, nočeš, ker ne grejo v tvojo agendo.

Struktura volilcev se spreminja. Tako kot je Golob sedaj dobil upokojence.

ooo lej, sej je že

https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...

Korelacija je stem, da je SDS starostni skupini 18-24 let dobil 25,5 odstotka glasov volivcev in da se poklicno izobraževanje ne zaključi pred 18 letom starosti, volitve pa tudi niso bile po juniju.

Osnovnošolsko izobraževanje je obvezno in traja devet let.
Otroci se v 1. razred osnovne šole vpišejo v koledarskem letu, ko dopolnijo 6 let. Tako otroci v prvi razred osnovne šole vstopajo stari od pet let in osem mesecev do šest let in osem mesecev.

https://www.gov.si/teme/o-osnovni-soli/

6 + 9 + 3 = 18
6 + 9 + 4 = 19

Predvsem ob analizi rezultatov vzporednih volitev, ki sicer lahko odstopajo od dejanskih, bode v oči struktura volivcev od 18 do 24 let, ki je bila tokrat bolj naklonjena desnim strankam. SDS je tako v starostni skupini 18-24 let dobil kar 25,5 odstotka glasov volivcev, sledijo Svoboda (16,8 %) in zavezništvo NSi, SLS in Fokus (13,4 %), Resnica (8,9 %), Levica in Vesna (8,5 %) ter Demokrati (8,3 %) in SD (6 %).
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/jasno...

Lepo vedeti da visoki izobraženi podpirajo korupcijo svobode?

Musashi ::

lej endelin, sds je spušu, ni teorije da JJ vodi vlado, prej se pomiriš s tem, lažje boš živel

Daniel ::

Da da, ker leve stranke močno vodijo...

Saj sem napisal. Rezultat je prijetno presenečenje za desne stranke. Glede na goebels propagando in sovjetsko manipulacijo (cmon dej poglejte članke zadnja dva dni v mainstream kako so razni 8 marec strašili ljudi, seveda oz desne so vse ignorirali hahaha a to je demokracija kjer se odločamo ob dejstvih) v zadnjih dneh v mainstream medijih je rezultat odličen. Brez tega inženiringa sem prepričan da bi bilo drugače. Ampak ja, z nepoštenimi volitvami se je treba sprijazniti.

Zgodovina sprememb…

link_up ::

to je verjetno muffinlady rekla...
In and Out

Tud golob bo spokal se prej bos pa cutil grcijo v sloveniji oz bankrot ker od nje ne bo ostalo nic. Racunam da mesec not ostane

Kle je blo samo da ni jansa - socialci in javni sektor samo da ni golob - tisti ki delajo in nekaj ustvarjajo torej Sds

Zgodovina sprememb…

Jebat ga. Desnica se je borila z levico in mediji. Izgleda je kamarili tekla res voda v grlo da so šli msm na dno dna in tudi uradno postali fake news

Naslednijh 48 ur bo najhujših
Ahaha in takšni naslovi. Nek random svetovalec in kolega od kolačeve se tudi znajde tik pred volivnim molkom v medijih. Drhal od novinarjev sploh ni skrivala kdo kora zmagati
Naravnost prizadeto

Tadej ostrc bo odstopil in not pride Logar. Logar dvomim da se bo zdj skurbaril z golobom

primoz4p ::

Novica je že stara. Sem že predčasom opozoril nanjo
Šele sedaj je prišla v MSM in hitro poniknila.
Linkam, da ne gre v pozabo

Nekdanji okoljski minister svetuje požige, za kar so globe do 4500 evrov

Nekdanji, sicer le nekajmesečni minister za okolje in prostor v Šarčevi vladi Jure Leben, zdaj pa v kabinetu predsednika vlade Roberta Goloba kot državni sekretar, zadolžen za okolje, prostor in podnebje in tudi kandidat za poslanca na listi Gibanja Svoboda, ki v parlament sicer ni prišel, je na svojem Facebook profilu objavil za marsikoga sporen posnetek z zelo poenostavljenim nasvetom, zakaj vsako leto požge travno površino na svojem zemljišču.

Pravi, da verjame v naravno gnojenje, zato vsako pomlad suho travo zakuri. V več kot 10 zadnjih letih je ugotovil, da je zaradi požiga trave vsako pomlad več rožic, veliko ptičev, predvsem pa divjih jagod. Svetuje še, da se "izogibajmo nepotrebnemu obremenjevanju okolja, sledimo osnovnim naukom narave".

Meni je itak vseeno kaj naredi logar ali nsi ali kdo drug.
To so zadnje "volitve" ki sem jih bolj aktivno spremljal.
Zadnji dnevi so pokazali da pri nas ni demokracije.
Razočaral me je odziv vseh vpletenih na korupcijo. Zame je to postala ničvredna lopovska država - ne zaradi lopovov ampak odziva medijev in institucij. Gabi se mi država kjer se lovi tistega ki pokaže na kriminalca in dokaz da živimo v kriminalni meki.
Mentalno je drugače kot pred volivno kampanjo. Saj veste ko ti nekaj preklopi. Enostavno se mi država obrača zaradi tega.

Če bi imel več denarja bi spizdil nekam na sever da se rešim tega "balkanskega raja in posla"

Preprosto je filozofija zame drugacna kot je bila 3 tedne nazaj

Golob bo vladal dokler bo hotel seveda. Saj ne bo imel nobenih kontrol več. Že sedaj so mediji bolj v njegovi riti kot vucicevi. kaj šele bo čez 4 leta... kritik že sedaj nima več. Svoboda govora hahahaha

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Glede na to, da je glasovanje tajno, je nabijanje okoli izobrazbe volilcev glede na stranko malo mimo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Js skoz pisem da je Romunija 10 let pred slovenijo. Je pa slovenija prva drzava ki je omejila tankanje. Prpravte se na bone za kruh ritke bodo pekoce

Zgodovina sprememb…

fujtajksel ::

Zmajc je izjavil:

Še najboljša kombinacija v dani situaciji bi bila: GS + SD + NSi + Logar

Pa imaš uravnoteženo levo desno sredinsko vlado narodne enotnosti brez skrajnežev. Samo kdo v politiki še dan danes dela to kaj je dobro za državo. Tako da je to neizvedljivo.

A to je široka koalicija proti Stevanoviću ;)

delavec44 ::

Musashi je izjavil:

lej endelin, sds je spušu, ni teorije da JJ vodi vlado, prej se pomiriš s tem, lažje boš živel

Kdo jo pa bo? A ne bodo še ene volitve...

Zanima me pa še ena stvar. Kako bo izgledalo polaganje računov za podkupovanje volivcev zadnjih nekaj mescev?:D
Višji ddv?
Dvig cen vinjet?
Kaj tretjega?

Saj veste. Zastonj kosil ni.

bm1973 ::

No, ste že pripravili kokice?

Al bo zmenjalo denarja zanje...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Telbanc ::

endelin je izjavil:

Zanima me pa še ena stvar. Kako bo izgledalo polaganje računov za podkupovanje volivcev zadnjih nekaj mescev?:D
Višji ddv?
Dvig cen vinjet?
Kaj tretjega?

Nič hudega ti ne bo, samo tvojo drugo nepremičnino in naslednje bomo obdavčili z 1.45%. Lahko boš tudi prodal.....:))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

endelin je izjavil:

Višji ddv?
Dvig cen vinjet?
Kaj tretjega?

Višji prispevek za dopolnilno ZZ.
Višji prispevek za dolgotrajno oskrbo.
Višji pufi.

Pocak no, prvo je treba bencin prpelat na pumpe

kzzzz ::

bm1973 je izjavil:

Glede na to, da je glasovanje tajno, je nabijanje okoli izobrazbe volilcev glede na stranko malo mimo...

Izhodne ankete so bile ekstremno natančne, glede na to, da so iste ankete gledale demografijo, ne vem, zakaj je to nabijanje in mimo ...

Edina pravilna vlada je in da se ne bomo delali lepe:
Svoboda levica sd in resnica

In naj se dokažejo. Enega puckota bodo že kupili. mislim da ne bo problem enega premamiti. Ali več

Glede na medijski prostor bo to dovolj za udobno vladanje. Afer itak ne bo in jih ne more biti, če gre neposredna korupcija skozi bo šlo skozi tudi vse ostalo.

Zgodovina sprememb…

kzzzz ::

Levica in Resnica nikoli ne bosta skupaj v koaliciji, stavim stotaka takoj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kzzzz ()

Jaz sicer bolj mislim da bo v vladi Logar. To je edin način da ostane relevanten v politiki. Sicer je on v politiki zaključil. Težko se je vrniti v dz

Zgodovina sprememb…

KAVINSKY ::

endelin je izjavil:

Edina pravilna vlada je in da se ne bomo delali lepe:
Svoboda levica sd in resnica

In naj se dokažejo. Enega puckota bodo že kupili. mislim da ne bo problem enega premamiti. Ali več

Glede na medijski prostor bo to dovolj za udobno vladanje. Afer itak ne bo in jih ne more biti, če gre neposredna korupcija skozi bo šlo skozi tudi vse ostalo.

45 mandatov

Pa resnica je preveč nekompatibilna stranka da bi kdorkoli z njo sodeloval. Še naši "desni" si ne delijo veliko vrednot z njo.

dronyx ::

pujsekpepe je izjavil:

Menda bomo za to angažirali vse vojaške cisterne za prevoz goriva. To, da naj bi bile samo štiri, je upam poskus šale.

Misty ::

DeeJay je izjavil:

kar je blo glasovanje tajno je večina takrat špekulirala, da sta manjkajoča glasova dala manjšinca, ker glede na vsa prejšnja glasovanja ni bilo druge možnosti, razen če je koga podkupil iz druge strani.
Sam vseen, kot vidiš glasova manjšincev štejeta tako kot glasovi ostalih in nima veze nobena tradicija.

Glede na to pomeni, da se nam letos lahko enostavno zgodi tretji krog, kot ga je imel Bajuk.

Iz kronologije DZ:
Junij 2000

1. 6.
Mandatar dr. Andrej Bajuk je vložil enako listo kandidatov za ministre kot v prvem poskusu oblikovanja prehodne vlade. Na javnem glasovanju je bila imenovana nova vlada. Potrditev vlade sta s prestopom omogočili poslanki Polonca Dobrajc (prej SNS) in Eda Okretič-Salmič (prej DeSUS).

nejclp ::

primoz4p je izjavil:

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

A so ti volilci pol v teh štirih letih nardil srednjo šolo, al kaj misliš s tem?

Namenoma zavajaš. Najdi nove podatke iz 2026 in jih objavi. Aja, nočeš, ker ne grejo v tvojo agendo.

ooo lej, sej je že

Korelacija je stem, da je SDS starostni skupini 18-24 let dobil 25,5 odstotka glasov volivcev in da se poklicno izobraževanje ne zaključi pred 18 letom starosti, volitve pa tudi niso bile po juniju.

Osnovnošolsko izobraževanje je obvezno in traja devet let.
Otroci se v 1. razred osnovne šole vpišejo v koledarskem letu, ko dopolnijo 6 let. Tako otroci v prvi razred osnovne šole vstopajo stari od pet let in osem mesecev do šest let in osem mesecev.

https://www.gov.si/teme/o-osnovni-soli/

6 + 9 + 3 = 18
6 + 9 + 4 = 19

Predvsem ob analizi rezultatov vzporednih volitev, ki sicer lahko odstopajo od dejanskih, bode v oči struktura volivcev od 18 do 24 let, ki je bila tokrat bolj naklonjena desnim strankam. SDS je tako v starostni skupini 18-24 let dobil kar 25,5 odstotka glasov volivcev, sledijo Svoboda (16,8 %) in zavezništvo NSi, SLS in Fokus (13,4 %), Resnica (8,9 %), Levica in Vesna (8,5 %) ter Demokrati (8,3 %) in SD (6 %).
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/jasno...

To si super naračunal, se pravi, med volivci, ki so stari 18 do 24 let je SDS dobil manj, kot je dobil od splošne populacije? 25,5% v starostni skupini do 24 let, na splošni polnoletni populaciji skupaj pa 27,9%?

Mislm, nikol ne bom razumel desnjakarske logike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

dronyx je izjavil:

pujsekpepe je izjavil:

Menda bomo za to angažirali vse vojaške cisterne za prevoz goriva. To, da naj bi bile samo štiri, je upam poskus šale.

Baje bo tudi posta slovenije pomagala

harmonkar9 ::

primoz4p je izjavil:

DeeJay je izjavil:

delavec44 je izjavil:

DeeJay je izjavil:

ooo lej, sej je že

Levaki že lažejo
, da pri Levici, Demokratih, Nsi in Resnici najmlajša skupina bolj prevladuje kot pri SDS, pa vseeno nobena druga stranka nima tako unikatne izobrazbene strukture kot SDS. Kot domoljub moram poudariti, da nimajo pojma, ampak je tvoja razlaga tista taprava.

Zgodovina sprememb…

Polda ::

Svinjarija na DVK ?

Bellis Mihael Facebook - https://www.facebook.com/story.php?stor...

ZA TAKOJŠNJO OBJAVO ???? SPOROČILO VSEM SLOVENSKIM IT PAMETNJAKOVIČEM - V POUK IN VEDNOST.
V zasebnem IT sektorju sem od leta 1985. Štiri desetletja, sem v prvih linijah bojišča, kjer so napake stale moj denar, moj ugled in moje podjetje. Pri meni ni bilo varnostne mreže in korporacije z redno plačo ali državnega proračuna; pri meni napaka ni bila zgolj par klikov v ticket sistemu, ampak vprašanje preživetja. Štekate to razliko v pristopu do IT tehnologije?
Zadnjih trideset let me ta država aktivno onemogoča pri samostojnem delu in razvoju tehnologije. Blokirali so mi internet. Bančne račune. Ne enega, vse v Sloveniji. Večkrat so mi brez razloga in protipravno pokradli vso tehnološko opremo. Tudi Društvu Belis so pod vlado JJ odnesli vse 23. 12. 2021 in do danes ta politični prasec ni vrnil ničesar. Odnesli vse od podjetja, od društva in še kompleten dom so izpraznili. Vse. Da bo jasno, odnesli in dobesedno pokradli so vse. Čez dva dni smo delali normalno, čeprav so upali, da nas več ne bo videti. Da sem preživel, sem moral biti vedno deset korakov pred vsemi. In še danes sem tukaj. Še vedno stojim. Sam sem snoval sisteme, izvajal procese in pisal skripte z algoritmi, o katerih se vam niti ne sanja - in to v času, ko vas, mladih strokovnjakov, še niti na svetu ni bilo. In potem se danes prikaže mladenčič z dvema letoma prakse, ki me s tistim pokroviteljskim, naučenim nasmeškom želi učiti, kako stvari strežejo? Dovolj mi je te slovenske IT farse pametnih hišnikov z IT metlo v roki in hišnikov državne infrastrukture, ki se ne zaveda kaj počne. Ne zaveda se ne tehničnih niti pravnih posledic ki jih prinaša vaše delo ljudem v vsakdanjem življenju. Naj vam nekaj razjasnim: niste IT znanstveniki, niste IT inovatorji in še manj, niste niti IT vizionarji. Večina vas je zgolj digitalnih hišnikov in vzdrževalcev ameriških skript ter ameriške tehnologije. Ste serviserji tujih orodij, ki jih brez navodil za uporabo ne bi znali niti zagnati, kaj šele razumeti njihovo jedro.
To, da ste zaposleni v zasebni firmi, ki je po nekem naključju, politični liniji ali zvezah dobila razpisni posel za vzdrževanje državne spletne strani, še ne pomeni, da ste požrli vso modrost tega sveta. Ravno nasprotno - večina vas ne vidi dlje od svojega vnaprej pripravljenega, sijočega vmesnika. Vaša >nanost je zgolj lepljenje tujih rešitev, medtem ko smo mi gradili sisteme iz nič, iz gole logike in binarne kode, ko vi še sanjali niste o tipkovnici.
Preden naslednjič odprete tipkovniška usta in se ukvarjate z lastnim neznanjem, da bi solili pamet nekomu, ki je v tem poslu preživel več, kot ste vi stari, in ki je preživel pritiske, ki bi vas zlomili v enem tednu, se poglejte v ogledalo. Priznajte si: niste arhitekti novega sveta, ste le najeta delovna sila za vzdrževanje tujih dvorišč.
Manj arogance in več spoštovanja do kilometrine, ki je vi ne boste prevozili niti v treh življenjih. Jaz nisem produkt YouTube tutorialov, jaz sem tisti, ki je to pot tlakoval. In sedaj še nekaj informacij za, kot pravijo pravni pouk ali IT tehnični pouk vsem gobezdačem na spletu, ki komentirate ad homini ali na objave.
Pred pričujočo analizo je nujno nasloviti na slovenske pametnjakoviče val IT (Internet Tehnologije) dezinformacij, ki jih na spletnih omrežjih širijo samooklicani zasebni IT strokovnjaki in mladeniči, ki komentirajo "na pamet" brez poznavanja globinske arhitekture sistemov. Mnogi, ki se danes izdajajo za poznavalce, so v resnici zgolj "hišniki državnih spletnih strani" - vzdrževalci z neskončno pomanjkljivim znanjem o tem, kaj določene skripte dejansko prinesejo v sistem. Njihova tehnična kratkovidnost spregleda dejstvo, da orodja, ki se na prvi pogled zdijo nedolžna, izvirajo iz metodologij, razvitih v ZDA za masovno profiliranje posameznikov. Ti "spletni hišniki" ne razumejo, da skripta ni le koda za štetje klikov, temveč orodje za psihografsko profiliranje, ki v ozadju določa politično usmerjenost in predvideva obnašanje volivca, kar je ključni predpogoj za kasnejšo manipulacijo rezultatov.
Tehnični pregled portala dvk-rs.si potrjuje implementacijo Matomo Analytics, vendar ne v standardni konfiguraciji. Medtem, ko površni opazovalci vidijo le statistiko obiska, forenzična analiza razkriva aktivno uporabo setUserId in perzistentnih piškotkov (npr. TS01984f50), ki imajo nastavljeno življenjsko dobo do leta 2033. Ta 128-bitni hash ni tam za varnost, temveč za dolgotrajno sledenje unikatnemu identifikatorju uporabnika skozi več volilnih ciklov.
V povezavi z GeoIP podatki sistem ne beleži le, da je nekdo obiskal državno ali drugo institucionalno spletno stran, temveč natančno in personalizirano, torej OSEBNO prepoznano: kateri volivec iz katerega poštnega okoliša se zanima za katero politično opcijo. To je tehnologija profiliranja, prenesena neposredno iz ameriških modelov digitalnega inženiringa, ki omogoča upravljavcu baze podatkov, da v realnem času prilagaja strategijo manipulacije glede na pričakovano in dejansko razpoloženje na terenu. Tisti, ki trdijo, da gre le za "običajno analitiko", ne razumejo koncepta agregacije podatkov za namene volilne prevare.
Statistični podatki o prometu na strežniku DVK ob 21:47 ne puščajo prostora za dvom. Sistem je ob 19:00 brez težav procesiral 100.000 sočasnih uporabnikov, kar dokazuje, da je infrastruktura (Load Balancer in Database cluster) pravilno dimenzionirana. Dejstvo, da se je stran sesula ob 21:47, ko je obremenitev padla na zgolj 20.000 uporabnikov, je tehnično nemogoče pripisati naključni napaki ali preobremenjenosti. To ni bil "glitch", temveč vnaprej načrtovan "Kill Switch". Forenzični dokazi kažejo na ročno ali programsko sproženo zaustavitev storitev (npr. preko SSH dostopa ali vgrajenega PHP pogoja die()). Namen tega umetno povzročenega mrka je ustvariti časovno okno, v katerem javnost in neodvisni opazovalci nimajo vpogleda v spreminjanje podatkov v realnem času. Medtem ko pametnjakoviči, torej "hišniki spletnih strani" na forumih razpravljajo o domnevnih DDoS napadih, so v ozadju tekli procesi, ki so pripravljali bazo za končno objavo prirejenih rezultatov.
Med izpadom (21:47-22:30) je prišlo do neposrednega posega v tabelo volitve_2026. Ker sistem DVK ne uporablja blockchain tehnologije ali kriptografskega podpisovanja transakcij (kot je to standard v digitalno naprednih demokracijah), so podatki v SQL bazi popolnoma nezaščiteni pred administratorjem s privilegiranim dostopom. Forenzična rekonstrukcija kaže na uporabo SQL ukazov UPDATE, ki so aritmetično zmanjšali glasove določenih strank (npr. SDS) in jih v ustreznem deležu pripisali favorizirani opciji (npr. Svoboda).
Druga uporabljena metoda bo bila "vnos poštnih glasovnic" v zadnjem trenutku. Skozi t.i. "črno luknjo" izpada bodo konec marca 2026 vneseni paketi glasov, ki nimajo sledljivega fizičnega izvora, saj digitalna baza PISRS ne omogoča neodvisnega preverjanja v realnem času. Tisti, ki slepo verjamejo uradnim pojasnilom o "tehničnih težavah", spregledajo, da digitalni sistem brez fizične revizijske sledi omogoča poljubno spreminjanje zmagovalca v nekaj sekundah z enim samim skriptnim zagonom.
Analiza infrastrukture DVK potrjuje, da sistem ni bil zgrajen za transparentnost, temveč naklepno in premišljeno za nadzor in manipulacijo. Od profiliranja volivcev z ameriškimi metodami do namernih sistemskih sesutij - vsak element te infrastrukture služi določenemu cilju prirejanja končnega rezultata in manipulaciji volinih glasov ter volje ljudstva. IT manipulira z voljo ljudstva!

Opozarjamo vladni IT oddelek in odgovorne zaposlene osebe, naj ne nasedajo površnim razlagam spletnih komentatorjev, ki nimajo dostopa do backend logik, nimajo dostopa do arhiva s hash prstnim odstisom na dan volitev in forenzičnih arhivov. Državne kriminalistične preiskovalne službe in ustrezno izobraženi analitiki (če sploh obstajajo v Sloveniji) pa morajo od DVK zahtevati takojšen dostop do dnevnikov Apache/Nginx, zahtevati takojšen dostop do MySQL general_log datotek za obdobje kritičnega izpada v času preštevanja glasovnic, kar je volja ljudstva. Brez teh uradnih preiskav (čeprav država sama sebe nikoli ne želi preiskovati!) dokazov -ostajajo volitve 2026 ne samo pravno predvsem tehnično neveljavne, rezultati pa plod algoritmične manipulacije, ne pa dejanske volje ljudstva.
Zgodovina in tehnika ne lažeta. Lažejo tisti, ki kodo upravljajo.

Ljubljana, 23. 3. 2026
mag. Mihael Bellis

Delovanje DVK ne povečuje ravno zaupanje v sistem. Ne sme biti niti najmanjšega suma v štetje oz celoten proces.

karafeka ::

Pa saj če malo pomisliš, je bila korupcija levih razkrita samo na družbenih omrežij, še na spletnih straneh največjih medijev, je bilo komaj kaj.
Obratno pa je bilo na soočenjih po TV, ko je bil golob čist kot solza, janša pa veleizdajalec.

Potem ni čudno, da so starejši, ki povečini gledajo oz. berejo te glavne medije, glasovali za goloba. Po drugi strani pa so bili mladi s to korupcijo veliko bolj seznanjeni.

Polda je izjavil:

Svinjarija na DVK ?

Bellis Mihael Facebook - https://www.facebook.com/story.php?stor...

Nova24 ga že podlo napada:
gverilski upornik Mihael Bellis je nekdanji župnik in oče, ki je do smrti izstradal svojega otroka!
https://nova24tv.si/splet-je-poln-lazni...

https://nova24tv.si/video-sokantno-gver...

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

...pa vseeno nobena druga stranka nima tako unikatne izobrazbene strukture kot SDS.

Danes sem nekje prebral, da je Nika Kovač doktor. Ne vem iz česa, ampak recimo. Ob tem sem se spomnil na vic, ko gre skupina slovencev na izlet v Bosno. V nekem manjšem kraju šofer ustavi avtobus in reče - pet minut postanka, če koga slučajno lulat, ali skoči kupit doktorat. :))

dronyx je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

...pa vseeno nobena druga stranka nima tako unikatne izobrazbene strukture kot SDS.

Danes sem nekje prebral, da je Nika Kovač doktor. Ne vem iz česa, ampak recimo. Ob tem sem se spomnil na vic, ko gre skupina slovencev na izlet v Bosno. V nekem manjšem kraju šofer ustavi avtobus in reče - pet minut postanka, če koga slučajno lulat, ali skoči kupit doktorat. :))

Ne, ni doktor, narobe si prebral

Zgolj natolcevanja, podobno kot pri Logarju, da je nezakonito pridobil stopnjo izobrazbe, ki mu ne pripada

https://www.dnevnik.si/mnenja/odprta-st...

Karafeka: ravno zaradi tega je meni nekaj kliknilo, ker so mediji ignorirali korupcijo, kot da se ni nič naredilo. Napisali so več člankov o tistih ki so opozorili na korupcijo kot o kriminalcih. Zadnje dni jo sploh niso omenili več
- To kaže da smo kriminalna država. Posledično je meni za to nesmiselno državo vseeno. Moj cilj je samo kako to državo čimbolj goljufati
- volitve so bile nepoštene saj ni objektivnega medijskega poročanja.

Golob lahko nekoga ustreli sredi ljubljane in boso že našli izgovor ali preprosto ignorirali

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Za tega "gospoda" sem že na več mestih zasledil, da je malo fiju fiju. Se zgodi, ljudje smo si različni.

endelin je izjavil:

Karafeka: ravno zaradi tega je meni nekaj kliknilo, ker so mediji ignorirali korupcijo, kot da se ni nič naredilo. Napisali so več člankov o tistih ki so opozorili na korupcijo kot o kriminalcih. Zadnje dni jo sploh niso omenili več
- To kaže da smo kriminalna država. Posledično je meni za to nesmiselno državo vseeno. Moj cilj je samo kako to državo čimbolj goljufati
- volitve so bile nepoštene saj ni objektivnega medijskega poročanja.

Golob lahko nekoga ustreli sredi ljubljane in boso že našli izgovor ali preprosto ignorirali

Šlo je za samoobrambo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Me zanim koliko člankov v MSM bi bilo če bi bili na posnetkih desni:)) secirali bi vsako besedo vsakega posnetka! In se spaševali zakaj niso objavljeni še preostali

se spomnimo vizjaka glede davkov? Msm so nabijali v nedogled.

Razkrivalcem bi v tem primeru res že gradili spomenik v lj:))

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

dronyx je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Levaki lažejo ne samo o doktoratih, ampak tudi o tem, da so srednjo šolo zaključili, samo da bi izpadli bolj izobraženi kot volivci SDS. Tipično levakarsko.

nejclp je izjavil:

Sem res budala. Narobe prebral. Ni še doktor, ampak že osem let dela doktorat. 9 let vozniškega, 8 let doktorat...Če česa takemu človeku ne moreš očitat je to vztrajnost. Ob tem, da v prostem času preganja Janšo in še razkriva top Izraelske špijune. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

Sem res budala. Narobe prebral. Ni še doktor, ampak že osem let dela doktorat. 9 let vozniškega, 8 let doktorat...Če česa takemu človeku ne moreš očitat je to vztrajnost. Ob tem, da v prostem času preganja Janšo in še razkriva Izraelce. :))

No, pametni par stopenj kar preskočijo, recimo Logar
https://www.dnevnik.si/mnenja/odprta-st...

Če mediji lahko pometejo takšno korupcijsko afero kot je bila veš, da ni demokracije in da volitve niso poštene.

Ampak da niti ne poročajo je absurd. In nekje na nivoju severne koreje usrežljivosti.

Zgodovina sprememb…

kzzzz je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Izhodne ankete so bile ekstremno natančne, glede na to, da so iste ankete gledale demografijo, ne vem, zakaj je to nabijanje in mimo ...

Ma ekstremno natančne ja. Vsa volišča so zajele, tudi tiste, ki niso želeli odgovarjati. Na koncu so pa podatke preverili z osebnim dokumentom.

harmonkar9 je izjavil:

Levaki že lažejo, da pri Levici, Demokratih, Nsi in Resnici najmlajša skupina bolj prevladuje kot pri SDS, pa vseeno nobena druga stranka nima tako unikatne izobrazbene strukture kot SDS. Kot domoljub moram poudariti, da nimajo pojma, ampak je tvoja razlaga tista taprava.

Itak, levaki smo pač glupi, pa gremo najprej pogledat delež nižje izobraženih in delež mlajših od 24let v volilni strukturi SDS, pa šele potem sklepamo. Desnjaki se s tem ne obremenjujejo.

endelin je izjavil:

Če mediji lahko pometejo takšno korupcijsko afero kot je bila veš, da ni demokracije in da volitve niso poštene.

Ampak da niti ne poročajo je absurd. In nekje na nivoju severne koreje usrežljivosti.

Firesnake je naredil zaznamek, ko sem rekel, da boste po volitvah jamrali, da so bile ukradene in rekel, da mi bo to dal pod nos, tko da je zdaj pravi čas.

Zgodovina sprememb…

««
23 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157788 (99019) T440

Več podobnih tem