Forum » Loža » saditev konoplje
saditev konoplje
karafeka ::
Imam 5 semen nepoznane vrste. Baje zrastejo do 2 m.
Končni cilj je speč čokoladne kolačke.
Vmesni cilji, o katerih bi rad zvedel več informacij so:
1. Kako posadit semena, da bo kaj zrastlo?
Najprej v vodo, pa potem ko/če vzklijejo v lončke z zemljo? Se priporoča kak substrat oz. gnojilo?
Namen jih imam imeti na okenski polici na naravni svetlobi.
2. Kako dobit nadaljna semena oz. sadike za naslednjo sezono? Ali je možno imet poganjke ali pa so možna samo semena?
To mi je v bistvu prva skrb, da bom imel kaj posadit še v naslednjih letih.
Kakšni nasveti?
PS: Vem, da bi lahko vprašal prijatelja LLMa, ampak mi je bolj všeč kramljanje s soljudmi, pa čeprav tvegam zmerjanje in žalitve.
Končni cilj je speč čokoladne kolačke.
Vmesni cilji, o katerih bi rad zvedel več informacij so:
1. Kako posadit semena, da bo kaj zrastlo?
Najprej v vodo, pa potem ko/če vzklijejo v lončke z zemljo? Se priporoča kak substrat oz. gnojilo?
Namen jih imam imeti na okenski polici na naravni svetlobi.
2. Kako dobit nadaljna semena oz. sadike za naslednjo sezono? Ali je možno imet poganjke ali pa so možna samo semena?
To mi je v bistvu prva skrb, da bom imel kaj posadit še v naslednjih letih.
Kakšni nasveti?
PS: Vem, da bi lahko vprašal prijatelja LLMa, ampak mi je bolj všeč kramljanje s soljudmi, pa čeprav tvegam zmerjanje in žalitve.
streki ::
Vprasanje kaj bo iz teh semen.Lahko se zgodi da so moškega spola,ki pa so samo za stran.Kupi raje feminizirana(zenska) semena.
Ce so potrebe po kolicini vzames foto sorte,drugace pa kaksen avtomatik,sort imas malo morje
Jaz vedno kalim v zemlji,v fazi rasti in cvetenja pa dodajam hranila.
Uporabljam zemljo, ki zagotavlja dosti hranil za prvih par tednov rasti.
A to bos imel cel cas na okenski polici?Ali samo na zacetku?
lp
Ce so potrebe po kolicini vzames foto sorte,drugace pa kaksen avtomatik,sort imas malo morje
Jaz vedno kalim v zemlji,v fazi rasti in cvetenja pa dodajam hranila.
Uporabljam zemljo, ki zagotavlja dosti hranil za prvih par tednov rasti.
A to bos imel cel cas na okenski polici?Ali samo na zacetku?
lp
ChirkKarlle ::
Najbolj važna je genetika, vse ostalo je kot paradajz. Poganjke lahko delaš, kot klone, a le v vegetaciji. Cveti na foto periodo to je trigger.
Razlika med semeni in poganjki je, da s kloni ne igraš genetske loterije, je pa to bolj advanced in si za letos že prepozen. Klone bi moral rezat že zdaj iz momma plant, ki jo imaš notri celo zimo pod lučmi, da ne za zacveti torej več kot 16h svetlobe.
Razlika med semeni in poganjki je, da s kloni ne igraš genetske loterije, je pa to bolj advanced in si za letos že prepozen. Klone bi moral rezat že zdaj iz momma plant, ki jo imaš notri celo zimo pod lučmi, da ne za zacveti torej več kot 16h svetlobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlle ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 274244 (58827) | FireSnake |
| » | Ljubitelji paradižnikovOddelek: Loža | 7203 (4751) | barakus |
| » | [Vrtnastvo] (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11624 (10121) | martinc |
| » | Kako vzgojiti jagodoOddelek: Loža | 13932 (12389) | gringo22 |
| » | Presajanje sobnih rastlin...Oddelek: Loža | 2410 (2095) | Tarzan |