Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi
Daniel ::
Torej enako kot sedaj ane. Nihče ni odstopil oziroma še bolje, golob v eu razlaga o falsified corruption allegation.
Malidelničar ::
The leaks also allege that Golob's government used state-owned companies, including DARS and GEN-I, to funnel payments to journalists and NGOs in exchange for favourable media coverage. Additional claims involve alleged extortion in hotel investment deals and attempts to assert political control over major state enterprises, raising serious questions about systemic corruption within the ruling coalition.vir euronews
Očitno manever v EU ni povsem uspel, saj nekateri tujci opazijo ne samo vmešavanje v "demokratične procese", ampak tudi očitke o korupciji. V bistvu zelo korektno napisan članek.
Zdaj že pišejo naši na Redditu, nene Euronews ni več kar je bil, ker so ga kupili Madžari. Ni več zanesljiv medij.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
nejclp ::
Torej enako kot sedaj ane. Nihče ni odstopil oziroma še bolje, golob v eu razlaga o falsified corruption allegation.
Obstaja manjša razlika, primerljivo bi to bilo, če bi Jankovića posneli, kako prejema ali predlaga 10%, kar se v teh prisluhih ni zgodilo. Saj bo Janković tožil odvetnico, ki je to izjavila, ampak verjetno se ne bo zgodilo nič, ona lahko vedno reče, da njena izjava ni bila javna. Bi bilo pa fino, če Jankovića zajebe s konkretnimi dokazi, temu bi pa ploskal, ampak resno dvomim, da se bo zgodilo kaj takega.
Jankoviča nikoli ne boš ujel v taki situaciji. Se že predolgo ukvarja s tem, da bi ga ujeli na taki poceni finti. Uredi to nekdo drug pa je.

CharlieKK ::
Janković operira samo analogno, to je stara preverjena šola največjih mafijozotov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
floyd1 ::
Ok, kdo točno bi zdaj po tvojem moral odstopiti?
Zoki zanika in bo tožil NZK, Han je tudi povedal, da gre za laži, nobenih dokazov (še) ni. Vizjak je takrat na koncu moral priznati, da je res rekel, da bi sodnikom jajca lomil in da je opravil "davčno svetovanje". Pa vseeno ostal na položaju. Janša s tem ni imel nobenih problemov. Koalicijska NSI ni imela nobenih problemov. Me pa veseli, da so sedaj očitno povsem spremenili mnenje.
Gremo še na drugo stran, golobček je (po mojem spominu) jasno govoril o ničelni toleranci do korupcije in zaupanju v KPK, ko je šlo za janezka. Zdaj pa govori povsem isto kot ta janezek, ploščo je popolnoma obrnil (za 360°, bi rekel "franca iz MB"
SLO politika bi res potrebovala en velik reset, ampak tega zgleda nismo več sposobni. Mi govorimo samo še o "levih in desnih" koruptiven pa je vedno samo nasprotni tabor. Za Instagram generacijo je to povsem dovolj, nepoznavanje zgodovine in nezmožnost kritičnega razmišljanja pa nas pelje ... kam že? Po mojem počasi sledimo ZDA v tem smislu.
Ok, kdo točno bi zdaj po tvojem moral odstopiti?
Zoki zanika in bo tožil NZK, Han je tudi povedal, da gre za laži, nobenih dokazov (še) ni. Vizjak je takrat na koncu moral priznati, da je res rekel, da bi sodnikom jajca lomil in da je opravil "davčno svetovanje". Pa vseeno ostal na položaju. Janša s tem ni imel nobenih problemov. Koalicijska NSI ni imela nobenih problemov. Me pa veseli, da so sedaj očitno povsem spremenili mnenje.
Gremo še na drugo stran, golobček je (po mojem spominu) jasno govoril o ničelni toleranci do korupcije in zaupanju v KPK, ko je šlo za janezka. Zdaj pa govori povsem isto kot ta janezek, ploščo je popolnoma obrnil (za 360°, bi rekel "franca iz MB"). Ali so kaj protestirali na levici in SD? Jaz nekako nisem slišal. Do volitev so levi in desni, eden bolj načelen od drugega, pol pa... oklepanje oblasti za vsako ceno.
SLO politika bi res potrebovala en velik reset, ampak tega zgleda nismo več sposobni. Mi govorimo samo še o "levih in desnih" koruptiven pa je vedno samo nasprotni tabor. Za Instagram generacijo je to povsem dovolj, nepoznavanje zgodovine in nezmožnost kritičnega razmišljanja pa nas pelje ... kam že? Po mojem počasi sledimo ZDA v tem smislu.
Nihče, ker odstop 1 teden pred volitvami nima smisla.
Ne pa dobro, da narod ve, kaj se dogaja v ozadju čeprav "ni dokazov".
bbbbbb2024 ::
Obstaja manjša razlika, primerljivo bi to bilo, če bi Jankovića posneli, kako prejema ali predlaga 10%, kar se v teh prisluhih ni zgodilo. Saj bo Janković tožil odvetnico, ki je to izjavila, ampak verjetno se ne bo zgodilo nič, ona lahko vedno reče, da njena izjava ni bila javna. Bi bilo pa fino, če Jankovića zajebe s konkretnimi dokazi, temu bi pa ploskal, ampak resno dvomim, da se bo zgodilo kaj takega.
Da se nekaj razumemo. Janković sam tega nikoli ne počne. On ima serijo sodelavcev, direktorjev javnih podjetij, ki imajo, kot mi temu rečemo v žargonu "kontaktne igralce". Ti potem imajo interakcijo s temi, ki podkupnine dajejo.
Potem pa ima Janković drug krog - v tem krogu pa sta recimo njegova sinova in ostali. Ti pa sredstva prevzamejo od kontaktnih, jih preprerejo in spremenijo formo, da je to stanovanje, avto, pogosto sploh ne Sloveniji.
Pravzprav praviloma sploh ne v Sloveniji. Tako ta krog gre. Zaradi tega kroga ga je pravzaprav Vučić hotel imeti poleg, da še oni v Srbiji malo preprerejo dnarce.
To dobiti in ujeti, to bi zahtevalo obsežno operacijo velike tajnosti in v neki točki bi za to zvedel Janković.
Kako loviti tako korupcijo - jaz mislim, da predvsem s posebnimi tožilstvi ala USKOK.
Tak krog je imel, recimo, Sanader, še bolj sofisticiranga. Ampak, čim je MOL, precej manjša firma kupila INO, je to povzročilo, da so Sanaderja in kekce vzeli pod lupo in jih razmontirali ko lego kocke. Je pa, na žalost za Hrvate tako, da se škode, ki jo je povzročil Sanader, fizično nikoli ni dalo popraviti.
KPK ima premalo zob za kaj takega. Je prepočasna, premalo pooblastil, ter je v bistvu nek administrativni organ. Mi potrebujemo tožilski organ.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Da se nekaj razumemo. Janković sam tega nikoli ne počne. On ima serijo sodelavcev, direktorjev javnih podjetij, ki imajo, kot mi temu rečemo v žargonu "kontaktne igralce". Ti potem imajo interakcijo s temi, ki podkupnine dajejo.
Ok, navijam za to, da dobijo vsaj enega iz serije njegovih sodelavcev, ki v njegoviem imenu prejme ali vsaj zahteva 10%. Naj že spoka. Vsaj nekaj, kar bi lahko uporabili organi pregona, ne pa hvalisanje lobistke o svojih vezah, ker to, vsaj mislim, ne zadostuje.

dronyx ::
Nina Kojima, ki naj bi bila menda deležna Golobove lustracije na RTV, piše Macronu v francoščini. 
Zmaha pa slika v komentarju, kjer Macron in Golob ležita objeta v travi.
Res škoda, da je v ponedeljek konec volitev. ta zajebancija letos je po mojem okusu. Top šit. Do sedja najboljše volitve po moje.
Res škoda, da je v ponedeljek konec volitev. ta zajebancija letos je po mojem okusu. Top šit. Do sedja najboljše volitve po moje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Malidelničar je izjavil:
Zdaj že pišejo naši na Redditu, nene Euronews ni več kar je bil, ker so ga kupili Madžari. Ni več zanesljiv medij.
Samo potem so ti Madžari pod Orbanovo vladavino neverjetno uspešni. Pri nas imajo v lasti vse živo, med drugim tudi eno največjih bank. Nenavadno, moram reči.
Ne si preveč naivno domišljat. To s tožbo je za medije, da so objavili, kako Janković tega ne bo trpel, ker seveda ni koruptiven in ne pobira teh 10%. V bistvu bosta pa morda kvečjemu se šla eno mediacijo in ob kavici zbila kakšno šalo, saj sta del istega omrežja. Ne bodite naivni. Nič ne bo iz tega.
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Ok, navijam za to, da dobijo vsaj enega iz serije njegovih sodelavcev, ki v njegoviem imenu prejme ali vsaj zahteva 10%. Naj že spoka. Vsaj nekaj, kar bi lahko uporabili organi pregona, ne pa hvalisanje lobistke o svojih vezah, ker to, vsaj mislim, ne zadostuje.
+1
Podpišem!
Nina Kojima, ki naj bi bila menda deležna Golobove lustracije na RTV, piše Macronu v francoščini.
Res škoda, da je v ponedeljek konec volitev. ta zajebancija letos je po mojem okusu. Top šit. Do sedja najboljše volitve po moje.![]()
To spodaj je daleč najboljše trolanje, kar sem jih kdaj videl:
Naj ob tem dodam, da se je gospod Janša večkrat srečal z najvišjimi predstavniki Združenega kraljestva, tudi z britansko kraljico. Ali lahko enako trdimo za aktualnega predsednika?
Dodal bi še le, da se je s srečanjem s kraljico pridružil klubu tako eminentnih, kot so recimo:
- Nicolae Ceaușescu
- Yoweri Museveni
- Donald Trump
Golob, srečo imaš, da se z njo več ne moreš srečati. Imaš velik plus pri meni

Evo, še ena scena.
Tole na sliki moj današnji posnetek, kjer sem ujel holoba, kako se mota po zakulisju.
Očitno je potem tu čez kakšno uro nastopil še Golob in nekdo se v ozadju dere sramota, katastrofa....
Kot rečeno, najboljša predvolilna kompanija po moje do sedaj. To bi morali imeti vsako leto!
Tole na sliki moj današnji posnetek, kjer sem ujel holoba, kako se mota po zakulisju.
Očitno je potem tu čez kakšno uro nastopil še Golob in nekdo se v ozadju dere sramota, katastrofa....
Kot rečeno, najboljša predvolilna kompanija po moje do sedaj. To bi morali imeti vsako leto!
Zgodovina sprememb…
Malidelničar je izjavil:
Samo potem so ti Madžari pod Orbanovo vladavino neverjetno uspešni. Pri nas imajo v lasti vse živo, med drugim tudi eno največjih bank. Nenavadno, moram reči.
No, če primerjaš naše gospodarstvo z madžarskim, jim ne gre glih dobro. Res pa je, da ma orban velik prjatlov, s katerimi si je razdelil plen in majo sredstva, da ob pomoči prijateljev v Sloveniji, tudi tukaj kaj pokupijo.
Ne si preveč naivno domišljat. To s tožbo je za medije, da so objavili, kako Janković tega ne bo trpel, ker seveda ni koruptiven in ne pobira teh 10%. V bistvu bosta pa morda kvečjemu se šla eno mediacijo in ob kavici zbila kakšno šalo, saj sta del istega omrežja. Ne bodite naivni. Nič ne bo iz tega.
Nisem naiven, upam pa lahko, anede?
Sicer se bližajo tudi lokalne volitve, upam, da se ga končno losamo. Če je stranki, ki se zgleduje po Levici, uspelo zmagati v glavnem mestu desnjakarske Hrvaške, bi bilo fino, če tudi v Ljubljani dobimo levičarja, kot je zagrebški župan Tomašević, ki je bil lani ponovno izvoljen in začel drugi mandat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
dronyx - en se je kar fajn drl.
Mislim, da je bila po glasu starejša ženska.

Malidelničar je izjavil:
dronyx - en se je kar fajn drl.Mislim, da je bila po glasu starejša ženska.
![]()
Obstaja resen sum, da so operativci Black Cuba še vedno v Ljubljani. Očitno minirajo še predvolilne nastope v živo.
Malidelničar je izjavil:
dronyx - en se je kar fajn drl.Mislim, da je bila po glasu starejša ženska.
![]()
Važn, da je kultura dialoga.

Na RTV imajo eno novinarko (ne gledam RTV, tako da ne vem ali je nova, posnetki so na X), ki je Janšo masirala, ali CO2 izpusti uničujejo planet. Sem mislil, da ga bo na koncu kar osebno sklofutala, če tega ne prizna. In potem je še tistega od NSi izzvala, če bi šel z nekom v koalicijo, ki zanika podnebne spremembe. 
Kje te ljudi najdejo?
Kje te ljudi najdejo?
Zgodovina sprememb…
dronyx - moraš vedeti, da to se je kar razširilo med mladino v SLO.
A niso imeli 'Klimatske marše' po LJ pred leti?
Politično sranje v SLO je tudi, ker je mladina ugrabljena.
To vidim ker spremljam malce po spletnih medijih kako poteka naslavljanje mladine, kako mladi razmišljajo.
Mi smo daleč od stanja mladine na Zahodu, ki je sledila Charlieju Kirku in ki voli Front National, Marine Le Pen, Jordana Bardello, Melonijevo, AfD, Farage-a.
A niso imeli 'Klimatske marše' po LJ pred leti?
Politično sranje v SLO je tudi, ker je mladina ugrabljena.
To vidim ker spremljam malce po spletnih medijih kako poteka naslavljanje mladine, kako mladi razmišljajo.
Mi smo daleč od stanja mladine na Zahodu, ki je sledila Charlieju Kirku in ki voli Front National, Marine Le Pen, Jordana Bardello, Melonijevo, AfD, Farage-a.
Sledijo bencinski boni in vožnja par - nepar, kot v YU. Oni, ko imajo imena na tablicah pa... več sreče prihodnjič.
Wrop ::
bbbbbb2024 je izjavil:
KPK ima premalo zob za kaj takega. Je prepočasna, premalo pooblastil, ter je v bistvu nek administrativni organ. Mi potrebujemo tožilski organ.
Tožilski organ praviš.
A to boto taki tožilci tam, ki jih bodo mediji spraševali, če oglašujejo določeno stranko in določene ljudi v kampanji?
Na kar odgovori:
Itak, da ne. Da ne ve nič, pa da sploh ne stoji na njenem žemljišču.
Kot dokaz, da je kozolec ob živi meji (52 % čez palec) ven iz meje:
Nothing to see here, move along
Potihoma pa rezultat:
Takim naj bi mi zaupali, da bodo preiskovali najtežja kazniva dejanja.
Slučajno se je tam znašel en kozolec, ki sploh nima različne kritine kot hiša zadaj, pa slučajno ji je poznano, da obstaja samo en tak plakat, z njeno hčerko na desni strani. L
Če pozazava na članek: Politika na dvorišču tožilstva
Mi imamo specializirano državno tožilstvo, zato da lahko rečemo, da ga imamo, ne da preiskuje najtežja kazniva dejanja. Enako je z NPU. Za enega Repiča so se jim vnele noge, za po njihovo največje vmešavanje v volitve, pa so prilepljeni na stole.
bbbbbb2024 je izjavil:
No, glej, samo sodniki morajo biti nepristranski, oziroma celo morajo dajati vtis nepristranskosti. Če za tožilce velja enako, ne bi vedel.
Ta Nika Podakar mi itak ne vliva zaupanja. Njena mati pa ravno tako ne. Sicer pa bomo videli, kaj se bo zgodilo na volitvah.
Evo, še ena scena.
Kot rečeno, najboljša predvolilna kompanija po moje do sedaj. To bi morali imeti vsako leto!![]()
To ne govori, ker bo cena kokic šla v nebo.
Zgodovina sprememb…

Neki jaz pri vsem skupaj še ne morem razumet. Ali se komu res zdi dobra ideja riniti ves čas v ospredje Niko Kovač in da to prinaša volilne glasove? Karkoli danes pogledaš ven udari Nika Kovač. Jaz se na WC-ju ne upam več niti vode potegnit, da kaj ne skoči iz školjke. Pa menda delala vozniški izpit 9 krat neuspešno, razbila dva avta...Dobro, ni vsak talent za vozit avto, ampak enkrat pa moraš ugotovit, da za neki pač nisi. Kdorkoli jo takole promovira na vse pretege bi se moral vprašat, ali ima to res smisel. Za backup pa Muki. Alan Ford je bolj resen.
StarMafijec ::
Ja, no saj včasih ženske sploh niso imele vozniškega izpita, ponekod še danes ne smejo imeti.
Neki jaz pri vsem skupaj še ne morem razumet. Ali se komu res zdi dobra ideja riniti ves čas v ospredje Niko Kovač in da to prinaša volilne glasove? Karkoli danes pogledaš ven udari Nika Kovač. Jaz se na WC-ju ne upam več niti vode potegnit, da kaj ne skoči iz školjke. Pa menda delala vozniški izpit 9 krat neuspešno, razbila dva avta...Dobro, ni vsak talent za vozit avto, ampak enkrat pa moraš ugotovit, da za neki pač nisi. Kdorkoli jo takole promovira na vse pretege bi se moral vprašat, ali ima to res smisel. Za backup pa Muki. Alan Ford je bolj resen.![]()
To ni inteligentna ženska, vsaj ne v smislu, kot se to na splošno razume.
Glede na to, da je rekla, da so jo v enem smislu hoteli dati v posebno šolo, ker ni napredovala dobro pri predmetih...
Jaz mislim, da ima neko obliko visokofunkcionalne avtistične motnje. V nečem je dobra, generalno pa ne zna sešteti tri števke na računu.
Ta avtistična motnja je bolj socialnega tipa, torej dobro zna štekati ljudi, ne zna pa interpretirati prometnega znaka, recimo. Je tudi zelo debela. Sicer je to lahko hormonska motnja, vendar četudi je, se da to regulirati. Vendar se ne briga za to. Ima tudi diabetes tipa 2, verjetno je preprosto predebela. To je sama rekla, nekaj se je usajala nad cenami insulina v Ameriki.
V grobem, ni oseba, ki bi ji kaj človek tako verjel. Ampak tvoj socialni odziv, čustva, pa ona pošteka zelo hitro.
Zgodovina sprememb…
primoz4p ::
Ne more biti vsak pevec; posluh in barva glasu pa to.
Tudi za radijskega in TV napovedovalca se delajo avdicije, kjer je pomemben glas in nastop.
Nika Kovač ima nek tak poseben, iztopajoč, jokajoč, tresoč, glas, ki gre do srca, da se ti zasmili, da jo bi zaščitil, ...
Iz naslednjega videa, kjer nastopajo tudi ostale punce iz 8. marca, je opazna razlika med njo in ostalimi
Tudi za radijskega in TV napovedovalca se delajo avdicije, kjer je pomemben glas in nastop.
Nika Kovač ima nek tak poseben, iztopajoč, jokajoč, tresoč, glas, ki gre do srca, da se ti zasmili, da jo bi zaščitil, ...
Iz naslednjega videa, kjer nastopajo tudi ostale punce iz 8. marca, je opazna razlika med njo in ostalimi
NekdoPach ::
The plot thickens
Zakaj še niso objavili prisluhov 6-10? Komentar iz reddita.
Zakaj še niso objavili prisluhov 6-10? Komentar iz reddita.
Ali se zdi samo meni, ampak sumim, da za posnetki dejansko stoji Mossad in ne Black Cube. Sem skoraj prepričan, da se gre za glasovanje pri tožbi Izraela za več kot očiten genocid in SDS sploh nima tukaj veze, jim pa seveda prav pride ta afera.
Na strani anti corruption 2026 je še Appendix 6-10 in se upam stavit, da te posnetki sedaj ne bodo prišli v javnost, ker je v njih res nekdo izjemno blizu Goloba ali pa Golob celo sam. Kot dodaten dokaz pa je bilo jasno povedano, da so bili izjemno visoki pritiski na zunanjo ministrico in se zaradi tega niso odločili v tožbo. Golob tudi včeraj na očitanje kako je glasoval ni hotel sploh odgovoriti. Kaj mislite ?
Edit:
Dodal bi še to: Kar nekaj naših državnih inštitucij ima za omrežno varnost ponudnika Checkpoint. Malo za v razmislek.
+ Golob bo 100 % v vladi, kar pomeni, da so neobjavljeni posnetki potencialni za izsiljevanje v prihodnosti. Na debatah mi deluje, kot da v da je v globokih problemih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NekdoPach ()
karafeka ::
The plot thickens
Zakaj še niso objavili prisluhov 6-10?
Če pa Nika govori, da bo naslednjih 48 ur groznih. Pa da je modus operandi, da take prisluhe objavijo, ko je volilni molk, da se ne morejo braniti.
Upam, da jih bodo objavili, ker drugače bo globoka država v globoki državi.

bbbbbb2024 je izjavil:
To ni inteligentna ženska, vsaj ne v smislu, kot se to na splošno razume.
Neka slovenska verzija Grete Thunberg, le da to še težje prenašam.
Na strani anti corruption 2026 je še Appendix 6-10 in se upam stavit, da te posnetki sedaj ne bodo prišli v javnost, ker je v njih res nekdo izjemno blizu Goloba ali pa Golob celo sam. Kot dodaten dokaz pa je bilo jasno povedano, da so bili izjemno visoki pritiski na zunanjo ministrico in se zaradi tega niso odločili v tožbo. Golob tudi včeraj na očitanje kako je glasoval ni hotel sploh odgovoriti. Kaj mislite?
Povsem možno je, da so dobili od koga ultimat. Ali odstop od tožbe, ali vržemo ven še kaj drugega, kar so tu posneli. Lahko je bil kdo iz SDS samo vir oziroma logistika operacije pri nas. Izraelci sigurno ne poznajo tako dobro ljudi pri nas, da bi sami izbrali tarče. Pri tem so morali sodelovati tudi naši ljudje. Je pa jasno upam vsakemu, da ti ne moreš groziti s tožbo Izraelu in Netanyahuju, pri tem pa mislit, da se Izrael ne bo slej ko prej maščeval oziroma potegnil poteze. Če bi bili taki kekci, bi jih na Bližnjem vzhodu že davno arabci pometali vse v Sredozemsko morje.
Zgodovina sprememb…
Windlass ::
Neki jaz pri vsem skupaj še ne morem razumet. Ali se komu res zdi dobra ideja riniti ves čas v ospredje Niko Kovač in da to prinaša volilne glasove? Karkoli danes pogledaš ven udari Nika Kovač. Jaz se na WC-ju ne upam več niti vode potegnit, da kaj ne skoči iz školjke. Pa menda delala vozniški izpit 9 krat neuspešno, razbila dva avta...Dobro, ni vsak talent za vozit avto, ampak enkrat pa moraš ugotovit, da za neki pač nisi. Kdorkoli jo takole promovira na vse pretege bi se moral vprašat, ali ima to res smisel. Za backup pa Muki. Alan Ford je bolj resen.![]()
Js sm vseskozi mislil, da je to pač neka taka preveč idealistična in naivna oseba tipa ameriških SJW. Pač ženske pravice, okolje blablabla.. nisem bil nikoli pozoren.
Potem sem pa videl tista dva bizarna in zrežisirana intervjuja na 24ur in RTV, takrat ko je Logarja zasliševala okoli tistih burgerjev. Je tako zaigrano in ne-iskreno izpadlo, kot da se nekaj spreneveda tam. Šele zdej ko sem pozoren vidim kako je ta človek škodljiv in spentljan s to našo tranzicijsko paradržavo.
Fuj. Nisem hotel bil žleht ampak ženska si zasluži vsaj 95% kritik uperjenih proti njej.
Slovenc29 ::
Če pogledaš v evropske registre o "Zavodu my voice my choice" vidiš, da so začel z 0 euri ter so si sam seb denar prenakazal iz Inštituta 8.marec. Pol so šli pa v Bruselj lobirat ter še več tujega denarja dobil. In kako porabljajo tuj denar? Nekaj za osnovni namen, nekaj za politične kampanje v Sloveniji proti desnici.
Marsikdo bi rekel, da je to sporno ter tuj vpliv na volitve v Sloveniji. In takih zavodov je stotine v Sloveniji, sam manj so javno aktivni ali pa so manjši. Vsi neko meglo mešajo v stilu študije spolov, neke razstave o migrantih, ozaveščanje javnosti o nečem,...
Sedaj če kdo reče kaj proti določenim nevladnikom, da je to nepošteno je pa cela štala z strani aktivistov.
Marsikdo take dvolične feministične babe ne mara.
Marsikdo bi rekel, da je to sporno ter tuj vpliv na volitve v Sloveniji. In takih zavodov je stotine v Sloveniji, sam manj so javno aktivni ali pa so manjši. Vsi neko meglo mešajo v stilu študije spolov, neke razstave o migrantih, ozaveščanje javnosti o nečem,...
Sedaj če kdo reče kaj proti določenim nevladnikom, da je to nepošteno je pa cela štala z strani aktivistov.
Marsikdo take dvolične feministične babe ne mara.
Utk ::
Levica pravi da nima obvodnega financiranja. V bistvu ga ima, ker I8M so ustanovili ljudje iz Levice in I8M dela le in samo v interesu Levice.
Olajuwon ::
Govorim s folkom in se šušlja, da folk ima namen množično volit za Goloba v ključu samo da ni Janša. Malo mi smrdi po pušijoni desnice.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Bellator ::
Desnici ne bo hudega, če izgubi volitve, bodo pač čez 4 leta in dalje dobili nekaj zaporednih mandatov. Bo pa hudo za državo in državljane.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Govorim s folkom in se šušlja, da folk ima namen množično volit za Goloba v ključu samo da ni Janša. Malo mi smrdi po pušijoni desnice.
Eh. to je pa odvisno od tega v kakšnem mehurčku se gibamo. Jaz npr. se ne spomnim kdaj sem nazadnje srečal nekoga, ki bo volil Goloba. Morda jim je nerodno povedat. Ma si ne upam napovedat kdo bo zmagal vseeno, ker je slovensko volilno telo tako faking nezrelo, neodgovorno, nezainteresirano in finančno nepismeno.
So pa na zaključnem soočenju na 24ur 2 ure zdajle močno roštiljali Goloba&Mesca.
Olajuwon ::
Eh. to je pa odvisno od tega v kakšnem mehurčku se gibamo. Jaz npr. se ne spomnim kdaj sem nazadnje srečal nekoga, ki bo volil Goloba. Morda jim je nerodno povedat. Ma si ne upam napovedat kdo bo zmagal vseeno, ker je slovensko volilno telo tako faking nezrelo, neodgovorno, nezainteresirano in finančno nepismeno.
So pa na zaključnem soočenju na 24ur 2 ure zdajle močno roštiljali Goloba&Mesca.Pa ne samo desni, tudi Prebilič, Logar in celo Pirati. Še Hanu se je močno zareklo glede tistega glasovanja o tožbi Izraela.
upam, da imaš prav.... Ampak jaz sem postal pesimist s to "afero" black cube.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
PacificBlue ::
upam, da imaš prav.... Ampak jaz sem postal pesimist s to "afero" black cube.
Povsem upravičeno, ker je naredila veliko škode. To je bila odlična poteza Goloba, praktično neubranljivo za Jajota.
Par dni pred volitvami, kjer je jasno da lahko prosto po Prešernu mečeš obtožbe ker je premalo časa za dokazat ali ovreč stvari. Pa da ti v en glas tvojo verzijo ˝resnice˝ porivajo vsi glavni mediji in nihče od teh vrlih novinarjev ne postavi najbolj osnovnih vprašanj o luknjah v te zgodbi. Skoviki so tvoji, Policija je tvoja, NVO so tvoji.. Za češnjo na torti pa seveda - Izrael (ker je to očitno stvar, zaradi katere mora slovenski volilec res dobivat izpuščaje).
Sakin ::
Israel Foreign Ministry (X.com)
Odprl sem si pivo ob branju novic iz slo
We welcome the Slovenian government's responsible decision not to join South Africa's fabricated blood libel proceedings against Israel at the ICJ
Odprl sem si pivo ob branju novic iz slo
Na Nach Nachma Nachman Meuman!
Slovenc29 ::
Ti politični trojanski konji so tako lepi navzven, taka lepa imena strank, pa kaj vse obljubljajo,..
Treba pazit kaj klikaš/voliš, da ne dobiš 4 let sranja.
Treba pazit kaj klikaš/voliš, da ne dobiš 4 let sranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slovenc29 ()
harmonkar9 ::
PacificBlue je izjavil:
Mesec pridobiva izkušnje v gospodarstvu
https://x.com/strankalevica/status/2034...
Levaki so uničili uspešnega domoljubnega podjetnika, zdaj se pa hočejo polastit njegovega podjetja. Upam, da mesečnik dobi samo dolgove.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13815 (2432) | bm1973 |
| » | Zrelostni izpit vladeOddelek: Loža | 2181 (383) | WizzardOfOZ |