Forum » Navijanje » računalnik se ne zbudi
računalnik se ne zbudi
UWO (un.walking obj.) ::
oj!
Mam en problem. Proc mam Athlon XP, maticno pa Epox 8rda+. Ko navijem procesor dela vse v redu. Ponoči ga izklapljam, zjutraj pa ga nazaj vklopim. No, stvar dela navito nekaj dni, in nato se eno jutro noče več zbootat - morm resetirat bios. To se mi je zgodilo že 3x.
Zakaj nekaj časa dela, potem pa noče več?
Mam en problem. Proc mam Athlon XP, maticno pa Epox 8rda+. Ko navijem procesor dela vse v redu. Ponoči ga izklapljam, zjutraj pa ga nazaj vklopim. No, stvar dela navito nekaj dni, in nato se eno jutro noče več zbootat - morm resetirat bios. To se mi je zgodilo že 3x.
Zakaj nekaj časa dela, potem pa noče več?
boštjan ::
malo ga odvij pa pol poročaj,kako je.mogoče nimaš stabilne mašine,pri tem clocku.kako pa ga maš navitega.
UWO (un.walking obj.) ::
Je 100% stabilen. Prime95 torture test lahko teče cel dan brez napak.
Mam tbred A 2000+@ 2050MHz (164 fsb).
Mam tbred A 2000+@ 2050MHz (164 fsb).
Tic ::
Flashaj bios?
Sicer se je meni isto dogajalo, vendar sem pozabu kaj sem naredil. Pomoje je preveč navito, kljub primu.
Sicer se je meni isto dogajalo, vendar sem pozabu kaj sem naredil. Pomoje je preveč navito, kljub primu.
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Frekvenca procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5436 (4293) | fr4nc |
» | AsRock K7VT4A-PRO plata, mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 2129 (1586) | glinik |
» | navijanje Durona 700Oddelek: Navijanje | 748 (592) | Dr_M |
» | Navijanje CeleronaOddelek: Navijanje | 1154 (783) | Daniel |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4940 (4262) | AtaStrumf |