Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi
harmonkar9 ::
Tipično levakarsko, med povolilnim programom ne bodo dopustili odgovora na bolgarska vprašanja o Udbi in EU komisarki, vse drugo jih zanima. Gospod Janša spet utišan in nima možnosti svobode govora, razen kje drugje in kdaj drugič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
torentino ::
Vprašanje umetni inteligenci:
kdo je harmonkar9 z slo-tech forum
harmonkar9
je aktiven uporabnik na slovenskem tehnološkem in splošnem forumu Slo-Tech.
Glede na njegove objave v zadnjem času (marec 2026) so njegove glavne značilnosti:
Politična usmerjenost: Je izrazito politično aktiven v temah o volitvah in aktualnem dogajanju. Velja za zagovornika desnega političnega pola, specifično stranke SDS.
Retorika: V razpravah pogosto uporablja oster jezik, se sooča z nasprotnimi mnenji (ki jih pogosto označuje z izrazom "levaki") in aktivno zagovarja Janeza Janšo ter njemu naklonjene institucije.
Teme razprav: Največ objavlja v megatituli "Komu boste dali glas na volitvah", kjer komentira javnomnenjske ankete, delo vlade in gospodarska vprašanja, kot so stroški hrane, energije in davki.
Gre za anonimnega uporabnika, katerega prava identiteta javno ni znana, je pa prepoznaven obraz v političnih debatah foruma.
Če ta lik uspeva nategovati AI, ima v trolski karieri še prihodnost...
Uspeva mu nategovati tudi domoljubni Grok..:
**Uporabnik harmonkar9** je relativno nov registrirani član na **Slo-Tech forumu** (profil: https://slo-tech.com/profili/142190). Registriral se je **14. marca 2025** in je moški (po profilu).
Na forumu je **zelo aktiven**, zlasti v oddelku **Problemi človeštva** (politika, aktualne teme, volitve). Pogosto piše v dolgih političnih nitkah, kot so:
- volitve 2025/26
- kritike vlade (Golob itd.)
- obramba Janeza Janše in "domoljubnih" stališč
- kritike "levakov", medijev in opozicije
Njegov stil je **provokativen**, pogosto sarkastičen ali direktno konfrontacijski - uporablja izraze kot "levakarski trol", "levi fašist", "domoljubni eksodus" ipd. Veliko spreminja svoje poste (zgodovina sprememb je pogosta). Ni javno navedel lokacije, pravega imena, podpisa ali bio-ja na profilu.
Ime "harmonkar9" verjetno izhaja iz **harmonike** (harmonikar = harmonikaš) + številko 9, ampak to je samo ugibanje - na forumu se ne predstavlja kot harmonikaš ali kaj podobnega (razen enega omenka v glasbeni temi).
Skratka: gre za **anonimnega, politično zelo angažiranega desno usmerjenega uporabnika**, ki se je pojavil spomladi 2025 in od takrat redno "trola" ali debatira v političnih temah. Prave identitete (kdo je v resničnem življenju) iz javnih podatkov ni mogoče ugotoviti, kot je običajno na forumih. Če ga spremljaš, ga najdeš predvsem v aktualnih političnih nitkah.
Da je lažen domoljub lahko ugotoviš iz dejstva, da mu drugi "levi" uporabniki redko ugovarjajo ali ga napadajo.
kdo je harmonkar9 z slo-tech forum
harmonkar9
je aktiven uporabnik na slovenskem tehnološkem in splošnem forumu Slo-Tech.
Glede na njegove objave v zadnjem času (marec 2026) so njegove glavne značilnosti:
Politična usmerjenost: Je izrazito politično aktiven v temah o volitvah in aktualnem dogajanju. Velja za zagovornika desnega političnega pola, specifično stranke SDS.
Retorika: V razpravah pogosto uporablja oster jezik, se sooča z nasprotnimi mnenji (ki jih pogosto označuje z izrazom "levaki") in aktivno zagovarja Janeza Janšo ter njemu naklonjene institucije.
Teme razprav: Največ objavlja v megatituli "Komu boste dali glas na volitvah", kjer komentira javnomnenjske ankete, delo vlade in gospodarska vprašanja, kot so stroški hrane, energije in davki.
Gre za anonimnega uporabnika, katerega prava identiteta javno ni znana, je pa prepoznaven obraz v političnih debatah foruma.
Če ta lik uspeva nategovati AI, ima v trolski karieri še prihodnost...
Uspeva mu nategovati tudi domoljubni Grok..:
**Uporabnik harmonkar9** je relativno nov registrirani član na **Slo-Tech forumu** (profil: https://slo-tech.com/profili/142190). Registriral se je **14. marca 2025** in je moški (po profilu).
Na forumu je **zelo aktiven**, zlasti v oddelku **Problemi človeštva** (politika, aktualne teme, volitve). Pogosto piše v dolgih političnih nitkah, kot so:
- volitve 2025/26
- kritike vlade (Golob itd.)
- obramba Janeza Janše in "domoljubnih" stališč
- kritike "levakov", medijev in opozicije
Njegov stil je **provokativen**, pogosto sarkastičen ali direktno konfrontacijski - uporablja izraze kot "levakarski trol", "levi fašist", "domoljubni eksodus" ipd. Veliko spreminja svoje poste (zgodovina sprememb je pogosta). Ni javno navedel lokacije, pravega imena, podpisa ali bio-ja na profilu.
Ime "harmonkar9" verjetno izhaja iz **harmonike** (harmonikar = harmonikaš) + številko 9, ampak to je samo ugibanje - na forumu se ne predstavlja kot harmonikaš ali kaj podobnega (razen enega omenka v glasbeni temi).
Skratka: gre za **anonimnega, politično zelo angažiranega desno usmerjenega uporabnika**, ki se je pojavil spomladi 2025 in od takrat redno "trola" ali debatira v političnih temah. Prave identitete (kdo je v resničnem življenju) iz javnih podatkov ni mogoče ugotoviti, kot je običajno na forumih. Če ga spremljaš, ga najdeš predvsem v aktualnih političnih nitkah.
Da je lažen domoljub lahko ugotoviš iz dejstva, da mu drugi "levi" uporabniki redko ugovarjajo ali ga napadajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: torentino ()
feryz ::
Malo oftopic, ker vidim da ai vse ve.
Sem jo vprašal če pozna uporabnika feryz s slotecha.
Sarkastičen odgovor, bi se temu reklo.
Če spremljaš slovensko sceno spletnih forumov, sploh v krogih, kjer se debata vrti okoli gradnje, elektronike ali "naredi sam" (DIY) projektov, je Fery s Slotecha ime, ki ga preprosto ne moreš zgrešiti.
Tukaj je kratek opis njegove "forumski osebnosti":
1. Legendarni "DIY" mojster
Fery je sinonim za človeka, ki se spozna na vse - od polaganja ploščic in montiranja toplotnih črpalk do programiranja in fine elektronike. Njegovi prispevki so pogosto polni praktičnih nasvetov, ki temeljijo na dejanskih izkušnjah, ne na teoriji iz učbenikov. Če kdo na Slotechu objavi sliko razmetane kurilnice, bo Fery verjetno prvi vedel, kateri ventil pušča.
2. Brez dlake na jeziku
Njegov slog komunikacije je direkten, pogosto oster in prežet s specifičnim humorjem. Ne ovinkari - če je neka ideja neumna, ti bo to povedal brez olepševanja. To ga včasih spravi v konflikt z drugimi uporabniki, a hkrati mu ravno ta avtentičnost daje nekakšen status "starešine" foruma.
3. Skepticizem do "strokovnjakov"
Fery ima posebno veselje do izzivanja uradnih mojstrov in prodajalcev, ki po njegovem mnenju preveč zaračunavajo za preproste rešitve. Zagovarja kmečko pamet in rešitve, ki delujejo, namesto tistih, ki so samo drage.
4. Aktivnost in prisotnost
Je eden najbolj aktivnih uporabnikov (z ogromnim številom objav). Njegova prisotnost definira določene podforume (npr. Elektronika ali Znanost in tehnologija). Brez njega bi bil Slotech verjetno precej bolj dolgočasen in precej manj poučen kraj.
Povzetek: Fery je tisti "stric iz ozadja", ki vse ve, vse zna popraviti sam in te bo ob tem še malo okregal, ker si sploh vprašal nekaj tako očitnega. Je mešanica vrhunskega praktičnega znanja in neizprosnosne gorenjske (ali vseslovenske) trme.
Če spremljaš slovensko sceno spletnih forumov, sploh v krogih, kjer se debata vrti okoli gradnje, elektronike ali "naredi sam" (DIY) projektov, je Fery s Slotecha ime, ki ga preprosto ne moreš zgrešiti.
Fery je sinonim za človeka, ki se spozna na vse - od polaganja ploščic in montiranja toplotnih črpalk do programiranja in fine elektronike. Njegovi prispevki so pogosto polni praktičnih nasvetov, ki temeljijo na dejanskih izkušnjah, ne na teoriji iz učbenikov. Če kdo na Slotechu objavi sliko razmetane kurilnice, bo Fery verjetno prvi vedel, kateri ventil pušča.
2. Brez dlake na jeziku
Njegov slog komunikacije je direkten, pogosto oster in prežet s specifičnim humorjem. Ne ovinkari - če je neka ideja neumna, ti bo to povedal brez olepševanja. To ga včasih spravi v konflikt z drugimi uporabniki, a hkrati mu ravno ta avtentičnost daje nekakšen status "starešine" foruma.
Fery ima posebno veselje do izzivanja uradnih mojstrov in prodajalcev, ki po njegovem mnenju preveč zaračunavajo za preproste rešitve. Zagovarja kmečko pamet in rešitve, ki delujejo, namesto tistih, ki so samo drage.
Je eden najbolj aktivnih uporabnikov (z ogromnim številom objav). Njegova prisotnost definira določene podforume (npr. Elektronika ali Znanost in tehnologija). Brez njega bi bil Slotech verjetno precej bolj dolgočasen in precej manj poučen kraj.
Povzetek: Fery je tisti "stric iz ozadja", ki vse ve, vse zna popraviti sam in te bo ob tem še malo okregal, ker si sploh vprašal nekaj tako očitnega. Je mešanica vrhunskega praktičnega znanja in neizprosnosne gorenjske (ali vseslovenske) trme.
primoz4p ::
Nekatere nikoli ne izuči ... mislim bakreni žlebovi pa to
Takoj po razglasitvi volilnih rezultatov Romi z novomeške stolnice ukradli bakrene žlebove
Ponoči, neposredno po razglasitvi rezultatov volitev v državni zbor, so bili znova dejavni Romi. Z novomeškega kapitlja oz. stolnice in stavbe, v kateri je sedež škofije, so staknili in odnesli kar nekaj metrov bakrenih žlebov, smo izvedeli.
Ker je bil za danes popoldne napovedan dež, je škofija že naročila nove žlebove, ki so jih dopoldne že nameščali.
Takoj po razglasitvi volilnih rezultatov Romi z novomeške stolnice ukradli bakrene žlebove
Ponoči, neposredno po razglasitvi rezultatov volitev v državni zbor, so bili znova dejavni Romi. Z novomeškega kapitlja oz. stolnice in stavbe, v kateri je sedež škofije, so staknili in odnesli kar nekaj metrov bakrenih žlebov, smo izvedeli.
Ker je bil za danes popoldne napovedan dež, je škofija že naročila nove žlebove, ki so jih dopoldne že nameščali.
Daniel ::
Če so na stolnici je verjetno dobro, če trajajo čimdlje in zahtevajo čimmanj vzdrževanja. Romov pri odstranitvi starega bakra to sicer ne moti, ker spodaj zapnejo in samo potegnejo. Za namestitev pa rabiš precej visok oder..
Ampak ja, kaj bi to razlagali strokovnjakom.
Ampak ja, kaj bi to razlagali strokovnjakom.
delavec44 ::
Neki jaz pri vsem skupaj še ne morem razumet. Ali se komu res zdi dobra ideja riniti ves čas v ospredje Niko Kovač in da to prinaša volilne glasove? Karkoli danes pogledaš ven udari Nika Kovač. Jaz se na WC-ju ne upam več niti vode potegnit, da kaj ne skoči iz školjke. Pa menda delala vozniški izpit 9 krat neuspešno, razbila dva avta...Dobro, ni vsak talent za vozit avto, ampak enkrat pa moraš ugotovit, da za neki pač nisi. Kdorkoli jo takole promovira na vse pretege bi se moral vprašat, ali ima to res smisel. Za backup pa Muki. Alan Ford je bolj resen.![]()
Saj nisem hotel, ampak ajde:
https://info360.si/aktualno/nova-razkri...
FireSnake ::
Ne vem, če je pernatemu več do plesa, ker dobiva košarico za košarico.
Naj zdaj, krota pokvarjena, na predvečer krize sestavi vlado in se zavihti v sedlo.
To smo hoteli in to moramo dobiti.
Naj zdaj, krota pokvarjena, na predvečer krize sestavi vlado in se zavihti v sedlo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Koliko manj zaslužite zaradi Golobove vlade?
Si lahko izračunate.
Jaz sem (po novem) mnenja, da še preveč zaslužimo.
Davčni primež je treba še zategniti. Ne bi smeli biti niti na začetku.
Si lahko izračunate.
Minus 108, kao.
Za jurja tristo na leto se pa res ne bomo sekirali.
Ena kavica na dan, ali kako že gre tisto.
EjTi ::
Tale kalkulator za normirance deluje napačno. Za 50.000 in 100.000 EUR letno izračuna enako izgubo 66 EUR mesečno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
Magic1 ::
Kako pa bodo sestavili vlado, če 2/3 strank popolnoma nekompatibilnih s levico? Nekdo bo moral močno pojest zarečeno, ali pa ni možnosti. Striktno levi pol je na teh volitvah močno izgubil. A kaj ko imamo pri nas dva ekstrema, levico in SDS. Z obema je večino parlamenta na popolnoma drugih bregovih...
Magic
To samo pokaže kakšno pokvarjeno govno je ta svet.
Folk je volil pokvarjence zato, da jih bodo zastopali in kaj naredili za njih. V teoriji, seveda.
Na pa da bodo kupčkali, se dogovarjali kdo bo s kom in kje kradel, sedel 4 leta brez efekta v parlamentu in podobno.
Govno od govna, to in nič več.
Folk je volil pokvarjence zato, da jih bodo zastopali in kaj naredili za njih. V teoriji, seveda.
Na pa da bodo kupčkali, se dogovarjali kdo bo s kom in kje kradel, sedel 4 leta brez efekta v parlamentu in podobno.
To samo pokaže kakšno pokvarjeno govno je ta svet.
Bo držalo.
Pred štirimi leti, preden smo ustoličili pernato kroto sem rekel, da se zbira manjše zlo.
Pa smo mu dali šanso. Dajmo mu še eno, da nas tepe po denarnici
bm1973 ::
Če ne bo Levice v vladi, zna davke mogoče celo zmanjšati...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Če ne bo Levice v vladi, zna davke mogoče celo zmanjšati...
To se ne sme zgoditi.
pernati blefer je lepo rekel: nižjih davkov ne rabimo, ker bi kupovali več neumnosti!
In nihče noče, da bi mi kupovali več neumnosti.
Zato: davki isti (pa naj stane kolikor hoče) ali višji!
Samo to je sprejemljivo.
Koliko manj zaslužite zaradi Golobove vlade?
Si lahko izračunate.
Gospod Janša je tudi dobro razložil in izračunal, totalno je uničil pernatega.
Zgodovina sprememb…
še ena destrukcija pernatega: Golobova vlada ključnih reform zaradi lastnega preživetja ni izvedla. Črn scenarij: trk ob mejnike EU.
Vir.
Vir.
Spernati spet naklada u tri krasne:
https://www.24ur.com/novice/slovenija-o...
štiri leta časa je imel, da bi take zadeve uredil.
Pa je bila na sporedu ena sama destrukcija.
Bedak še kar laja o interventnih zakonih.
Temu še marsikaj ni jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
In v zgornjem posnetku že širi strah v smilu: "Če ne bomo sestavili vlade bo bau bau prišel iz omare".
Baraba pokvarjena, lažniva.
Kako tega, da prihaja kriza, ni vedel takrat, ko nas je rekordno zadolževal?
Baraba pokvarjena, lažniva.
Kako tega, da prihaja kriza, ni vedel takrat, ko nas je rekordno zadolževal?
nejclp ::
Minus 108, kao.
komot lahko odšteješ 60-70 evrov, kolikor bi danes plačeval za dodatno zdravstveno zavarovanje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

Kayzon ::
Haha 600+ komentarjev pod novico in vsi pisejo proti golobi in njegoi vladi
fur80 ::
Kaka kriza, saj pa ime Mesec rešitev, dvigniš minimalno plačo in je to to. Ne morejo oni tako hitro cene dvigovat, kot lahko mi minimalno plačo! :D Le kaj lahko gre narobe, naj pove Ante Marković? :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Kdo bi si misli, da je lahko na noraTV nekaj, kar se plača pogledati.
Ker noraTV spremljajo samo levaki.
Ker noraTV spremljajo samo levaki.
Zgodovina sprememb…
krepelce ::
Malo oftopic, ker vidim da ai vse ve.
2. Brez dlake na jeziku
Ful zanimivo. Ampak a si Fery ali feryz?
plus, jaz sem tudi vprašal zase, pa me je ChatGpt užalil, da sem centrist. Pojma nima.
plus, jaz sem tudi vprašal zase, pa me je ChatGpt užalil, da sem centrist. Pojma nima.
Tebe vsaj ni obtožil, da upravljaš tudi z vzdevki Firesnake, Utk, delavec44, Daniel, tako kot je mene. Levake vas pohvali oz. popravi v pravo smer, nas domoljube pa žali, da smo vsi isti človek. Nepošteno.
Zgodovina sprememb…
sem dal naštete not, pa so vsi desnjaki po njegovo, jaz pa spet centrist. zgleda ma res levi bias, ker centrist pa res nisem, bolj me ne bi mogel užaliti
Kdaj je kolačeva, ki dela "reklamo" za kuštravega predložila dokaze?
Tu govori o dokazih.
Bodimo leni (generirano):
javnih, preverljivih "dokazov" v tem primeru (vsaj po dostopnih virih) niso jasno predstavili.
Kaj je dejansko bilo predstavljeno?
Na tej novinarski konferenci je Nika Kovač z Inštitutom 8. marec govorila o zelo resnih trditvah (npr. o vplivu tujih obveščevalnih struktur).
Ampak ko so novinarji začeli spraševati konkretno:
ključne trditve so se opirale na anonimne vire
ni bilo prikazanih materialnih dokazov (dokumentov, posnetkov, preverljivih podatkov)
niti identiteta oseb naj ne bi bila znana, čeprav so bile podane trditve o tem, kdo naj bi bili
Ključen problem
Največja luknja v zgodbi (glede na poročila):
trditev: "šlo naj bi za izraelske operativce"
vprašanje: kako to vedo?
odgovor: vir naj bi to "vedel", identitete pa ni poznal
To je logično problematično, ker:
? brez preverljive identifikacije ali dokazov taka trditev ostane nepotrjena domneva, ne dokaz.
Ali so bili dokazi kasneje predstavljeni?
Na podlagi trenutno dostopnih informacij:
ni znano, da bi bili kasneje javno predstavljeni konkretni, preverljivi dokazi
razprava je ostala predvsem na ravni:
političnih interpretacij
medijskih polemik
vprašanja verodostojnosti virov
Bottom line
? Trditve so bile zelo resne
? Dokazi (v klasičnem smislu: preverljivi, javni) niso bili jasno pokazani
? Velik del zgodbe temelji na anonimnih pričah / virih, kar samo po sebi ni dokaz
Tu govori o dokazih.
Bodimo leni (generirano):
javnih, preverljivih "dokazov" v tem primeru (vsaj po dostopnih virih) niso jasno predstavili.
Kaj je dejansko bilo predstavljeno?
Na tej novinarski konferenci je Nika Kovač z Inštitutom 8. marec govorila o zelo resnih trditvah (npr. o vplivu tujih obveščevalnih struktur).
Ampak ko so novinarji začeli spraševati konkretno:
ključne trditve so se opirale na anonimne vire
ni bilo prikazanih materialnih dokazov (dokumentov, posnetkov, preverljivih podatkov)
niti identiteta oseb naj ne bi bila znana, čeprav so bile podane trditve o tem, kdo naj bi bili
Ključen problem
Največja luknja v zgodbi (glede na poročila):
trditev: "šlo naj bi za izraelske operativce"
vprašanje: kako to vedo?
odgovor: vir naj bi to "vedel", identitete pa ni poznal
To je logično problematično, ker:
? brez preverljive identifikacije ali dokazov taka trditev ostane nepotrjena domneva, ne dokaz.
Ali so bili dokazi kasneje predstavljeni?
Na podlagi trenutno dostopnih informacij:
ni znano, da bi bili kasneje javno predstavljeni konkretni, preverljivi dokazi
razprava je ostala predvsem na ravni:
političnih interpretacij
medijskih polemik
vprašanja verodostojnosti virov
Bottom line
? Trditve so bile zelo resne
? Dokazi (v klasičnem smislu: preverljivi, javni) niso bili jasno pokazani
? Velik del zgodbe temelji na anonimnih pričah / virih, kar samo po sebi ni dokaz
Zgodovina sprememb…
potem pa pridem sem in jih citiraš kot najbolj relevanten vir.
Kje sem to storil?
Ne pozabimo: objave so javne.
Čakamo!
krepelce ::
potem pa pridem sem in jih citiraš kot najbolj relevanten vir.
Kje sem to storil?
Ne pozabimo: objave so javne.
Čakamo!
Vsepovsod in ves čas. Si repetitor za Nora TV, pravzaprav bi se lahko preimenoval v strankarsko glasilo.
Dokazoval bom pa toliko kot ti dokazuješ svoje trditve.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
Objave so javne.
Citiraj. Sicer pa nehaj z Ad hominem napadi.
Če pa ne moreš, pa priznavaš, da lažeš in podtikaš. In hvala, da si potrdil, da lažeš in podtikaš.
Citiraj. Sicer pa nehaj z Ad hominem napadi.
Če pa ne moreš, pa priznavaš, da lažeš in podtikaš. In hvala, da si potrdil, da lažeš in podtikaš.
Ful zanimivo. Ampak a si Fery ali feryz?AI ve, da sem oboje, toliko že razbere.
Sicer sem bil včasih tudi tukaj Fery, ampak sem pozabil geslo in je šel tisti račun šel v banovce. Obstaja, ampak mrtev.
Ful zanimivo. Ampak a si Fery ali feryz?AI ve, da sem oboje, toliko že razbere.
Sicer sem bil včasih tudi tukaj Fery, ampak sem pozabil geslo in je šel tisti račun šel v banovce. Obstaja, ampak mrtev.
Vseeno ga vprašaj še za feryza, nemogoče, da je AI razbral, da gre za isto osebo, sem ga vprašal, pa pravi, da ne more. Očitno takrat nisi pisal v političnih temah, glede na output, ki si ga pripopal.
Naj še kdo reče, da golobje hunte niso (še enkrat) spumpali depolitizirani mediji.
Hunto v veliki večini volijo oprani penziči.
Na dolgi rok je upanje, ni hudič.
Hunto v veliki večini volijo oprani penziči.
Na dolgi rok je upanje, ni hudič.
Varja ::
Novinarji kot so Jančič in company radi analizirajo, da se je s prisluhi razkril obstoj globoke države, pozabijo pa omeniti, da so sami pa desni pol globoke države.
johnnyyy ::
Ne vem, če je pernatemu več do plesa, ker dobiva košarico za košarico.
Ja samo to je bilo tudi za pričakovati. Ko je imela SD krizo, jo je z veseljem tlačil. Z NSi-jem so se spuščali v konflikt brez potrebe. Sanjal je o 2 mandatih, samo pozabil, da najbrž po volitvah ne bo tako močan in zaradi svojih preteklih dejanj bo moral manjšim strankam ponuditi več - če bo hotel sestaviti vlado.
Čakam, da levaki demantirajo številke.
Jaz imam občutek, da je kuštravi lažnivec zafixanega že vrgel čez ramo in prihajajo na plan številke, ki so jih prej skrivali.
Kaj menite ostali?
Jaz imam občutek, da je kuštravi lažnivec zafixanega že vrgel čez ramo in prihajajo na plan številke, ki so jih prej skrivali.
Kaj menite ostali?
Varja ::
Mogoče pa res Levice ne bo več v vladi, ampak bosta Logar in Stevanovic, ki sta prej razglašala, da sta proti omrežjem, zdaj pa je za njiju problem le Levica ostale leve stranke pa ne.Dobro so jima njihovi volilci nasedli.
nejc_nejc ::
Logar in Stevo sta zgodovina, če pristaneta. In levi in desni so take izločili na 'izborima'.
Po moje bomo imel nove volitve.
Po moje bomo imel nove volitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Dimnik ::
Mogoče pa res Levice ne bo več v vladi, ampak bosta Logar in Stevanovic, ki sta prej razglašala, da sta proti omrežjem, zdaj pa je za njiju problem le Levica ostale leve stranke pa ne.Dobro so jima njihovi volilci nasedli.
Golob, se ne bo odpovedal levici...
Po moje, se bo prej stevo prodal..če?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zrelostni izpit vladeOddelek: Loža | 2339 (541) | WizzardOfOZ |