» »

Katera bluetooth miška

Katera bluetooth miška

Yossarian ::

Rabim miško za prenosnik. Trenutna za 12 EUR mi je po nekaj mesecih začela prekinjat in ne dela dobro. Kaj se priporoča?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Gagatronix ::

Assass1n ::

Logitech M196 sem kupil v techtrade za 13€. Deluje ok, v uporabi je malo in je malo manjša, če te to ne moti.
Imaš še Pebble je vsaj po slikah malo večja.
M185 verjetno ni bluetooth.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

note ::

Poglej VXE R1 cord/2.4/BT (uradna stran). Cenejše verzije so okoli 20€ direkt od kitajcev, odvisno od popustov.

Na spletu se najde tudi veliko review-ov, youtube. Skelet je za vse modele isti, razlika je coating in elektornka.

Uporabljam navadno R in po kakšne pol leta uporabe brez vidnih znakov obrabe materiala, ni cheap plastika ki se lima, stikala so bp. Shell je dejansko zelo dobro narejen, nima špranje kjer počiva dlan in se ne nabira umazanija. Pleten kabel je soliden in ne moti pri uporabi. Nisem ravno testiral, vendar baterija po občutku drži kakšne 2-3 tedne redne uporabe, napolni pa se v manj kot uri. Software od miške je na spletu tako da ni treba nič naložit na pc.

twom ::

Kupiš Logitech MX Anywhere 3S na amazonu za 72 EUR (deluje več let vsakodnevno v službi, sicer 2-jka). Eno polnjenje baaterije zdrži pol leta, deluje pa na (skoraj) vsaki podlagi (ne deluje na vklopljeni tablici).

Šparej pa tam kjer se ti bo kej poznalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twom ()

Frgazor ::

Na logitech miškah se ob njihovi porazni kvaliteti izdelave absolutno splača šparat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32079286 (17986) yayo
»

Katera budget brezžična miška

Oddelek: Pomoč in nasveti
171567 (847) Klamzi
»

Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )

10032003 (13610) Kayzon
»

Vzdržljiva wireless miš

101322 (1044) klinker
»

brezžična miška za prenosnik

81504 (1346) gregor

Več podobnih tem