Forum » Kaj kupiti » 3COM NIC
3COM NIC
CANSER ::
Greetings!
A mi zna kdo povedat kaksna je razlika med:
3COM 3C905BTX PCI 10/100UT
in
3COM 3C905CTX PCI10/100UTP
10x!
CANSER out...
A mi zna kdo povedat kaksna je razlika med:
3COM 3C905BTX PCI 10/100UT
in
3COM 3C905CTX PCI10/100UTP
10x!
CANSER out...
Mr.B ::
po vsej vrjetnosti ima ena boot ram gor , oz WOL varianta.
Katerakoli 10/100 3Comka ti bo dobro delala , s svojimi oz. 3com-ovimi gonilniki.
Katerakoli 10/100 3Comka ti bo dobro delala , s svojimi oz. 3com-ovimi gonilniki.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Can ::
Tud katerakoli druga kartica ti bo delala brez problemov, za seveda bistveno manj denarja. Npr. D-link
andrej ::
res je, marsikatera drugi bi delala, ampak nikdar ne vec ce bo podprta v novi verzija OS-a, ki pride ven cez kaksno leto ali dve. pri podjetjih z imeni je verjetnost bistveno visja.
3Com je zakon. vsekakor se jo splaca med za podjetja. za domaco rabo bodo cenejse tudi dovolj dobre, ceprav 3com tudi nebi skodle
3Com je zakon. vsekakor se jo splaca med za podjetja. za domaco rabo bodo cenejse tudi dovolj dobre, ceprav 3com tudi nebi skodle
CANSER ::
Greetings!
Hehe...saj 3COM ni bil nikoli pod ?. Zmedlo me je le to, da "boljsa" kartica (3C905CTX) stane manj kot "slabsa" (3C905BTX)...
Ko sem kasneje se malo pregledal specifikacije obeh kartic, sem ugotovil, da je edina razlika v "Managed PC Boot Agent", ki ga ma C po defaultu, B pa le kot opcijo...Mr.B: WOL podpirata obe kartici! Torej od kod nizja cena :), jih prodajajo v vecjih kolicinah, pa imajo zato vecji rabat pri nabavi?
CANSER out...
Hehe...saj 3COM ni bil nikoli pod ?. Zmedlo me je le to, da "boljsa" kartica (3C905CTX) stane manj kot "slabsa" (3C905BTX)...
Ko sem kasneje se malo pregledal specifikacije obeh kartic, sem ugotovil, da je edina razlika v "Managed PC Boot Agent", ki ga ma C po defaultu, B pa le kot opcijo...Mr.B: WOL podpirata obe kartici! Torej od kod nizja cena :), jih prodajajo v vecjih kolicinah, pa imajo zato vecji rabat pri nabavi?
CANSER out...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drajverji se težko dobijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2201 (2000) | amigo_no1 |
» | Sprememba registra, da bi enejblal LAN procesorOddelek: Operacijski sistemi | 1847 (1584) | Microsoft |
» | 3Com mrežna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (922) | BC3 |
» | ADSL in mrežna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1318 (1153) | NiggerBob |
» | Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5789 (4930) | Tiger |