Forum » Kaj kupiti » Kupujem nov racunalnik in rabim nasvete
Kupujem nov racunalnik in rabim nasvete
crashbx ::
Zivjo vsem !
Kupujem nov racunalnik ( samo spodnjo kisto ) brez enkrana,miske, tipkovnice zvocnikov itd.
Pripravljen sem dati 300.000 sit (300k :D)
procesor: intel pentium 4
Za plato bi dal: Abit IC7-max3
rama: 1GB
za ostalo mi pa svetujte pa mogoce bi dal chieftec ohisje ksn big z velik ventilatorji :D
Hvala za pomoc !
Kupujem nov racunalnik ( samo spodnjo kisto ) brez enkrana,miske, tipkovnice zvocnikov itd.
Pripravljen sem dati 300.000 sit (300k :D)
procesor: intel pentium 4
Za plato bi dal: Abit IC7-max3
rama: 1GB
za ostalo mi pa svetujte pa mogoce bi dal chieftec ohisje ksn big z velik ventilatorji :D
Hvala za pomoc !
- spremenil: boštjan ()
boštjan ::
ja proc kupi 2,6GHz,dvd-rw od liteona 811,grafo pa kako 9800 ali pa geforce 5900.disk pa kolko placa rabiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Olajuwon ::
Zakaj se tu vedno predlaga abit ali asus matično ploščo? Zakaj se redko omeni gigabyte osnovne plošče? Na internetu sm pred nekaj dnevi prebral, da je ena priznana nemška revija proglasila eno gigabytovo moderbord, kot najboljšo v letu 2003.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Vikking ::
je pa druga znana revija proglasila abitko za najboljšo plato v letu 2003, je tretja priznana revija proglasila asusko za plato leta 2003.... mislim da razumeš pomen!
Olajuwon ::
Ne, ne razumem! Ampak vseeno še vedno mi ni jasno, zakaj se jo tukaj tako malo omenja
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
crashbx ::
ups oprostite tipkarski skrat mislm 1GB , oprostite Se ksne ideje all pa ce bi mi svetoval kasno trgovino kjer se da dobit se ceneje
Thnx za odgovore!
Thnx za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 15 let star CDOddelek: Strojna oprema | 3038 (2165) | Martin Krpan |
» | Tema o nevednosti (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6259 (4335) | antonija |
» | W7 mini mini RequirementsOddelek: Operacijski sistemi | 1621 (1027) | blackbfm |
» | Podcasting patentiranOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3135 (2678) | Jumping Jack |
» | Seznam člankov v tajnih NSA revijahOddelek: Novice / Zasebnost | 2963 (2415) | Trdi |